Secret Escapes kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Secret Escapes kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €30

korting

Secret Escape kortingscode: €30 korting op je boeking

  • 224 keer gebruikt

- €100

korting

Bespaar nu €100 korting op je volgende boeking bij Secret Escapes

  • 116 keer gebruikt

Zie last minute pagina

- 20%

korting

Boek nu met 20% korting een grote selectie hotels en reizen

  • 126 keer gebruikt

check de last minute pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Secret Escapes?

 

Zo gebruik je een kortingscode bij Secret Escapes

  1. Begin je zoektocht naar luxe vakanties en exclusieve aanbiedingen op de website van Secret Escapes. Zodra je de perfecte getaway hebt gevonden, selecteer je de gewenste data en het aantal personen voor je boeking.
  2. Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop ‘Boek nu’ of ‘Verder’ om naar de boekingspagina te gaan. Hier vind je een overzicht van je vakantiedetails en de totale prijs.
  3. Zoek op de boekingspagina naar het veld waar je je kortingscode of promotiecode kunt invoeren. Dit veld is vaak gelabeld als ‘Kortingscode’, ‘Promocode’ of ‘Couponcode’. Voer hier je Secret Escapes kortingscode in.
  4. Klik op ‘Toepassen’, ‘Verzilveren’ of een vergelijkbare knop om je kortingscode te activeren. Je zou nu moeten zien dat de korting is toegepast op de totale prijs van je boeking.
  5. Ga door naar de betalingspagina, vul je betalingsgegevens in en rond je boeking af. Geniet van je met korting geboekte luxe vakantie met Secret Escapes!

Meer tips om korting te krijgen bij Secretescapes.com

Voor welke plaatsen verkoopt Secret Escapes?

Secret Escapes is actief in een groot deel van Europa en in de Verenigde Staten. Dat zie je ook terug in het aanbod van de reisorganisatie. België vormt een belangrijk onderdeel van Secret Escapes. Een stedentrip in Gent of Brugge is hartstikke leuk, net als winkelen in Antwerpen. Bij onze noorderburen is Amsterdam een immer populaire bestemming. Kijken we over de grens, dan zijn Londen en Keulen bestemmingen die dichtbij en leuk zijn. Zoals gezegd is het aanbod van Secret Escapes zeer groot. Je kunt je dan ook volop laten verrassen door de mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld naar Mexico? Dan typ je dit in de zoekbalk en kun je je alvast verheugen op een glas tequila aan het strand van Acapulco.

Ontdek de beste promoties van Secret Escapes

Secret Escapes staat er al om bekend dat er met lage prijzen gestrooid wordt. Dat zie je helemaal op de pagina met aanbiedingen. Je vindt deze pagina door links in het menu te kijken. De acties lijken soms te mooi om waar te zijn. Zo worden reizen voor minder dan de helft van de originele prijs aangeboden. En ook hier geldt weer dat het aanbod verspreid is over de hele wereld. Het loopt uiteen van een wintersportvakantie in de Alpen tot genieten aan een strand op de Canarische Eilanden. De aanbiedingen veranderen de hele tijd. Daarom is het leuk om regelmatig een kijkje op de site te nemen.

Geniet van last minute kortingen

Op de website van Secret Escapes worden de last minutes niet apart vermeld. Ze zijn er uiteraard wel. Hoe hoog de kortingen van jouw last minute precies zijn, valt niet te zeggen. Dit is altijd een verrassing. Het hangt er uiteraard van af waar de reis of overnachting is en hoeveel plaats er nog aan boord of in het hotel is.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de nieuwsbrief van Secret Escapes?

Dat wordt niet helemaal duidelijk op de website van de reisorganisatie. Er is wel een nieuwsbrief, maar of je inschrijving je een kortingscode oplevert, wordt niet vermeld. Je kunt ervan uitgaan dat dit niet het geval is. Toch is het alleraardigst om je voor de mailing in te schrijven. Je vindt er onder meer scherpe aanbiedingen en leuke nieuwtjes over Secret Escapes. Daarnaast is het gewoon fijn om weg te dromen bij de mooie bestemmingen van Secret Escapes.

Reserveren doe je via de app van Secret Escapes

Zoals gezegd is het aan te raden om via de app te reserveren. De app is te downloaden in de Google Play Store, de Apple Store en via de website van Secret Escapes. Hier zit geen extra korting aan vast. Maar de prijzen van Secret Escapes zijn scherp en de acties talrijk. Er worden kortingen tot 60% gegeven. Daardoor wordt een vakantie of hotelovernachting extra leuk. De app zelf werkt heel eenvoudig en is lekker duidelijk.

Extra kortingen tijdens Black Friday

Het koopjesfestijn Black Friday is altijd een mooi moment om inkopen te doen. Dat geldt ook voor hotelovernachtingen, weekendjes weg en een vakantie. Secret Escapes doet ieder jaar mee aan Black Friday. In het verleden liepen de kortingen op tot 75%. Dat is lekker op vakantie gaan! De Black Friday deals worden aangekondigd op de website van het bedrijf, in de nieuwsbrief en op sociale media. Op Facebook is Secret Escapes heel actief. De mooiste kortingen worden op de Facebookpagina aangekondigd. Daarnaast is het heerlijk om van de fraaie foto’s te genieten.

Tabel: de meest populaire Secret Escapes kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €30 Tot €30 korting bij het uitnodigen van vrienden voor Secret Escapes.
- 70% Profiteer van tot 70% korting op last-minute vakanties.
- €100 Scoor tot €100 korting op geselecteerde luxe vakanties.