Dag Allemaal kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Dag Allemaal kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €1,75

korting

Krijg meteen €1,75 Dag Allemaal korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen €1,75 korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.€1,75 Dag Allemaal korting met de gratis Familycard

-37%

korting

Ontvang tot -37% korting op je Dag Allemaal abonnement

  • 326 keer gebruikt

Klik op "Pak deze korting" en ga naar de speciale actiepagina

- 29%

korting

Pak vandaag 29% korting op jouw Dag Allemaal abonnementen

  • 20 keer gebruikt

Zie website voor details

-33%

korting

Krijg vandaag 33% welkomstkorting bij Dag Allemaal

-20%

korting

Haal meteen 20% korting op een 3-jaar abonnement bij Dag Allemaal

- 40%

korting

Bespaar nu 40% op Abonementen bij Dag Allemaal

Zie website voor details

-5%

korting

Dag Allemaal kortingscode voor -5% op jouw abonnement

-33%

korting

Scoor meteen 33% welkomstkorting bij Dag Allemaal

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Dag Allemaal te vinden?

Bij Dag Allemaal heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Dag Allemaal kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Dag Allemaal.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Dag Allemaal geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Pak vandaag 29% korting op jouw Dag Allemaal abonnementen

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Dag Allemaal?

Een Dag Allemaal coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Dag Allemaal een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Dag Allemaal nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Dag Allemaal vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Dag Allemaal verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Dag Allemaal vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Dag Allemaal klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Dag Allemaal kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Dag Allemaal ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Dag Allemaal geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je bij Dag Allemaal betalen met consumptiecheques of ecocheques?

Check de website van Dag Allemaal om zo alles te weten te komen over de verschillende betaalmogelijkheden

kortingscode's avatar

Alles over de Dag Allemaal kortingscode

dag allemaal kortingscode

  • wanneer je online een abonnement wil nemen op Dag Allemaal, dan kan je hierbij jammer genoeg geen kortingscode gebruiken
  • wel zijn er regelmatig aanbiedingen en kortingen beschikbaar waardoor je jouw abonnement op Dag Allemaal goedkoper kan nemen
  • check regelmatig onze website of de website van Dag Allemaal om zo geen enkele van de kortingen en aanbiedingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Dagallemaal.be

Dit moet je weten over Dag Allemaal

Dag Allemaal is het grootste Vlaamse weekblad. Het wordt uitgegeven door DPG Media. Dag Allemaal heeft een wekelijks bereik van een kleine 2 miljoen lezers. De hoofdredactrice is An Meskens, Koen Verwee is algemeen directeur. Dag Allemaal is in 1984 voor het eerst uitgegeven. Het blad komt iedere dinsdag uit en is ook online te bekijken op www.dagallemaal.be. Er staat vooral showbizznieuws en televisienieuws in het blad. Ook is er een speciale bijlage voor kinderen. Het blad is behalve in Vlaanderen ook te koop in Nederland en Spanje. In andere landen waar veel Belgen wonen, is Dag Allemaal eveneens te verkrijgen.

dag allemaal kortingscode

Welke producten verkoopt Dag Allemaal?

Dag Allemaal heeft zoals meer dagbladen en tijdschriften van DPG Media een gedeelte waarin het nieuws vermeld wordt en een shop. Op de homepage staan de nieuwsberichten. Critici noemen dit weleens roddels. Dag Allemaal spreekt zelf liever van showbizznieuws over bekende en minder bekende Vlamingen.

Abonnement

Dag Allemaal is los te koop in de winkel, maar het is voordeliger om voor een abonnement te kiezen. Op de website kan je een jaarabonnement afsluiten. Daarbij profiteer je van een welkomstkorting. Voor een abonnement met gsm dien je de app te downloaden. Als je al een abonnement hebt, kan je ook automatisch en gratis digitaal lezen. Als je twijfelt over een abonnement van een jaar of langer, kan je eerst een proefabonnement nemen. Dit is een goedkoper dan een gewoon abonnement en geheel vrijblijvend. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, betaal je voor een jaarabonnement tussen €2 en €2,50 per week. Dit is met de welkomstkorting.

Tv gids

Behalve showbizznieuws brengt Dag Allemaal ook televisienieuws. Het is dan ook niet verrassend dat je in het weekblad de tv gids kunt bekijken. Dit is de meest uitgebreide van alle Belgische week- en dagbladen. Het is verder goed om te weten dat de bezorgers Dag Allemaal gratis bezorgen bij jou thuis. Dit gebeurt zoals gezegd iedere dinsdag.

De shop

In de shop van Dag Allemaal zijn allerlei leuke uitjes en artikelen te bestellen. Een voorbeeld is een kookboek met de lekkerste recepten. Onder meer boeken van Sandra Bekkari en andere bekende Vlaamse chefs zijn te koop. Verder zijn er fietsen, sportartikelen en spullen voor in huis te bestellen. Het kan echt van alles zijn, zoals een kalender voor 2022. Het aanbod verandert ook regelmatig, waardoor het iedere keer weer leuk is om de webshop te bezoeken.

Welke merken verkoopt Dag Allemaal?

Dag Allemaal verkoopt geen merken. Alle artikelen die je in het weekblad of in de digitale versie leest, zijn gemaakt door medewerkers van Dag Allemaal. In de shop kom je weleens merknamen tegen, de meeste artikelen zijn echter merkloos.

dag allemaal promoties

Ontdek de beste promoties van Dag Allemaal

Dag Allemaal geeft je veel mogelijkheden om van voordelen te profiteren. Om te beginnen is er een welkomstkorting voor nieuwe abonnees. De korting bedraagt 37% en is voor iedereen geldig die in het laatste half jaar geen abonnee van Dag Allemaal is geweest. Met een proefabonnement betaal je de eerste zes weken maar de helft van de prijs van een abonnement. Daarna kan je beslissen of je vast abonnee wilt worden. Verder zijn er in de shop veel kortingen te vinden. Die kortingen gelden voor vrijwel alle artikelen. Dit kunnen hele dikke kortingen zijn, van honderden euro’s. Deze acties worden bovendien wekelijks vernieuwd, waardoor je flink kunt besparen op je uitgaven. De kortingen worden aangegeven per product, en op een speciale pagina met de zogenoemde top aanbiedingen. Verder zijn er nog tijdelijke acties, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of in de aanloop naar Moederdag. In 2022 mochten moeders tijdens Moederdag gratis naar een van de parken van Plopsa.

Extra voordeel dankzij de nieuwsbrief

Abonnees krijgen automatisch de nieuwsbrief van Dag Allemaal. Daarmee ontvangen ze exclusieve voordelen. Deze acties worden het hele jaar door gehouden. Ze worden aangekondigd in de nieuwsbrief, en soms krijg je een brief thuis, al zal dat laatste steeds minder gaan gebeuren. In de nieuwsbrief staan ook nog leuke nieuwtjes op het gebied van showbizz en televisie. Al met al is het dus zeker de moeite waard om deze te ontvangen. Je kunt je ook via de website van Dag Allemaal aanmelden. Er zit geen directe kortingscode aan verbonden.

Met de Dag Allemaal app mis je nooit meer een primeur

Dag Allemaal brengt je wekelijks primeurs op het gebied van entertainment, van bekende en minder bekende Vlamingen. Daar bovenop krijg je de meest complete televisiegids. Met de app van Dag Allemaal heb je dit nieuws altijd bij de hand. Je kunt pushmeldingen inschakelen, en automatisch het digitale magazine downloaden. Ook edities van eerdere weken kan je via de app downloaden. Als je geabonneerd bent op Dag Allemaal, is het gratis om het weekblad via de app te lezen. Hier hoef je dus geen extra abonnement voor af te sluiten. De app van Dag Allemaal is verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store.

Doet Dag Allemaal mee aan Black Friday?

Het is niet met zekerheid te zeggen dat Dag Allemaal meedoet aan Black Friday. Als je dit echt zeker wilt weten, is het slim om je te abonneren op de nieuwsbrief, en sociale media en de website van het weekblad in de gaten te houden. Gezien het aantal kortingen dat wordt uitgedeeld, lijkt het wel een zekerheid te zijn dat je ook tijdens Black Friday van mooie kortingen kunt genieten. Dit geldt dan zowel voor het weekblad als voor de producten in de shop. Je kon eerder al lezen dat er in de shop veel kortingen worden uitgedeeld.

Tabel: de meest populaire Dag Allemaal kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 33% Pak vandaag 33% korting op jouw Abonnementen bij Dag Allemaal
- 33% Ontvang vandaag 33% Dag Allemaal korting op Abonnementen
- 40% Bespaar nu 40% op Abonementen bij Dag Allemaal
-20% Haal meteen 20% korting op een 3-jaar abonnement bij Dag Allemaal
-33% Krijg vandaag 33% welkomstkorting bij Dag Allemaal
-33% Scoor meteen 33% welkomstkorting bij Dag Allemaal
-5% Dag Allemaal kortingscode voor -5% op jouw abonnement
- €10 Pak tijdelijk 10 euro korting op jouw abonnement
1 maand gratis Nu 1 maand gratis op alle formules voor Dag Allemaal
1 euro Betaal nu slechts 1 euro per magazine
30 euro Neem nu een abonnement voor minder dan 30 euro per maand