Di kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Di kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €7,50

korting

Ontvang onmiddellijk €7,50 korting op je bestelling bi Di

 • 355 keer gebruikt

Beautycard van Di

- 40%

korting

Koop veel artikelen met 40% korting

 • 281 keer gebruikt

- €5

korting

Ontvang €5 korting op je bestelling bij Di

 • 309 keer gebruikt

- 50%

korting

Bespaar nu 50% op jouw 2de aankopen bij DI

 • 275 keer gebruikt

Gevonden op de "Folder" pagina

- 20%

korting

Ontvang nu minimaal 20% Di korting op diverse herenparfums

 • 344 keer gebruikt

Gevonden op de "Folder" pagina

- 50%

korting

Bespaar nu tot wel 50% op lichaamsverzorging bij Di

- 50%

korting

Profiteer vandaag van tot 50% Di korting op Maybelline en Bourjois make up

Gevonden op de "Promos" pagina

- 50%

korting

Bespaar nu nog tot 50% op diverse make-up bij Di

- €5

korting

Code: pak €5 korting op alles bij Di

Geldig vanaf €40

- 3,5%

korting

Krijg meteen 3,5% Di korting met de gratis Familycard

 • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 3,5% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.3,5% Di korting met de gratis Familycard

Hoe gebruik je een kortingscode bij Di?

 • Shop nu extra voordelig bij Di door gebruik te maken van een Di kortingscode
 • surf naar de webshop en ga op zoek naar de artikelen die je wenst aan te kopen
 • plaats deze artikelen in het winkelmandje en klik hier op om je besteloverzicht te zien te krijgen
 • hier heb je de mogelijkheid om een geldige Di kortingscode in te voeren
 • het te betalen  bedrag zal in mindering worden gebracht, klik op bestellen om je bestelling verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij di.be

Di.be in een notendop

Di is opgericht in het jaar 1975. De eerste winkel werd geopend in Bascule, in Brussel. Dit was nog ver voor het online tijdperk. Het originele concept was gebaseerd op een Amerikaanse drugstore, waar je alles kan vinden wat je nodig hebt. Na 1975 zijn er steeds meer winkels gekomen. Inmiddels heeft Di 100 verkooppunten, verspreid door België en Luxemburg. Di heeft lang onder de vleugels van Delhaize de Leeuw geleefd. In 2008 is het echter overgenomen door de Distriplus groep. Di richt zich op drie soorten producten: verwenproducten, verzorgingsproducten en huishoudproducten. De webshop is in 2015 geopend.

Welke producten verkoopt Di?

Di heeft een zeer gevarieerd assortiment. In de webshop kan het daarom ook best even zoeken zijn. Als je weet wat je precies zoekt, kun je het beste die term in de zoekbalk typen. Dat werkt vaak sneller dan door alle categorieën gaan snuffelen. Nu is dat laatste natuurlijk wel erg leuk.

Make-up

Make-up is een belangrijke categorie voor Di. Op deze pagina kun je weer kiezen uit verschillende secties. Opties zijn onder meer make-up voor je ogen, je nagels en je lippen. Als je foundation nodig hebt, heb je zeer veel keuze. Dat geldt ook voor reinigingsmelk. De nagellak van Essie is erg populair. Op het gebied van verzorging van de huid kun je eigenlijk alles vinden. En qua lekkere luchtjes zit je bij Di ook helemaal goed. Een bodymist zorgt ervoor dat je een hele dag lekker ruikt.

April make-up

April make-up is een aparte categorie in de webshop van Di. Dit merk heeft diverse soorten make-up in het assortiment. Vandaar dat de producten op een aparte pagina worden vermeld. Scroll rustig door het aanbod. De kans is groot dat je meer dan één item aan je mandje toevoegt.

Beautyclub

Voor vaste klanten is er een manier om voor korting te sparen. Dat doe je in de Beautyclub. Di is een winkel waarbij je makkelijk vaak kunt bestellen, gezien het ruime assortiment. Dit programma maakt dit nog iets aantrekkelijker. Di heeft trouwens ook allerlei vegan producten in de collectie.

Welke merken verkoopt Di?

Op de website heeft Di een pagina waarop alle merken staan. Het zijn er veel te veel om op te noemen, dat gaan we dan ook niet doen. Het gaat om alle grote namen. Als je zin hebt om de lijst door te nemen, kun je dit op de website van Di doen. Het kopje met merken vind je helemaal rechts in het menu.

Ontdek de beste promoties van Di

Di heeft erg veel aanbiedingen, het hele jaar door. Dat is ook best logisch, omdat het bedrijf een collectie heeft om U tegen te zeggen. De promo’s staan duidelijk aangegeven op de website. Je kunt er ook niet naast kijken, omdat de percentages je op de homepage al om de oren vliegen. Het gaat om flinke kortingen, die kunnen oplopen tot 50%. Ze zitten op allerlei artikelen. Di heeft ook tijdelijke acties, die rond bepaalde data zitten. Je kunt denken aan extra voordelen als het winter wordt. En vergeet ook de bekende kortingsacties niet, zoals Black Friday en de solden.

Interessante kortingen in de folder

Folders zijn misschien niet meer zo van deze tijd, maar Di heeft er nog één. De folder vind je op de website. Het is handig, omdat je in een oogopslag ziet wat de meest interessante kortingen zijn. Ook hier geldt weer dat de kortingen op allerlei artikelen zitten. Je kunt het vergelijken met een folder van de supermarkt. De ene keer zit Shampoo van Head en Shoulders in de aanbieding. De volgende keer gaat het om Andrélon of een ander merk.

Spaar voor extra voordeel met de Di Beautyclub

De Beautyclub van Di is een gratis spaarprogramma. Bij elke aankoop (behalve promoties) verzamel je Beautypunten. Deze punten kun je omruilen voor kortingen. Leden van de club profiteren trouwens van extra voordelen, zoals een verrassing voor je verjaardagen en uitnodigingen voor VIP avonden. Er zijn twee niveaus: Beauty Lovers en Beauty Addicts. Als je eenmaal bij de Addicts bent, spaar je nog sneller en krijg je extra voordelen. Elke uitgegeven euro is twee punten waard. Als je 120 punten hebt, levert dat een korting van 1 euro op. Het is goed om te weten dat de punten alleen kunnen worden ingeruild in een winkel van Di.

Krijg je een kortingscode bij inschrijving op de Di nieuwsbrief?

Nee, je krijgt van Di geen kortingscode als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Toch is het de moeite waard om dit te doen. Via de nieuwsbrief word je namelijk op de hoogte gehouden van de aanbiedingen en nieuwe producten van Di. Het aanmelden gaat eenvoudig via de website. En je kunt aangeven welke berichten je wilt ontvangen. Mocht de nieuwsbrief je niet bevallen, dan ben je ook snel weer uitgeschreven.

Heeft Di ook een app?

Di heeft geen app waarmee de producten kunnen worden besteld. Aan de ene kant is dat jammer, omdat het makkelijk is. Aan de andere kant werkt de website prima en volstaat dit zeker. Misschien dat Di in de toekomst met een app komt. Mocht dat zo zijn, dan lees je dit in de nieuwsbrief of op de website. En vergeet ook de pagina’s op sociale media niet. Di is actief op Facebook, Instagram, YouTube en TikTok.

Voordelen tijdens de solden

De solden worden door Di niet overgeslagen. Ieder jaar zijn er in de zomer en winter mooie voordelen. De kortingen lopen op tot 50%. Het aanbod is zoals alles bij Di erg divers. Als de solden bezig zijn, kun je ze niet missen. Iedere keer dat je de website van Di bezoekt, zie je welke artikelen in de korting zitten.

Black Friday kortingen

Bij Di hebben ze altijd zin in Black Friday. Op de website wordt namelijk het hele jaar afgeteld naar dit evenement. Hoe de kortingen er dit jaar uit gaan zien? Dat is nog een verrassing. Als je kijkt naar de andere voordelen van Di, dan zullen de kortingen rond de 50% liggen. Di adviseert je om je te abonneren op de nieuwsbrief. Daarin worden de Black Friday acties namelijk aangekondigd.

Tabel: de meest populaire Di kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 15% Ontvang nu 15% korting op Deze DR. Ming producten bij Di
- 50% Shop vandaag met 50% Di korting met deze Bonuspacks
- 50% Bespaar nu nog tot 50% op diverse make-up bij Di
- 50% Profiteer vandaag van tot 50% Di korting op Maybelline en Bourjois make up
- 50% Bespaar nu tot wel 50% op lichaamsverzorging bij Di
- 3,5% Krijg meteen 3,5% Di korting met de gratis Familycard
- €5 Code: pak €5 korting op alles bij Di
- 50% Tot 50% korting op artikelen in de solden
- 5 € - €5 korting op je bestelling bij aankoop van €25
- 40% Enkel vandaag 40% korting op gezichtsverzorging
- 25% Ontvang 25% korting bij aankoop van 4 producten