Baja Bikes kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Baja Bikes kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€ 10

korting

Huur nu je fiets bij Bajabikes vanaf €10 over gans Europa

  • 22 keer gebruikt

€ 495

korting

Boek nu je fietsvakantie vanaf €495 bij Bajabikes

  • 131 keer gebruikt

-5%

korting

Bespaar hier tot wel -5% op jouw boeking

  • 166 keer gebruikt

Ga in groep en vraag een groepsofferte aan via https://www.bajabikes.eu/nl/offerte-groepsreis/ en geniet van een extra korting. Specifieke voorwaarden zie website Bajabikes.eu

€ 32,50

actie

Geniet nu van jouw Fiets tours in Rotterdam bij Baja Bikes vanaf slechts € 32,50

  • 108 keer gebruikt

Gevonden op de "Tours-in-rotterdam" pagina

-5%

korting

Haal gelijk 5% korting op je bestelling met deze Baja Bikes kortingscode

€ 30

promo

Boek nu jouw Maastricht Fietstochten bij Baja Bikes vanaf slechts € 30

Zie website voor details

€32,50

actie

Scoor gelijk bij Baja Bikes een leuke fietstour in Barcelona vanaf €32,50

€ 25

promo

Boek vandaag jouw Keulen Fietstochten bij Baja Bikes vanaf € 25

Zie website voor details

-2,5€

korting

Baja Bikes kortingscode voor -2,5€ op jouw boeking

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Hoe kan ik mijn Baja Bikes reservatie annuleren?

Hiervoor neem je best contact op via telefoon of mail, Whatsapp of de andere gegevens op de contactpagina van Baja Bikes.

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Baja Bikes?

Vul hier je Baja Bikes kortingscode in

  • Kies je gewenste excursie of fietstour
  • Klik op “ga door naar reservatie”
  • Vervolgens zal je in de 1ste stap onderaan deze tekst zien: “Ik heb een kortingscode”. Klik erop
  • Er zal een extra veldje verschijnen waar je je werkende Baja Bikes kortingscode kan invoeren
  • De prijs zal vervolgens verminderen met de waarde van je ingevoerde code.

Meer tips om korting te krijgen bij Baja Bikes

Bajabikes.eu in een notendop

Baja Bikes biedt fietstours en fietsvakanties aan en verhuurt fietsen op vele plekken in de wereld. In 2005 is het bedrijf gestart, in Barcelona. In het begin liet Baja Bikes Nederlanders Barcelona zien tijdens een fietstour van ongeveer 3 uur. De tours waren populair en Baja Bikes ging snel uitbreiden. Inmiddels boeken meer dan 300.000 klanten per jaar hun fietstours en fietshuur online via de webshop. Het hoofdkantoor zit nog altijd in Barcelona. Het aanbod van Baja Bikes bestaat inmiddels uit meer dan 200 steden.

Welke producten verkoopt Baja Bikes?

 

Begonnen in Barcelona, biedt Bajabikes.eu nu fietstours en fietshuur aan in vele steden ter wereld. Sevilla ontdekken per fiets? Via Baja Bikes huur je een fiets of kan je met een van de gidsen op pad. In de webshop staat een mooi overzicht van het aanbod. Madrid, Alicante of het fietseiland Mallorca, het kan allemaal.

Huur een fiets in Budapest

Europa

Via het menu in de webshop kan je je bestemming uitkiezen. Je kiest eerst het continent, daarna het land. Dus wil je naar Boedapest, dan klik je eerst op Europa, daarna op Hongarije en vervolgens zie je het aanbod voor Boedapest. Zo geldt het ook voor andere mooie Europese steden, zoals Praag, Athene of Kopenhagen. Je kan zowel kiezen voor een fiets huren als voor een fietstour of mooie fietstocht. Dichter bij huis is er ook veel aanbod. Antwerpen of Amsterdam per fiets ontdekken is een unieke ervaring, met Baja Bikes heb je het zo geregeld.

Fiets huren in Dubai

Baja Bikes is actief over de hele wereld. In Marokko en Zuid-Afrika, maar ook in Australië. En op plaatsen waar je misschien niet direct aan fietsen denkt. Het aanbod is nog steeds groeiende. Wie weet kan je in de toekomst Dubai ontdekken met de fiets.

Fietstoers in Barcelona

Noord- en Zuid-Amerika

Droom je ervan om te fietsen in New York? Bij Baja Bikes kan dit. De webshop biedt verschillende tours aan in The Big Apple. Ook in andere grote Amerikaanse steden, zoals Los Angeles en San Francisco, biedt Baja Bikes fietstours aan. Ook in Midden- en Zuid-Amerika kan je aan je trekken komen. Curaçao en Mexico, maar ook Argentinië en Brazilië zitten in het aanbod.

Azië, van Israël tot Singapore

Ook voor Azië heeft Baja Bikes een uitgebreid aanbod. Het hippe Tel Aviv kan je ontdekken per fiets, maar ook steden in China of in Singapore. Het aanbod is steeds te vinden in de webshop. Je kan zoeken op bestemming, maar ook type fietstour of fietsreis.

Fietsvakanties in Europa of Azië

Zoals gezegd biedt Baja Bikes ook fietsvakanties aan. In Azië kan je 12 dagen door het noorden van Thailand fietsen. En Vietnam ontdek je tijdens een fietsvakantie van Baja Bikes in 15 dagen. In Europa is het aanbod wat uitgebreider. Je kan kiezen uit tien landen, dicht bij huis of wat verder weg.

de meest geboekte fietstours

 

Welke merken verkoopt Baja Bikes?

Baja Bikes verkoopt fietstours en verhuurt fietsen. Ook biedt het bedrijf mountainbiketours, fietsvakanties en zelfs wandeltours aan. Alles is vooraf online in de webshop te regelen, met een Nederlandse helpdesk. Tijdens de fietstours word je vaak begeleid door Nederlandse gidsen. In andere gevallen spreken de gidsen Engels, dus je hoeft niet bang te zijn dat je voor je fietstrip in Peking eerst nog Chinees moet leren.

Zijn er ook aanbiedingen bij Baja Bikes?

In de webshop van Baja Bikes is weinig te vinden over aanbiedingen. Wel is er een overzicht van de meest geboekte fietstours, met de prijzen erbij. Wat ook leuk is om te zien, is dat Baja Bikes bijhoudt hoeveel mensen voor vandaag een tour hebben geboekt, hoeveel mensen iets in de webshop hebben besteld en wat de laatst geboekte bestemming is.

Last-minute boeken bij Baja Bikes

De webshop heeft geen aparte pagina met last-minutes, maar het is wel degelijk mogelijk om op het laatste moment nog te boeken. Daarvoor moet je wel telefonisch contact opnemen met Baja Bikes, zodat je zeker weet dat er nog plaats voor je is in de fietstour of dat er nog een fiets voor je te huur is. In de meeste gevallen is een last-minute boeking niet goedkoper dan een ‘normale’ boeking.

Ontvang nieuwtjes en kortingen via de nieuwsbrief

Baja Bikes verstuurt eenmaal per maand een nieuwsbrief. Daarin ontvang je de laatste nieuwtjes, updates over een mooie bestemming waar je misschien wel heen wilt, en kortingen. Wat die kortingen exact inhouden, vermeldt de webshop niet. Dat zal een verrassing zijn, en dat is ook best leuk toch? Het inschrijven voor de nieuwsbrief levert je geen korting op. Baja Bikes vraagt alleen om je naam en emailadres, en je kunt je op elk moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Korting voor grote groepen

Krijgen grote groepen korting bij Baja Bikes?

Als je met een grote groep een fietstour of fietsvakantie bij Baja Bikes wilt boeken, kan je een offerte aanvragen. Dat kan via de webshop. Grote groepen zijn bij Baja Bikes groepen van 15 personen of meer. Dit kan oplopen tot reizen voor 200 mensen. Bij je aanvraag dien je te vermelden met hoeveel mensen je wilt komen en naar welke plaats je wilt. Verder kan je in het bericht alle bijpassende informatie zetten. Daarna krijg je een prijsvoorstel van Baja Bikes. Dat zal wel wat voordeliger zijn dan individuele reizen. Hoeveel het voordeel exact bedraagt, zal afhangen van de soort aanvraag.

Baja Bikes heeft (nog) geen app

Helaas heeft Baja Bikes op dit moment nog geen app. Wel is het bedrijf actief op diverse sociale media. Zo verschijnen er regelmatig updates via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Houd deze kanalen vooral in de gaten als je wilt weten of de app van Baja Bikes aanstaande is en er mogelijke kortingscodes in te vinden zijn.

Profiteer van korting tijdens Black Friday

Baja Bikes doet elk jaar mee aan Black Friday. In 2021 kreeg je tijdens Black Friday een korting van 5% op fietstours. Dat konden tripjes zijn in allerlei steden ter wereld. De korting was alleen geldig tijdens Black Friday. In 2021 deed Baja Bikes niet mee aan Cyber Monday. Vooral via Twitter, Facebook en Instagram houdt Baja Bikes je op de hoogte over dit soort acties. Check deze kanalen dus als je wilt weten of de webshop mee gaat doen aan Black Friday en Cyber Monday.

Tabel: de meest populaire Baja Bikes kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 35 Geniet nu van Maastricht met kinderen bij Baja Bikes voor slechts € 35
€ 27,50 Reserveer nu jouw Fiets voor januari bij Baja BIkes vanaf slechts € 27,50
€ 25 Boek vandaag jouw Keulen Fietstochten bij Baja Bikes vanaf € 25
€32,50 Scoor gelijk bij Baja Bikes een leuke fietstour in Barcelona vanaf €32,50
€ 30 Boek nu jouw Maastricht Fietstochten bij Baja Bikes vanaf slechts € 30
-5% Haal gelijk 5% korting op je bestelling met deze Baja Bikes kortingscode
-2,5€ Baja Bikes kortingscode voor -2,5€ op jouw boeking
30% Geniet van 30% korting met deze Baja Bikes kortingscode
-10% Geniet van 10% ANWB korting op je fietsvakantie met deze kortingscode
40% Profiteer van 40% korting op een selectie fietstours binnen Europa