Dag Allemaal kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Dag Allemaal kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €1,75

korting

Krijg meteen €1,75 Dag Allemaal korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen €1,75 korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.€1,75 Dag Allemaal korting met de gratis Familycard

-37%

korting

Ontvang tot -37% korting op je Dag Allemaal abonnement

  • 430 keer gebruikt

Klik op "Pak deze korting" en ga naar de speciale actiepagina

- 36%

korting

Bestel vandaag met 36% korting jouw weleijkse Dag Allemaal abonnementen

  • 53 keer gebruikt

Gevonden op de "Promo" pagina

- 33%

korting

Profiteer nu van 33% Dag Allemaal korting op jouw abonnementen

- 36%

korting

Geniet nu van tot 36% korting op jouw abonnementen bij Dag Allemaal

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 33%

korting

Scoor gelijk 33% korting op jouw abonnementen bij Dag Allemaal

Zie website voor details

-5%

korting

Dag Allemaal kortingscode voor -5% op jouw abonnement

- 36%

korting

Claim gelijk 36% korting op jouw Dag Allemaal abonnementen

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan je bij Dag Allemaal betalen met consumptiecheques of ecocheques?

Check de website van Dag Allemaal om zo alles te weten te komen over de verschillende betaalmogelijkheden

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Dag Allemaal?

dag allemaal kortingscode

  • wanneer je online een abonnement wil nemen op Dag Allemaal, dan kan je hierbij jammer genoeg geen kortingscode gebruiken
  • wel zijn er regelmatig aanbiedingen en kortingen beschikbaar waardoor je jouw abonnement op Dag Allemaal goedkoper kan nemen
  • check regelmatig onze website of de website van Dag Allemaal om zo geen enkele van de kortingen en aanbiedingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Dagallemaal.be

Dit moet je weten over Dag Allemaal

Dag Allemaal is het grootste Vlaamse weekblad. Het wordt uitgegeven door DPG Media. Dag Allemaal heeft een wekelijks bereik van een kleine 2 miljoen lezers. De hoofdredactrice is An Meskens, Koen Verwee is algemeen directeur. Dag Allemaal is in 1984 voor het eerst uitgegeven. Het blad komt iedere dinsdag uit en is ook online te bekijken op www.dagallemaal.be. Er staat vooral showbizznieuws en televisienieuws in het blad. Ook is er een speciale bijlage voor kinderen. Het blad is behalve in Vlaanderen ook te koop in Nederland en Spanje. In andere landen waar veel Belgen wonen, is Dag Allemaal eveneens te verkrijgen.

dag allemaal kortingscode

Welke producten verkoopt Dag Allemaal?

Dag Allemaal heeft zoals meer dagbladen en tijdschriften van DPG Media een gedeelte waarin het nieuws vermeld wordt en een shop. Op de homepage staan de nieuwsberichten. Critici noemen dit weleens roddels. Dag Allemaal spreekt zelf liever van showbizznieuws over bekende en minder bekende Vlamingen.

Abonnement

Dag Allemaal is los te koop in de winkel, maar het is voordeliger om voor een abonnement te kiezen. Op de website kan je een jaarabonnement afsluiten. Daarbij profiteer je van een welkomstkorting. Voor een abonnement met gsm dien je de app te downloaden. Als je al een abonnement hebt, kan je ook automatisch en gratis digitaal lezen. Als je twijfelt over een abonnement van een jaar of langer, kan je eerst een proefabonnement nemen. Dit is een goedkoper dan een gewoon abonnement en geheel vrijblijvend. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, betaal je voor een jaarabonnement tussen €2 en €2,50 per week. Dit is met de welkomstkorting.

Tv gids

Behalve showbizznieuws brengt Dag Allemaal ook televisienieuws. Het is dan ook niet verrassend dat je in het weekblad de tv gids kunt bekijken. Dit is de meest uitgebreide van alle Belgische week- en dagbladen. Het is verder goed om te weten dat de bezorgers Dag Allemaal gratis bezorgen bij jou thuis. Dit gebeurt zoals gezegd iedere dinsdag.

De shop

In de shop van Dag Allemaal zijn allerlei leuke uitjes en artikelen te bestellen. Een voorbeeld is een kookboek met de lekkerste recepten. Onder meer boeken van Sandra Bekkari en andere bekende Vlaamse chefs zijn te koop. Verder zijn er fietsen, sportartikelen en spullen voor in huis te bestellen. Het kan echt van alles zijn, zoals een kalender voor 2022. Het aanbod verandert ook regelmatig, waardoor het iedere keer weer leuk is om de webshop te bezoeken.

Welke merken verkoopt Dag Allemaal?

Dag Allemaal verkoopt geen merken. Alle artikelen die je in het weekblad of in de digitale versie leest, zijn gemaakt door medewerkers van Dag Allemaal. In de shop kom je weleens merknamen tegen, de meeste artikelen zijn echter merkloos.

dag allemaal promoties

Ontdek de beste promoties van Dag Allemaal

Dag Allemaal geeft je veel mogelijkheden om van voordelen te profiteren. Om te beginnen is er een welkomstkorting voor nieuwe abonnees. De korting bedraagt 37% en is voor iedereen geldig die in het laatste half jaar geen abonnee van Dag Allemaal is geweest. Met een proefabonnement betaal je de eerste zes weken maar de helft van de prijs van een abonnement. Daarna kan je beslissen of je vast abonnee wilt worden. Verder zijn er in de shop veel kortingen te vinden. Die kortingen gelden voor vrijwel alle artikelen. Dit kunnen hele dikke kortingen zijn, van honderden euro’s. Deze acties worden bovendien wekelijks vernieuwd, waardoor je flink kunt besparen op je uitgaven. De kortingen worden aangegeven per product, en op een speciale pagina met de zogenoemde top aanbiedingen. Verder zijn er nog tijdelijke acties, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag of in de aanloop naar Moederdag. In 2022 mochten moeders tijdens Moederdag gratis naar een van de parken van Plopsa.

Extra voordeel dankzij de nieuwsbrief

Abonnees krijgen automatisch de nieuwsbrief van Dag Allemaal. Daarmee ontvangen ze exclusieve voordelen. Deze acties worden het hele jaar door gehouden. Ze worden aangekondigd in de nieuwsbrief, en soms krijg je een brief thuis, al zal dat laatste steeds minder gaan gebeuren. In de nieuwsbrief staan ook nog leuke nieuwtjes op het gebied van showbizz en televisie. Al met al is het dus zeker de moeite waard om deze te ontvangen. Je kunt je ook via de website van Dag Allemaal aanmelden. Er zit geen directe kortingscode aan verbonden.

Met de Dag Allemaal app mis je nooit meer een primeur

Dag Allemaal brengt je wekelijks primeurs op het gebied van entertainment, van bekende en minder bekende Vlamingen. Daar bovenop krijg je de meest complete televisiegids. Met de app van Dag Allemaal heb je dit nieuws altijd bij de hand. Je kunt pushmeldingen inschakelen, en automatisch het digitale magazine downloaden. Ook edities van eerdere weken kan je via de app downloaden. Als je geabonneerd bent op Dag Allemaal, is het gratis om het weekblad via de app te lezen. Hier hoef je dus geen extra abonnement voor af te sluiten. De app van Dag Allemaal is verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store.

Doet Dag Allemaal mee aan Black Friday?

Het is niet met zekerheid te zeggen dat Dag Allemaal meedoet aan Black Friday. Als je dit echt zeker wilt weten, is het slim om je te abonneren op de nieuwsbrief, en sociale media en de website van het weekblad in de gaten te houden. Gezien het aantal kortingen dat wordt uitgedeeld, lijkt het wel een zekerheid te zijn dat je ook tijdens Black Friday van mooie kortingen kunt genieten. Dit geldt dan zowel voor het weekblad als voor de producten in de shop. Je kon eerder al lezen dat er in de shop veel kortingen worden uitgedeeld.

Tabel: de meest populaire Dag Allemaal kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 36% Claim gelijk 36% korting op jouw Dag Allemaal abonnementen
gratis Geniet gelijk van een Grtais Dierenkalender bij Dag Allemaal
- 36% Pak meteen 36% korting op jouw abonnementen bij Dag Allemaal
- 33% Pak vandaag 33% korting op jouw Abonnementen bij Dag Allemaal
- 36% Pak nu nog 36% Dag Allemaal korting op deze wekelijkse abonnementen
- 33% Ontvang vandaag 33% Dag Allemaal korting op Abonnementen
-5% Dag Allemaal kortingscode voor -5% op jouw abonnement
- €10 Pak tijdelijk 10 euro korting op jouw abonnement
1 maand gratis Nu 1 maand gratis op alle formules voor Dag Allemaal
1 euro Betaal nu slechts 1 euro per magazine
30 euro Neem nu een abonnement voor minder dan 30 euro per maand