Mealhero kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Mealhero kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-20€

korting

Mealhero kortingscode voor -€20 op je bestelling

  • 104 keer gebruikt

Geldig op eerste bestelling

-15€

korting

Mealhero kortingscode voor -15€ op je bestelling

  • 131 keer gebruikt

Geldig voor nieuwe klanten op hun eerste bestelling

- € 45

korting

Mealhero kortingscode voor € 45 korting op jouw bestellingen

Zie website voor details

- €75

korting

Scoor meteen €75 korting op je eerste drie boxen met deze Mealhero kortingscode

-€15

korting

Mealhero kortingscode voor €15 korting op jouw aankopen

Zie website voor details

- € 15

korting

Mealhero kortingscode voor € 15 korting op jouw eerste bestelling

Zie website voor details

-€15

korting

Mealhero kortingscode voor €15 korting op jouw bestellingen

Zie website voor details Zie website voor details

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wat zijn de ervaringen met Mealhero?

Op de website van  Mealhero kunt U recensies vinden van gebruikers.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Kan je Mealhero betalen met maaltijdcheques?

Je kan alle betaalmiddelen vinden op de website van Mealhero.

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Mealhero?

pagina kortingscode mealhero

  • Bekijk wel plan het best bij jou past
  • Ga door naar bestellen
  • Bij het afrekenen kunt u een geldige kortingscode van Mealhero toevoegen

Meer tips om korting te krijgen bij Mealhero

Mealhero: niet alle helden dragen capes

Het verhaal van Mealhero begint in 2015, op een zomers festival in Hongarije, waarop 3 boezemvrienden (Anton Claeys, Steven Debaere en Jeroen Spitaels) snode plannen hadden. Het idee ontstond dat het eigenlijk heel moeilijk is om lekker, gezond én makkelijk te eten wanneer je weinig tijd hebt. Ze wilden een concept ontwikkelen, waarbij je een drukke levensstijl toch kan combineren met een gezonde maaltijd. Zonder hierbij meteen naar de makkelijke en ongezonde alternatieven te grijpen, zoals fastfood en ongezonde microgolfmaaltijden. Mealhero serveert de heerlijkste maaltijden aan diverse klanten in Vlaanderen, Brussel en Nederland. De maaltijden zelf worden in Erpe-Mere samengesteld en ingepakt. Er zijn geen fysieke winkels van Mealhero.

Mealhero is het verhaal van 3 maaltijdhelden

Het concept is duidelijk. Ook wie weinig tijd heeft en een druk leven of pittige carrière heeft, wil gezond kunnen eten. Zonder uren te staan kokkerellen of urenlang ingrediënten bij elkaar te zoeken. Want ook daar is meestal geen tijd meer voor. Drukke gezinnen, vrijgezellen of senioren van vandaag hebben nood aan snelle én gezonde maaltijden. Daarom staken Anton, Steven en Jeroen de koppen bij elkaar. Het resultaat? Een uniek concept om met een slimme stomer, diepvries ingrediënten en een eigen app een healthy meal op tafel te toveren. Anton, hardware ingenieur, ontwikkelde het toestel. Steven, software ingenieur, ontwikkelde de app.

Vandaag biedt Mealhero verschillende boxen aan met vlees, vis, groenten, deegwaren en aardappelen. Mealhero biedt 200 ingrediënten in 700 volwaardige maaltijden aan. De bereidingen gebeuren in de eigen stoommachine. Eventjes het etiket van de diepvriespakjes inscannen … en het toestel doet de rest. Binnen 20 à 30 minuten is de maaltijd klaar. Achteraf kan het stoomtoestel gewoon in de vaatwas. Je kan de stomer huren voor € 5 per maand of kopen. De prijs bereken je hier. Je hebt keuze tussen 40 heerlijke menu’s aan een even lekkere prijs. Wil je het gerecht eerst even uitproberen? Dan kan je een proefbox aanvragen. Wie overtuigd is, kan een jaarabonnement afsluiten. Gezond eten en afvallen? Of lekker smullen tijdens de feestdagen? Dankzij Mealhero kan het allemaal!

mealhero pagina maaltijdenWeight Watchers en Mealhero slaan de handen in elkaar

Via de Mealhero app kan je ook maaltijden van Weight Watchers bestellen. Op die manier kan je op een eenvoudige manier een evenwichtige en gezonde levensstijl behouden. Samen met de diëtisten van Weight Watchers bedenken de mealhero’s verschillende nieuwe recepten die met de slimme stomer kunnen worden samengesteld. Kortom: WW en MH zijn een 100% match.

De samenwerking met WW is bovendien gekoppeld aan een exclusieve kortingscode. Zo krijg je € 45 korting op je eerste drie foodboxen als je gebruikmaakt van de code WWLOVESMEALHERO.

Jouw favo foodbox, dankzij trouwe samenwerkingspartners

Naast Weight Watchers werkt Mealhero ook samen met andere (bekende) partners, zoals Balls & Glory (alom gekend en geprezen in Gent), Greenway, De Vegetarische Slager, Davai Delicious Dumplings en Biobakker De Trog. Zij zijn als het ware de chefs van dit heerlijke concept.

Promoties voor homecooking 2.0

Hongerige koopjesjagers zullen ongetwijfeld diverse promoties of koopjes zien passeren via verschillende kanalen (Knack.be bijvoorbeeld). Hier en daar wordt er wel eens een korting van € 15 klaargestoomd. Van € 30 of 3 x € 15 krijg je het spontaan warm. Mealhero serveert zijn klanten ook 25% korting op maaltijden, gratis bezorging of een Halloweenkorting van € 45.

mealhero proefboxGoesting gekregen, maar nog niet zeker? Proefbox!

Je kan Mealhero altijd eerst eens uitproberen, als je nog niet 100% overtuigd bent. Door een proefbox te bestellen, zeg je eventjes vaarwel tegen shoppen, preppen, koken én de afwas. De proefbox geeft jou de kans om 8 maaltijden uit te proberen aan € 49 in plaats van € 79. Wordt het vlees, veggi of flexi? Aan jou de keuze! Blijkt het achteraf toch niets voor jou? Dan kan je probleemloos stopzetten.

Tell a friend korting

Heeft jouw vriend(in) het ook altijd waanzinnig druk? Vertel hem of haar dan over Mealhero. Je kan een eerste Mealhero proefbox met 8 gratis maaltijden schenken. De stomer wordt eventjes gehuurd voor € 5 per maand. Slaat de vonk niet over? Dan is stoppen geen enkel probleem. Maar zijn de maaltijden populair? Dan krijg je, als schenker, € 25 korting op jouw volgende foodbox. De korting wordt dan automatisch toegevoegd via de app.

Alle pittige details in een nieuwsbrief?

Zodra je je e-mailadres opgeeft, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond de maaltijden, ingrediënten en avonturen van de maaltijdhelden. Hier is geen speciale korting aan verbonden.

pagina mealhero appJouw persoonlijke chef-kok in een smaakvolle app

Het principe van Mealhero hangt helemaal samen met de app. De app helpt klanten bij hun keuze en zoektocht naar de perfecte maaltijd. Bovendien houdt de app meteen ook de stock bij. Zo hebben de mealhero’s een compleet overzicht van wat er nog verkocht kan worden.

Je kan de gratis app gemakkelijk downloaden in de Apple Store of Google Play Store. Het is een ingenieuze app die een beetje functioneert als jouw persoonlijke chef-kok. Op basis van de ingrediënten in je diepvriezer, kan je in de app altijd op zoek gaan naar de beste combinaties. Dat wordt duidelijk gemaakt aan de hand van attractieve foto’s en een lichtgrijze Suggestie-box. Hoe meer ingrediënten je eet, hoe minder combinaties je te zien krijgt.
Vervolgens krijg je een overzicht van alle ingrediënten per diepvriezer. De app inspireert je ook met mogelijke maaltijdsuggesties.

Ten slotte kan je via de app jouw bestelling controleren, betaalmethodes wijzigen, bestellingen plaatsen, jouw slimme smaakprofiel beheren, gegevens wijzigen, enzovoort.

 

 

Tabel: de meest populaire Mealhero kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 20 Mealhero kortingscode voor korting op nieuwe gerechten
- €15 Pak meteen €15 korting op je eerste bestelling met deze Mealhero kortingscode
-€15 Mealhero kortingscode voor €15 korting op jouw aankopen
- €75 Scoor meteen €75 korting op je eerste drie boxen met deze Mealhero kortingscode
- € 45 Mealhero kortingscode voor € 45 korting op jouw bestellingen
-€15 Mealhero kortingscode voor €15 korting op jouw bestellingen
- € 15 Mealhero kortingscode voor € 15 korting op jouw eerste bestelling
-€30 30 euro korting op je eerste bestelling
-€10 10 euro korting bij het aanbrengen van een vriend
-50% Tot 50% korting via de nieuwsbrief
Gratis Gratis verzending van je maaltijden
-10% 10% korting bij je volgende bestelling