HLN kortingscodes geldig in oktober 2023

Ontdek een HLN kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 2%

korting

Krijg meteen 2% HLN Shop korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 2% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.2% HLN Shop korting met de gratis Familycard

-10%

korting

Claim nu tot -10% HLN korting op je abonnement

  • 224 keer gebruikt

Klik op "pak deze korting" om de meest voordelige aanbieding te ontdekken dankzij Krant.be

€6

actie

Haal gelijk een 4 weken abonnement voor €6 bij HLN

€10

actie

Grijp nu bij HLN alle online artikelen voor minder dan €10 via de abonnement

- 44%

korting

Pak vandaag nog 44% korting op Abonnementen bij HLN

Enkel geldig voor Weekend + Digitaal Zaterdag de papieren krant, Ma t/m za de digitale krant

- 45%

korting

Scoor nu tot 45% HLN korting op Weekend+Digitale en Complete abonnementen

Zie website voor details

- 47%

korting

Ontvang vandaag tot 47% HLN korting op deze selectie abonnenmenten

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van HLN te vinden?

Bij HLN heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn HLN kortingscode werkt niet in oktober 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van HLN.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van HLN geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Krijg meteen 2% HLN Shop korting met de gratis Familycard

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij HLN?

Een HLN coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij HLN een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de HLN nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor HLN vinden?

Alle actuele kortingscodes voor HLN verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor HLN vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de HLN klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de HLN kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft HLN ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt HLN geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je bij HLN betalen met consumptiecheques?

Op de website vind je alle mogelijke betaalmiddelen terug

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je een korting voor gepensioneerden bij HLN?

Alle mogelijke prijzen en tarieven kan je eenvoudig terugvinden op de website van HLN

kortingscode's avatar
tagy avatar

Hoe kan je contact op nemen met de klantendienst?

Via de website van HLN kan je eenvoudig contact op nemen met de klantendienst

kortingscode's avatar

Alles over de HLN kortingscode

  • jammer genoeg kan je in deze webshop geen gebruik maken van een werkende kortingscode
  • check zeker regelmatig eens onze website om zo geen enkele van de kortingscodes en aanbiedingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij HLN

De webshop van HLN in een notendop

HLN staat voor Het Laatste Nieuws, een Nederlandstalige Belgische krant die door DPG Media wordt uitgegeven. De digitale krant vind je op hln.be. Het Laatste Nieuws bestaat al lang. In 1888 is de krant opgericht door Julius Hoste. Destijds was het een liberaal dagblad. Tegenwoordig wordt Het Laatste Nieuws weleens wat oneerbiedig een krant die puur op sensatie is gericht, genoemd. Dat is onterecht, zeker na de koerswijziging van enkele jaren geleden. Het Laatste Nieuws heeft ook een uitgebreid sportkatern. Brecht Decaesstecker is hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws. De redactie zit in een gebouw in Antwerpen, samen met andere redacties van DPG Media. Bij Het Laatste Nieuws kan je in de webshop ook allerlei andere producten kopen, zoals spullen voor in huis.

Welke producten verkoopt HLN?

Het Laatste Nieuws is een krant, daarom is het niet onlogisch om te denken dat je alleen maar krantenartikelen op de website kunt vinden. Dat is echter niet helemaal het geval. In de shop op hln.be kan je diverse andere producten aanschaffen. Daarover straks meer. Op de gewone website vind je vooral het resultaat van het werk dat de journalisten hebben geleverd.

hln abonnementen

Abonnementen

Waarschijnlijk is het je weleens opgevallen dat je in de digitale krant een plusje bij sommige artikelen ziet staan. Dit zijn artikelen die alleen door abonnees gelezen kunnen worden. Vroeger was dit gratis, maar omdat een krant ook geld moet verdienen, is dat niet meer zo. Bij Het Laatste Nieuws kan je uit verschillende abonnementen kiezen. Uiteraard kan je indien gewenst beginnen met een proefabonnement. Als het je bevalt, heb je onder meer de keuze uit een compleet abonnement, waarbij je de digitale en papieren krant hebt, of alleen een abonnement met toestel, of alleen de weekendeditie en een stukje digitaal. Bij het afsluiten van het abonnement bepaal je voor hoe lang je dit afsluit. Als je voor een jaarabonnement gaat, dan betaal je meer dan wanneer je een abonnement voor drie jaar neemt. Het duurste is het om een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen.

Nieuws

De redactie van Het Laatste Nieuws bestaat uit veel verschillende afdelingen. Daardoor is het aanbod van artikelen en video’s heel divers. Het kan om hard nieuws gaan, zoals een oorlog of de val van de regering. Maar ook op het gebied van showbizz en reizen word je volop geïnformeerd. Via het kopje ‘In de buurt’ in het menu, kan je nieuws uit jouw gemeente vinden. Handig als je wilt meepraten over wat er bij jou in de regio aan de hand is. Sport is een belangrijk onderdeel bij Het Laatste Nieuws. Alles op het gebied van voetbal, wielrennen en al je andere favorieten sporten lees je in de papieren of digitale krant.

App

Ieder medium maakt gebruik van een app, dat is bij Het Laatste Nieuws niet anders. Het installeren van de app is gratis. Met een speciaal voor de app beschikbaar abonnement kan je alle artikelen op het gemakje lezen, waar je ook bent.

Shop

De shop op hln.be verrast je de eerste keer dat je er bent. Er worden veel verschillende producten verkocht. Voorbeelden zijn fietsen, bedden en barbecues. Het is een complete webshop. Hier vind je ook de meeste kortingen. Daarover later meer.

Welke merken verkoopt HLN?

Het Laatste Nieuws is een krant, dus verkoopt het geen merken. Alles wat je bij Het Laatste Nieuws leest of bekijkt, is gemaakt door medewerkers van de krant. Je kunt HLN ook kennen van de Top 100 Belgen. Dat is een jaarlijkse lijst met de 100 belangrijkste Belgen. In 2021 stonden de Helden van de zorg op nummer 1. Ook in de shop kom je geen merknamen tegen.

Leef je uit op de aanbiedingenpagina van Het Laatste Nieuws

In de HLN Shop worden veel artikelen met korting verkocht. Als je een product selecteert, zie je meteen of en zo ja, hoeveel korting erop zit. Op de pagina ‘topaanbiedingen’ vind je de hoogste kortingen. Die kunnen oplopen tot zo’n 80%. Op een pannenset van enkele honderden euro’s scheelt dat aanzienlijk. Verder heeft de shop meerdere weekdeals. Deze kortingen variëren behoorlijk, van 10% tot een procent of vijftig. Je kunt ervoor kiezen om je in te schrijven voor een speciale nieuwsbrief. Dan krijg je iedere week de beste aanbiedingen in je mailbox.

hln aanbiedingen

Abonneer je op een van de vele nieuwsbrieven van HLN

Het Laatste Nieuws heeft zo’n 20 nieuwsbrieven waarop je je kunt abonneren. Om maar direct het belangrijkste te noemen: geen van deze nieuwsbrieven levert je een directe korting op. Met dit ruime aanbod kan je voor jezelf bepalen welke informatie je in je mailbox wilt. Je kunt ervoor kiezen om iedere ochtend of avond het laatste nieuws in je inbox te krijgen. Andere voorbeelden zijn sport, showbizz en geld. Wellicht de meest interessante zijn de aanbiedingen in de webshop en van Het Laatste Nieuws. Zo krijg je flink wat mogelijkheden om korting te pakken.

Studenten krijgen tot 75% korting bij HLN

Ben je student en wil je dagelijks op de hoogte zijn van wat er in België en de wereld gebeurt? Je kunt bij Het Laatste Nieuws tot 75% korting krijgen op abonnementen. Het is wel slim om van tevoren goed te checken of de aanbieding op dat moment geldig is. Vaak zijn dit namelijk tijdelijke acties. Een ideaal moment om als student een abonnement af te sluiten,  is aan het begin van het nieuwe studiejaar. Abonneer je op een van de nieuwsbrieven en check regelmatig sociale media om de aanbiedingen in de gaten te houden.

Check dagelijks het nieuws in de app

Met het installeren van de app krijg je geen kortingscode van Het Laatste Nieuws. De app is puur een manier om overal het nieuws te checken. De app is gratis, maar wordt wel een stuk leuker als je een abonnement afsluit. Dan heb je namelijk toegang tot veel meer artikelen. Het abonnement (HLN Mobiel) kost je €7,99.

Doet HLN ook mee aan Black Friday?

Met 100 procent zekerheid kan dat niet gesteld worden, maar het is meer dan aannemelijk. In de HLN shop worden namelijk veel kortingen uitgedeeld. Dan zou het een beetje vreemd zijn om dat niet tijdens Black Friday te doen. Maar op de website en sociale media is er geen informatie over Black Friday te vinden. Daarom is het verstandig om je te abonneren op de nieuwsbrief waarin de aanbiedingen vermeld worden. Zo weet je zeker dat je de korting niet mist.

Tabel: de meest populaire HLN kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 47% Claim gelijk tot 47% HLN korting op jouw Weekend abonnementen
- 45% Scoor gelijk tot wel 45% HLN korting op Complete abonnementen
- 47% Ontvang vandaag tot 47% HLN korting op deze selectie abonnenmenten
- 45% Scoor nu tot 45% HLN korting op Weekend+Digitale en Complete abonnementen
- 44% Pak vandaag nog 44% korting op Abonnementen bij HLN
€10 Grijp nu bij HLN alle online artikelen voor minder dan €10 via de abonnement
€6 Haal gelijk een 4 weken abonnement voor €6 bij HLN
- €10 Krijg tijdelijk 10 euro korting op jouw abonnement
- 40% Bespaar tijdelijk tot 40% op jouw abonnement
€40 Neem nu jouw dagelijks abonnement voor 40 euro
- €5 Enkel vandaag 5 euro korting op alles
€50 Veel abonnementen al vanaf 50 euro