Uber Eats kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Uber Eats kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 10%

korting

Geniet nu van 10% korting op bestellingen via Uber Eats

  • 332 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 1

promo

Geniet van de Aziatische keuken via Uber Eats vanaf slechts € 1

  • 333 keer gebruikt

€ 3,50

promo

Bestel vandaag Amerikaanse gerechten met Uber Eats vanaf slechts € 3,50

  • 54 keer gebruikt

- €20

korting

Uber Eats kortingscode voor 2x €10 korting

- €15

korting

Uber Eats kortingscode: €15,- korting op je bestelling

-€5

korting

Ubereats kortingscode voor €5 korting op jouw aankopen

- €10

korting

Uber Eats kortingscode: €10 korting op je bestelling

Bij een besteding van €20

-€5

korting

Uber Eats kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen

Zie website voor details

Hoe gebruik je een kortingscode bij Uber Eats?

  • Krijg nu je favoriete gerechten extra voordelig aan huis geleverd met een Uber eats kortingscode
  • meld je aan en ga op zoek naar het gerecht dat je wenst te bestellen
  • geef al je voorkeuren en wensen verder in
  • klik op het winkelmandje, geef een Uber eats kortingscode in, in het vakje ‘Promotiecode toevoegen’
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht

Meer tips om korting te krijgen bij Ubereats.be

Dit moet je weten over Uber Eats

Uber Eats is een platform waarop je maaltijden kunt bestellen. Via de app kan je een groot aantal restaurants bij jou in de buurt bekijken, en daar je favorieten maaltijd kiezen. Het eten wordt vervolgens bij je thuis bezorgd. Uber Eats is in 2014 gelanceerd door Uber, het bekende vervoersbedrijf. Het is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Californië. Voor de duidelijkheid; Uber Eats maakt zelf geen maaltijden. Het verbindt het restaurant met de klant. Uber Eats heeft banden met meer dan 200.000 restaurants.

Welke producten verkoopt Uber Eats?

Uber Eats is dus vooral gericht op het bezorgen van allerlei maaltijden. Je betaalt een bedrag voor de complete maaltijd, daar zit de bezorging bij. In feite zou je kunnen zeggen dat er gratis bezorging van de maaltijden is. Natuurlijk kan je altijd een kleine fooi geven, daar zijn de bezorgers altijd blij mee. Dit mag je echter helemaal zelf bepalen.

Restaurant

Het makkelijkste is om te bestellen via de app van Uber Eats of op de website van Uber Eats. Daar kan je in het menu kiezen voor eten, waarna je een restaurant bij jou in de buurt kunt zoeken. Dat doe je door je postcode of adres in te voeren. Daarna zie je meteen wat de mogelijkheden zijn. En dat zijn er behoorlijk veel.

Sushi of liever pizza?

Uber Eats vraagt uiteraard waar je trek in hebt. Het is een behoorlijke lijst mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Sushi mag daar natuurlijk niet in ontbreken. Maar misschien wil je vanavond wel op de Italiaanse toer met een bord pasta of een overheerlijke pizza. Er zijn nog meer keuzes hoor, zoals Aziatisch (lekker een poke bowl) of fastfood.

Ontbijt

In België en Nederland wordt het ontbijt vooral thuis gegeten. In andere landen gebeurt dat minder. Zeker in de Verenigde Staten is het gebruikelijk om buitenshuis te ontbijten. Goed voor de sociale (en zakelijke) contacten. En je kunt je ontbijt thuis laten bezorgen. Uber Eats zorgt daarvoor. Zo kan je de dag rustig beginnen.

Account

Om te bestellen bij Uber Eats heb je een account nodig. Dit account is handig als je een tweede bestelling wilt doen. Je gegevens worden bewaard en bovendien krijgen bestaande klanten allerlei voordelen van Uber Eats.

Welke merken verkoopt Uber Eats?

Uber Eats heeft banden met meer dan 200.000 restaurants. Dat is voor jou goed nieuws, omdat je dan meer dan genoeg keuze hebt. Niet als vooroordeel bedoeld, maar het is een Amerikaans bedrijf, dus zitten er behoorlijk wat fastfoodrestaurants tussen. Kentucky Fried Chicken, KFC, McDonald’s en Quick, een andere hamburgerketen, staan op de lange lijst met restaurants. En de Pizza Hut en New York Pizza zijn dankzij Uber Eats altijd in de buurt. Zin in koffie van Starbucks?  Zoek via Uber Eats naar een Starbucks in de omgeving en je favoriete koffie wordt bij je bezorgd. Het is trouwens ook mogelijk om online of in de app te bestellen, en je eten of drinken in het restaurant te nuttigen. Dit kan handig zijn als je haast hebt of niet in de rij wilt.

Heeft Uber Eats ook een pagina met aanbiedingen?

Aanbiedingen zijn er weinig te vinden bij Uber Eats. Het is een onderdeel van taxibedrijf Uber, en dit bedrijf staat al bekend om de lage prijzen. Dan is het voor Uber niet winstgevend om met allerlei kortingsacties te komen. Uber Eats rekent in sommige gevallen een ordertoeslag. Die wordt gerekend voor bestellingen met een totaalbedrag beneden de 10 euro. De toeslag bedraagt 3 euro. Daarboven worden alleen servicekosten gerekend. Dit is 10% van het bestelde bedrag. Je ziet dit meteen tijdens het afrekenen. Buiten deze kosten is het voordelig om via Uber Eats te bestellen. Dat heeft dus wel tot gevolg dat er weinig tot geen aanbiedingen zijn. Houd de site en de app goed in de gaten. Misschien word je weleens verrast met een mooie kortingsactie.

Uber Rewards gaat verdwijnen

Het loyaliteitsprogramma van Uber Eats, Uber Rewards, bestaat nu nog, maar gaat verdwijnen. Met dit programma kon je punten verdienen en deze inwisselen. Mocht je nu nog punten hebben, deze kan je nog inwisselen tot en met 31 oktober 2022. Punten verdienen kan nog tot en met 31 augustus 2022. Het is niet bekend waarom Uber Rewards ermee stopt. Ook is het nog niet duidelijk of er achter de schermen aan een nieuw loyaliteitsprogramma wordt gewerkt. Uber zelf zegt dat Uber Rewards niet zal worden vervangen. Op andere nieuwssites lees je dan weer dat er wel een ander programma voor vaste en loyale klanten komt. Even afwachten dus.

Heeft Uber Eats een nieuwsbrief?

Uber Eats werkt voornamelijk met de app. Via de app worden wel berichten verstuurd, maar een nieuwsbrief heeft Uber Eats voor zover bekend niet. Wel kan je ervoor kiezen marketingmails van het moederbedrijf Uber te ontvangen. Dit regel je via de homepage van Uber. Verder worden er ook berichten geplaatst op Facebook. Dus zo kan je toch nog de nodige berichten van Uber Eats lezen.

Handig en bijna verplicht: de Uber Eats App

Bestellen kan via een desktop, maar het is veel handiger om dit via de Uber Eats App te doen. Uber werkt voornamelijk met de app. Deze kan je installeren via de website van Uber Eats. De app is trouwens ook te vinden in de Apple Store en de Google Play Store. Het voordeel van de app is dat je nooit meer locaties hoeft in te voeren. De app weet al waar je bent, waardoor je meteen de mogelijkheden ziet. Of je nu thuis bent, op een stedentrip in Parijs of op vakantie in de Verenigde Staten. Het zal je niet verbazen dat je geen financieel voordeel hebt van het installeren van de app. Het is praktisch om dit te doen, en bijna een verplichting als je vaker gebruik gaat maken van de diensten van Uber Eats.

Doet Uber Eats mee aan Black Friday?

Het zal je misschien verrassen, maar voor zover bekend doet Uber Eats niet mee aan Black Friday. Waarom is dit een beetje verrassend? Vooral omdat Uber Eats een Amerikaans bedrijf. En als er ergens aan Black Friday wordt gedaan, is dat wel in de Verenigde Staten. Maar zowel de website, de app, als de goed bijgehouden Facebookpagina geven geen informatie over Black Friday. Daar kan een logische verklaring voor zijn. In principe verkoopt Uber zelf niks, maar is het meer een dienstverlener. Uber Eats kan moeilijk in zijn eentje beslissen dat de maaltijden in een restaurant tijdens Black Friday 50 procent goedkoper worden. Het kan zijn dat Uber Eats dit jaar met Black Friday kortingen komt, maar ga er maar niet van uit.

Tabel: de meest populaire Uber Eats kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-€5 Uber Eats kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen
-€5 Uber Eats kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen
- €10 Uber Eats kortingscode: €10 korting op je bestelling
-€5 Ubereats kortingscode voor €5 korting op jouw aankopen
- €15 Uber Eats kortingscode: €15,- korting op je bestelling
- €20 Uber Eats kortingscode voor 2x €10 korting
-€5 Uber Eats kortingscode voor €5 korting op jouw bestellingen
- €30 €30 korting verdeeld over je eerste drie bestellingen
- 20% Enkel vandaag 20% korting op je bestelling
- 15% Pak nu 15% korting op je bestelling bij Mc Donalds
- 30% 30% korting op alle pizza's
- €6 Pak nu €6 korting in de vorm van gratis verzending