De Matrassengigant kortingscodes geldig in juli 2024

Ontdek een De Matrassengigant kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 50%

korting

Tot 50% korting op artikelen in de outlet

  • 233 keer gebruikt

- 40%

korting

Bespaar tot 40% op de deal van de week bij de Matrassengigant

  • 79 keer gebruikt

- 15%

korting

De Matrassengigant kortingscode voor 15% korting op boxsprings

- 25%

korting

Pak nu tot 25% korting op Tempur matrassen bij De Matrassengigant

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 50%

korting

Geniet gelijk van tot 50% Matrassengigant korting bij de Solden

Gevonden op de "Solden" pagina

- 50%

korting

Pak nu tot 50% De Matrassengigant korting op deze selectie Boxsprings

Gevonden op de "Outlet" pagina

- 10%

korting

De Matrassengigant kortingscode voor 10% korting op je bestelling

Hoe gebruik je een kortingscode bij De Matrassengigant?

 

Meer tips om korting te krijgen bij dematrassengigant.be

Over De Matrassengigant

De Matrassengigant is een Belgisch familiebedrijf, dat 20 jaar geleden is opgericht. Het bedrijf heeft drie winkels in België. Twee van die winkels staan in Aalst, waaronder één outlet. De andere winkel vind je in Tielt-Winge. De Matrassengigant is ook online actief. In het begin werden er enkele bedden en matrassen met een lattenbodem verkocht. Dat is uitgebreid met boxsprings, zowel vast als elektrisch. De kracht van De Matrassengigant zit in de gunstige prijs. Zonder dat de kwaliteit slechter wordt, bieden ze bedden en matrassen voor aantrekkelijke prijzen aan. En als je echt goedkoop wilt shoppen, kun je in de outlet terecht.

Welke producten verkoopt De Matrassengigant?

Het is weinig verrassend dat je bij deze webshop matrassen kunt kopen. Anders was de naam wat ongelukkig gekozen. Kijk je naar het aanbod matrassen, dan zal het misschien even gaan duizelen. Werkelijk elk soort matras heeft De Matrassengigant in het assortiment zitten. En dan worden de toppers en boxsprings nog niet eens meegerekend. Deze worden in het menu namelijk in een aparte sectie getoond.

Toonzaalmodellen

Een nieuw bed is niet goedkoop, ook niet bij een winkel waar de prijzen al wat lager liggen dan bij de concurrentie. De Matrassengigant biedt je echter de mogelijkheid om toonzaalmodellen te kopen. Dit zijn bedden die in de showroom hebben gestaan. Is dat erg? Nee, eigenlijk niet. Het is niet dat er jarenlang op geslapen is. De bedden worden uitgetest, waarbij er misschien een minuut op wordt gelegen. Een toonzaalmodel is dan ook een prima keuze. Qua bedden is het aanbod overigens erg groot. Waterbedden, plooibedden, senioren bedden, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bedtextiel

Het kopen van een bed stopt niet bij het bed en de matrassen. Je hebt ook lakens nodig. Deze vind je in de categorie ‘bedtextiel’. Daar staan ook de kussens, topperbeschermers en andere handige accessoires. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om jouw bed op te maken.

Bedbodems

Losse bedbodems kun je bij De Matrassengigant bestellen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen vaste lattenbodems en verstelbare bodems, manueel en elektrisch. En zoek je nog meubilair voor in de slaapkamer? De Matrassengigant heeft een mooie collectie met kasten en kleerkasten. Zo kun je, online of in een van de fysieke winkels, je slaapkamer volledig naar wens inrichten.

Cadeau

Iemand een bed cadeau doen is haast niet te doen, omdat het best een specifieke aankoop is. Een goede oplossing is door een cadeaubon van De Matrassengigant te kopen. Er zijn allerlei bonnen te koop, zelfs één waar 500 euro op staat. Dat is toch een mooi begin van een nieuwe slaapkamer. Zo een grote bon komt goed van pas als iemand een nieuw bed wilt kopen, maar je kunt ook een klein bedrag geven, bijvoorbeeld voor nieuwe lakens of een kussen.

Welke merken verkoopt De Matrassengigant?

Als je de webshop van De Matrassengigant bezoekt, zul je versteld staan van de hoeveelheid artikelen die verkocht worden. Een logisch gevolg is dat de lijst met merken erg uitgebreid is. Daar staan bekende namen tussen, zoals Tempur. De matrassen en kussens van Tempur staan bekend om hun comfort. Dat kun je ook zeggen over de matrassen en toppers van Better Night. Van dit merk heeft De Matrassengigant een flinke hoeveelheid artikelen in het assortiment. En wat denk je van de zachte M Line matrassen? Ze worden alom gewaardeerd, en terecht. Jaritex is een Belgisch merk dat mooie producten op de markt heeft gebracht. Met Revor kom je in een wat hogere prijsklasse terecht. En Velda heeft matrassen in allerlei prijsklassen.

Ontdek de beste promoties van De Matrassengigant

Kortingen van De Matrassengigant vind je volop in de outlet in Aalst. In de webshop is er geen outlet, maar dat wil niet zeggen dat er geen kortingen zijn om van te profiteren. Die zijn er namelijk volop. Om te beginnen heeft De Matrassengigant iedere week een speciale deal. Dit kan bijvoorbeeld een matras van Better Night zijn, dat voor meer dan de helft van de prijs wordt ‘weggegeven’. Daarnaast zijn er steeds wisselende kortingsacties. De ene keer profiteer je van, zoals De Matrassengigant het omschrijft, gigantische kortingen op matrassen en toppers. Een volgende keer zijn de bedden in de aanbieding. De kortingen worden duidelijk aangegeven op de pagina met aanbiedingen. En als je door het assortiment scrollt, kom je ook geregeld een korting tegen.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van De Matrassengigant

Je inschrijving op de nieuwsbrief van De Matrassengigant gaat je geen rechtstreekse korting opleveren. Inschrijven doe je op de website. Je hoeft alleen je mailadres achter te laten, waarna je geregeld een nieuwsbrief ontvangt. En daar staan wel kortingsacties in. De nieuwsbrief wordt namelijk niet alleen gevuld met info over de nieuwste bedden van De Matrassengigant, maar ook met de komende kortingsacties. Als je deze niet wilt missen, is het de moeite waard om je in te schrijven.

Heeft De Matrassengigant ook een app?

Helaas heeft De Matrassengigant geen app waarmee je de producten kunt bestellen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit geen groot gemis is. De mobiele website werkt namelijk prima, waardoor je eigenlijk geen app nodig hebt. Mocht De Matrassengigant in de toekomst toch met een app komen, dan wordt dit ongetwijfeld aangekondigd in de nieuwsbrief.

Extra korting tijdens de solden

Heb je een nieuw bed nodig, maar hik je tegen de prijs aan? Dan zou je kunnen wachten tot de solden. De Matrassengigant heeft ieder jaar mooie acties tijdens de solden. Hoe hoog de kortingen exact uitvallen is verschillend. Maar dat ze hoog zijn, is een certitude. De acties worden uitgebreid aangekondigd op de website, op Facebook van De Matrassengigant en in de nieuwsbrief.

Black Friday is korting pakken

Behalve de solden is ook Black Friday een mooi moment om De Matrassengigant kortingen mee te pakken. Ieder jaar zijn er diverse mooie acties. In elke categorie maakt De Matrassengigant een selectie, deze artikelen komen vervolgens in de korting. Daarbij kan het gaan om 25% op kledingkasten, maar bijvoorbeeld ook om 50% voordeel op toonzaalmodellen. Het leuke is dat de acties niet alleen op Black Friday gelden, maar over het weekend heen getild worden naar Cyber Monday. Houd Facebook, de website en nieuwsbrief in de gaten als je de kortingen van de komende editie niet wilt missen.

 

Tabel: de meest populaire De Matrassengigant kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 700 Claim hier deze Selectie Bedden bij De Matrassengigant vanaf slechts € 700
- 25% Bespaar nu tot 25% op deze Tempur matrassen bij De Matrassengigant
- 50% Pak nu tot 50% De Matrassengigant korting op deze selectie Boxsprings
- 50% Geniet gelijk van tot 50% Matrassengigant korting bij de Solden
- 25% Pak nu tot 25% korting op Tempur matrassen bij De Matrassengigant
- 15% De Matrassengigant kortingscode voor 15% korting op boxsprings
- 10% De Matrassengigant kortingscode voor 10% korting op je bestelling
- 30% Tot 30% korting op matrassen tijdens de weekdeal
- 10% Kortingscode voor 10% extra korting op je bestelling
- €50 Enkel vandaag €50 korting op je boxspring
- 40% 40% korting op artikelen in de outlet