De Morgen kortingscodes geldig in september 2022

Ontdek een De Morgen kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van De Morgen te vinden?

Bij De Morgen heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

Mijn De Morgen kortingscode werkt niet in september 2022. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van De Morgen.

Welke is momenteel de grootste kortingscode van De Morgen geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Scoor gelijk bij De Morgen €6 korting op de krant met deze abonnement

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij De Morgen?

Een De Morgen coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

Krijg je bij De Morgen een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de De Morgen nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

Waar kan ik een kortingscode voor De Morgen vinden?

Alle actuele kortingscodes voor De Morgen verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

Ik heb mijn kortingscode voor De Morgen vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de De Morgen klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

Is de De Morgen kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

Geeft De Morgen ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt De Morgen geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

Hoe kan je een abonnement opzeggen?

Via de website van De Morgen kan je meer informatie terugvinden over hoe je jouw abonnement kan opzeggen

Kan je betalen met consumptiecheques?

Check de website van De Morgen om zo alle mogelijke betaalmiddelen te ontdekken

Alles over de De Morgen kortingscode

de morgen kortingscode

  • jammer genoeg kan je geen kortingscode gebruiken wanneer je een abonnement op De Morgen wil nemen
  • check regelmatig eens onze website om zo geen enkele van de aanbiedingen en kortingscodes te missen

Meer tips om korting te krijgen bij De Morgen

Dit is de webshop van De Morgen

De Morgen is een Belgisch dagblad. De krant bestaat nog niet zo gek lang, zeker niet voor een krant. In 1978 werd de eerste editie uitgebracht. De Morgen is een voortzetting van twee socialistische kranten, te weten Volksgazet en Vooruit. In de eerste jaren was De Morgen een krant met een linkse achtergrond, tegenwoordig probeert De Morgen zich te presenteren als kwaliteitskrant. Remy Amkreutz is sinds 2022 de hoofdredacteur van De Morgen. De redactie is gevestigd in Antwerpen, op het Mediaplein. De Morgen valt net als veel andere kranten onder DPG Media. De digitale versie is te vinden op www.demorgen.be.

Welke producten verkoopt De Morgen?

Als je voor het eerst de website van De Morgen bezoekt, valt het je meteen op dat je op een website vol nieuws terecht bent gekomen. Het belangrijkste nieuws van dit moment wordt getoond. Je kunt de berichten filteren op categorie. Voorbeelden zijn politiek, meningen en sport. De Morgen houdt je bijvoorbeeld op de hoogte van de Formule 1 en de Jupiler Pro League, maar ook over een minister die dreigt op te stappen.

Abonnement

Om alle berichten in de digitale krant te kunnen lezen, is het nodig om een abonnement af te sluiten. Je kunt wel een beperkt aantal artikelen wel lezen. Wees je er van bewust dat je steeds de vraag krijgt of je een abonnement wilt afsluiten. Je kunt kiezen uit vier verschillende abonnementen. Compleet kost je iets meer dan 5 euro per week. Dan heb je zowel de papieren als de digitale krant. Dit wordt ook wel abonnement met toestel genoemd, omdat dit ook voor de app geldig is. Digiflex is de goedkoopste variant. Voor een bedrag van €1,75 per week heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website en in de app. Het is wel mogelijk om de krant alleen online te lezen. Alleen de papieren krant in je abonnement is in de webshop geen mogelijkheid. Voor de prijs van het abonnement is het belangrijk voor hoe lang je deze afsluit. Een jaarabonnement is bijvoorbeeld per week voordeliger dan een abonnement dat maar een maand loopt. Uiteraard kan je eerst een proefabonnement afsluiten.

Shop

De shop op demorgen.be staat vol met allerlei leuke artikelen die je met korting kunt kopen. Een nieuwe set voor in de keuken of een hotelovernachting. Neem een kijkje in de shop en laat je verrassen door de artikelen én de kortingen.

Tv-gids

Als je wilt weten wat er vanavond op televisie komt, kan je de gids op de website van De Morgen bekijken. De tv-gids is gratis te bekijken. Je vindt deze rechtsboven op de website, boven de zwarte balk.

Lekker puzzelen

Puzzelliefhebbers kunnen ook digitaal hun lol op. Op demorgen.be komen iedere dag nieuwe puzzels te staan. Het zijn allerlei verschillende soorten. Voorbeelden zijn een sudoku of een kruiswoordraadsel.

Welke merken verkoopt De Morgen?

De Morgen verkoopt geen merken. Ze houden zich vooral bezig met het schrijven van artikelen en het maken van filmpjes voor op de website. Die zijn allemaal door medewerkers van De Morgen geproduceerd. Alleen in de shop kom je artikelen tegen die soms een merknaam hebben. Voorbeelden van merken die verkocht worden zijn Paco Rabanne en KitchenAid.

Ontdek de beste aanbiedingen van De Morgen

De kortingsacties van De Morgen moet je eigenlijk als twee soorten korting zien. Kortingen die gelden voor de digitale krant (en dan vooral de abonnementen), en kortingen op de artikelen die in de shop verkocht worden. Voor kortingen op je abonnement is het zaak om goed op te letten of een beetje geluk te hebben. Die zijn er namelijk niet standaard. Als je een abonnement wilt afsluiten, houd dan vooral de website in de gaten en kijk regelmatig op social media. Daar worden de aanbiedingen genoemd. Je kunt je ook abonneren op een speciaal samengestelde nieuwsbrief. Daarin worden wekelijks acties aangekondigd. In de shop is het makkelijker om producten met korting te kopen. De meeste bestellingen worden namelijk begroet met een lekkere korting. Je ziet meteen hoeveel korting je krijgt. Dit loopt uiteen van 10% tot een veelvoud daarvan.

Kies uit een van de vele nieuwsbrieven van De Morgen

Net als bij veel andere Belgische kranten, kan je bij De Morgen aangeven welk nieuws je dagelijks of wekelijks per mail wilt ontvangen. Je kunt er voor kiezen om iedere ochtend, middag of avond het belangrijkste nieuws in je mailbox te krijgen. Als je op zoekt bent naar kortingscodes, is de meest interessante nieuwsbrief die met acties en aanbiedingen. Deze wordt af en toe verstuurd, zoals dat wordt genoemd door de makers van de website. In deze nieuwsbrief staan leuke acties en aanbiedingen. Die aanbiedingen zullen vooral geldig zijn in de shop van De Morgen.

Studenten genieten van extra korting

Voor een student is het leven niet altijd even goedkoop. En een abonnement op een krant is niet bepaald gratis. Daarom krijgen studenten korting op de abonnementen. Dat scheelt je niet zo veel, maximaal zo’n 50 cent per week. Er is echter een maar. De Morgen komt, net als andere kranten van DPG Media, regelmatig met kortingsacties voor studenten. Het is niet helemaal duidelijk wanneer die acties er zijn. Houd dit als student die de krant wilt lezen maar goed in de gaten. In het verleden kon je tijdens dit soort kortingsacties met 75% korting een abonnement afsluiten. En dan wordt de krant ineens een stuk voordeliger.

de morgen abonnement

Het nieuws bij de hand met de app van De Morgen

Ieder zichzelf respecterend nieuwsbedrijf heeft tegenwoordig een app. Dat is bij De Morgen niet anders. De app is te downloaden in de Apple Store, Google Play Store en via de website van De Morgen. De installatie is gratis. Als je al een abonnement hebt, geldt deze ook voor de app. Als dat nog niet zo is, zal je een van de vier abonnementen moeten afsluiten. De app van De Morgen levert je geen kortingscode op. Je gebruikt de app puur om 24 uur per dag overal ter wereld het nieuws te kunnen volgen.

Doet De Morgen mee aan Black Friday?

Daar is nog geen informatie over bekend. Stiekem kan je er wel een beetje vanuit gaan. In de shop van De Morgen zijn namelijk veel artikelen met korting te krijgen. Black Friday en Cyber Monday zijn het uitgelezen moment om klanten met kortingen te verwennen. Daarom lijkt het haast een zekerheid dat in de shop van De Morgen kortingen worden uitgedeeld. Om hier zekerheid over te hebben, is het slim om je te abonneren op de nieuwsbrief met acties en aanbiedingen. Daarin wordt nieuws over Black Friday gemeld. Het is ook zeker niet ondenkbaar dat er tijdens Black Friday kortingen op abonnementen worden gegeven.

 

Tabel: de meest populaire De Morgen kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€5,25/week Pak gelijk een compleet pakket digitaal+papier voor €5,25/week bij De Morgen
- 12,50% Pak vandaag 12,50% korting op De morgen abonnement met deze kortingscode
-5% De Morgen kortingscode voor -5% op jouw abonnement
- €10 Pak nu 10 euro korting op alle abonnementen
1 maand gratis Ontvang tijdelijk 1 maand gratis jouw krant
- €30 30 euro korting op jouw eerste abonnement
- €4 Bestel nu met 4 euro korting jouw abonnement