HLN kortingscodes geldig in juli 2024

Ontdek een HLN kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 2%

korting

Krijg meteen 2% HLN Shop korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 2% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.2% HLN Shop korting met de gratis Familycard

-10%

korting

Claim nu tot -10% HLN korting op je abonnement

  • 250 keer gebruikt

Klik op "pak deze korting" om de meest voordelige aanbieding te ontdekken dankzij Krant.be

- 50%

korting

Pak nu nog tot 50% HLN korting op hun abonnementen

  • 13 keer gebruikt

- 50%

korting

Pak meteen tot 50% korting op HLN abonnementen

- 45%

korting

Scoor gelijk tot wel 45% HLN korting op Complete abonnementen

Zie website voor details

€4

korting

Lees nu 4 weken voor maar €4

  • Nieuw

- 47%

korting

Ontvang vandaag tot 47% HLN korting op deze selectie abonnenmenten

Zie website voor details

- 49%

korting

Profiteer vandaag van tot 49% korting op deze selectie HLN Abonnementen

Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan je bij HLN betalen met consumptiecheques?

Op de website vind je alle mogelijke betaalmiddelen terug

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je een korting voor gepensioneerden bij HLN?

Alle mogelijke prijzen en tarieven kan je eenvoudig terugvinden op de website van HLN

kortingscode's avatar
tagy avatar

Hoe kan je contact op nemen met de klantendienst?

Via de website van HLN kan je eenvoudig contact op nemen met de klantendienst

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij HLN?

  • jammer genoeg kan je in deze webshop geen gebruik maken van een werkende kortingscode
  • check zeker regelmatig eens onze website om zo geen enkele van de kortingscodes en aanbiedingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij HLN

De webshop van HLN in een notendop

HLN staat voor Het Laatste Nieuws, een Nederlandstalige Belgische krant die door DPG Media wordt uitgegeven. De digitale krant vind je op hln.be. Het Laatste Nieuws bestaat al lang. In 1888 is de krant opgericht door Julius Hoste. Destijds was het een liberaal dagblad. Tegenwoordig wordt Het Laatste Nieuws weleens wat oneerbiedig een krant die puur op sensatie is gericht, genoemd. Dat is onterecht, zeker na de koerswijziging van enkele jaren geleden. Het Laatste Nieuws heeft ook een uitgebreid sportkatern. Brecht Decaesstecker is hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws. De redactie zit in een gebouw in Antwerpen, samen met andere redacties van DPG Media. Bij Het Laatste Nieuws kan je in de webshop ook allerlei andere producten kopen, zoals spullen voor in huis.

Welke producten verkoopt HLN?

Het Laatste Nieuws is een krant, daarom is het niet onlogisch om te denken dat je alleen maar krantenartikelen op de website kunt vinden. Dat is echter niet helemaal het geval. In de shop op hln.be kan je diverse andere producten aanschaffen. Daarover straks meer. Op de gewone website vind je vooral het resultaat van het werk dat de journalisten hebben geleverd.

hln abonnementen

Abonnementen

Waarschijnlijk is het je weleens opgevallen dat je in de digitale krant een plusje bij sommige artikelen ziet staan. Dit zijn artikelen die alleen door abonnees gelezen kunnen worden. Vroeger was dit gratis, maar omdat een krant ook geld moet verdienen, is dat niet meer zo. Bij Het Laatste Nieuws kan je uit verschillende abonnementen kiezen. Uiteraard kan je indien gewenst beginnen met een proefabonnement. Als het je bevalt, heb je onder meer de keuze uit een compleet abonnement, waarbij je de digitale en papieren krant hebt, of alleen een abonnement met toestel, of alleen de weekendeditie en een stukje digitaal. Bij het afsluiten van het abonnement bepaal je voor hoe lang je dit afsluit. Als je voor een jaarabonnement gaat, dan betaal je meer dan wanneer je een abonnement voor drie jaar neemt. Het duurste is het om een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen.

Nieuws

De redactie van Het Laatste Nieuws bestaat uit veel verschillende afdelingen. Daardoor is het aanbod van artikelen en video’s heel divers. Het kan om hard nieuws gaan, zoals een oorlog of de val van de regering. Maar ook op het gebied van showbizz en reizen word je volop geïnformeerd. Via het kopje ‘In de buurt’ in het menu, kan je nieuws uit jouw gemeente vinden. Handig als je wilt meepraten over wat er bij jou in de regio aan de hand is. Sport is een belangrijk onderdeel bij Het Laatste Nieuws. Alles op het gebied van voetbal, wielrennen en al je andere favorieten sporten lees je in de papieren of digitale krant.

App

Ieder medium maakt gebruik van een app, dat is bij Het Laatste Nieuws niet anders. Het installeren van de app is gratis. Met een speciaal voor de app beschikbaar abonnement kan je alle artikelen op het gemakje lezen, waar je ook bent.

Shop

De shop op hln.be verrast je de eerste keer dat je er bent. Er worden veel verschillende producten verkocht. Voorbeelden zijn fietsen, bedden en barbecues. Het is een complete webshop. Hier vind je ook de meeste kortingen. Daarover later meer.

Welke merken verkoopt HLN?

Het Laatste Nieuws is een krant, dus verkoopt het geen merken. Alles wat je bij Het Laatste Nieuws leest of bekijkt, is gemaakt door medewerkers van de krant. Je kunt HLN ook kennen van de Top 100 Belgen. Dat is een jaarlijkse lijst met de 100 belangrijkste Belgen. In 2021 stonden de Helden van de zorg op nummer 1. Ook in de shop kom je geen merknamen tegen.

Leef je uit op de aanbiedingenpagina van Het Laatste Nieuws

In de HLN Shop worden veel artikelen met korting verkocht. Als je een product selecteert, zie je meteen of en zo ja, hoeveel korting erop zit. Op de pagina ‘topaanbiedingen’ vind je de hoogste kortingen. Die kunnen oplopen tot zo’n 80%. Op een pannenset van enkele honderden euro’s scheelt dat aanzienlijk. Verder heeft de shop meerdere weekdeals. Deze kortingen variëren behoorlijk, van 10% tot een procent of vijftig. Je kunt ervoor kiezen om je in te schrijven voor een speciale nieuwsbrief. Dan krijg je iedere week de beste aanbiedingen in je mailbox.

hln aanbiedingen

Abonneer je op een van de vele nieuwsbrieven van HLN

Het Laatste Nieuws heeft zo’n 20 nieuwsbrieven waarop je je kunt abonneren. Om maar direct het belangrijkste te noemen: geen van deze nieuwsbrieven levert je een directe korting op. Met dit ruime aanbod kan je voor jezelf bepalen welke informatie je in je mailbox wilt. Je kunt ervoor kiezen om iedere ochtend of avond het laatste nieuws in je inbox te krijgen. Andere voorbeelden zijn sport, showbizz en geld. Wellicht de meest interessante zijn de aanbiedingen in de webshop en van Het Laatste Nieuws. Zo krijg je flink wat mogelijkheden om korting te pakken.

Studenten krijgen tot 75% korting bij HLN

Ben je student en wil je dagelijks op de hoogte zijn van wat er in België en de wereld gebeurt? Je kunt bij Het Laatste Nieuws tot 75% korting krijgen op abonnementen. Het is wel slim om van tevoren goed te checken of de aanbieding op dat moment geldig is. Vaak zijn dit namelijk tijdelijke acties. Een ideaal moment om als student een abonnement af te sluiten,  is aan het begin van het nieuwe studiejaar. Abonneer je op een van de nieuwsbrieven en check regelmatig sociale media om de aanbiedingen in de gaten te houden.

Check dagelijks het nieuws in de app

Met het installeren van de app krijg je geen kortingscode van Het Laatste Nieuws. De app is puur een manier om overal het nieuws te checken. De app is gratis, maar wordt wel een stuk leuker als je een abonnement afsluit. Dan heb je namelijk toegang tot veel meer artikelen. Het abonnement (HLN Mobiel) kost je €7,99.

Doet HLN ook mee aan Black Friday?

Met 100 procent zekerheid kan dat niet gesteld worden, maar het is meer dan aannemelijk. In de HLN shop worden namelijk veel kortingen uitgedeeld. Dan zou het een beetje vreemd zijn om dat niet tijdens Black Friday te doen. Maar op de website en sociale media is er geen informatie over Black Friday te vinden. Daarom is het verstandig om je te abonneren op de nieuwsbrief waarin de aanbiedingen vermeld worden. Zo weet je zeker dat je de korting niet mist.

Tabel: de meest populaire HLN kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 47% Claim gelijk tot 47% HLN korting op jouw Weekend abonnementen
- 50% Krijg meteen tot 50% HLN korting op deze abonnementen
- 45% Scoor gelijk tot wel 45% HLN korting op Complete abonnementen
- 50% Pak meteen tot 50% korting op HLN abonnementen
- 49% Profiteer vandaag van tot 49% korting op deze selectie HLN Abonnementen
- 47% Ontvang vandaag tot 47% HLN korting op deze selectie abonnenmenten
€4 Lees nu 4 weken voor maar €4
- €10 Krijg tijdelijk 10 euro korting op jouw abonnement
- 40% Bespaar tijdelijk tot 40% op jouw abonnement
€40 Neem nu jouw dagelijks abonnement voor 40 euro
- €5 Enkel vandaag 5 euro korting op alles
€50 Veel abonnementen al vanaf 50 euro