Baja Bikes kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een Baja Bikes kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-5%

korting

Bespaar hier tot wel -5% op jouw boeking

  • 276 keer gebruikt

Ga in groep en vraag een groepsofferte aan via https://www.bajabikes.eu/nl/offerte-groepsreis/ en geniet van een extra korting. Specifieke voorwaarden zie website Bajabikes.eu

€ 36

actie

Geniet van de Parijs Fietstour via Baja Bikes voor maar € 36

  • 231 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 29,50

actie

Boek hier bij Baja Bikes jouw Fietstochten vanaf slechts € 29,50

€ 21,50

actie

Grijp meteen jouw Fietsentours in Brussels bij Baja Bikes vanaf slechts € 21,50

Zie website voor details

€ 31

promo

Claim hier jouw Brussel Fietstour via Baja Bikes vanaf slechts € 31

Zie website voor details

-2,5€

korting

Baja Bikes kortingscode voor -2,5€ op jouw boeking

-5%

korting

Haal gelijk 5% korting op je bestelling met deze Baja Bikes kortingscode

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van Baja Bikes te vinden?

Bij Baja Bikes heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn Baja Bikes kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van Baja Bikes.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van Baja Bikes geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Geniet van de Parijs Fietstour via Baja Bikes voor maar € 36

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij Baja Bikes?

Een Baja Bikes coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij Baja Bikes een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de Baja Bikes nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor Baja Bikes vinden?

Alle actuele kortingscodes voor Baja Bikes verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor Baja Bikes vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de Baja Bikes klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de Baja Bikes kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft Baja Bikes ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt Baja Bikes geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Hoe kan ik mijn Baja Bikes reservatie annuleren?

Hiervoor neem je best contact op via telefoon of mail, Whatsapp of de andere gegevens op de contactpagina van Baja Bikes.

kortingscode's avatar

Alles over de Baja Bikes kortingscode

Vul hier je Baja Bikes kortingscode in

  • Kies je gewenste excursie of fietstour
  • Klik op “ga door naar reservatie”
  • Vervolgens zal je in de 1ste stap onderaan deze tekst zien: “Ik heb een kortingscode”. Klik erop
  • Er zal een extra veldje verschijnen waar je je werkende Baja Bikes kortingscode kan invoeren
  • De prijs zal vervolgens verminderen met de waarde van je ingevoerde code.

Meer tips om korting te krijgen bij Baja Bikes

Bajabikes.eu in een notendop

Baja Bikes biedt fietstours en fietsvakanties aan en verhuurt fietsen op vele plekken in de wereld. In 2005 is het bedrijf gestart, in Barcelona. In het begin liet Baja Bikes Nederlanders Barcelona zien tijdens een fietstour van ongeveer 3 uur. De tours waren populair en Baja Bikes ging snel uitbreiden. Inmiddels boeken meer dan 300.000 klanten per jaar hun fietstours en fietshuur online via de webshop. Het hoofdkantoor zit nog altijd in Barcelona. Het aanbod van Baja Bikes bestaat inmiddels uit meer dan 200 steden.

Welke producten verkoopt Baja Bikes?

 

Begonnen in Barcelona, biedt Bajabikes.eu nu fietstours en fietshuur aan in vele steden ter wereld. Sevilla ontdekken per fiets? Via Baja Bikes huur je een fiets of kan je met een van de gidsen op pad. In de webshop staat een mooi overzicht van het aanbod. Madrid, Alicante of het fietseiland Mallorca, het kan allemaal.

Huur een fiets in Budapest

Europa

Via het menu in de webshop kan je je bestemming uitkiezen. Je kiest eerst het continent, daarna het land. Dus wil je naar Boedapest, dan klik je eerst op Europa, daarna op Hongarije en vervolgens zie je het aanbod voor Boedapest. Zo geldt het ook voor andere mooie Europese steden, zoals Praag, Athene of Kopenhagen. Je kan zowel kiezen voor een fiets huren als voor een fietstour of mooie fietstocht. Dichter bij huis is er ook veel aanbod. Antwerpen of Amsterdam per fiets ontdekken is een unieke ervaring, met Baja Bikes heb je het zo geregeld.

Fiets huren in Dubai

Baja Bikes is actief over de hele wereld. In Marokko en Zuid-Afrika, maar ook in Australië. En op plaatsen waar je misschien niet direct aan fietsen denkt. Het aanbod is nog steeds groeiende. Wie weet kan je in de toekomst Dubai ontdekken met de fiets.

Fietstoers in Barcelona

Noord- en Zuid-Amerika

Droom je ervan om te fietsen in New York? Bij Baja Bikes kan dit. De webshop biedt verschillende tours aan in The Big Apple. Ook in andere grote Amerikaanse steden, zoals Los Angeles en San Francisco, biedt Baja Bikes fietstours aan. Ook in Midden- en Zuid-Amerika kan je aan je trekken komen. Curaçao en Mexico, maar ook Argentinië en Brazilië zitten in het aanbod.

Azië, van Israël tot Singapore

Ook voor Azië heeft Baja Bikes een uitgebreid aanbod. Het hippe Tel Aviv kan je ontdekken per fiets, maar ook steden in China of in Singapore. Het aanbod is steeds te vinden in de webshop. Je kan zoeken op bestemming, maar ook type fietstour of fietsreis.

Fietsvakanties in Europa of Azië

Zoals gezegd biedt Baja Bikes ook fietsvakanties aan. In Azië kan je 12 dagen door het noorden van Thailand fietsen. En Vietnam ontdek je tijdens een fietsvakantie van Baja Bikes in 15 dagen. In Europa is het aanbod wat uitgebreider. Je kan kiezen uit tien landen, dicht bij huis of wat verder weg.

de meest geboekte fietstours

 

Welke merken verkoopt Baja Bikes?

Baja Bikes verkoopt fietstours en verhuurt fietsen. Ook biedt het bedrijf mountainbiketours, fietsvakanties en zelfs wandeltours aan. Alles is vooraf online in de webshop te regelen, met een Nederlandse helpdesk. Tijdens de fietstours word je vaak begeleid door Nederlandse gidsen. In andere gevallen spreken de gidsen Engels, dus je hoeft niet bang te zijn dat je voor je fietstrip in Peking eerst nog Chinees moet leren.

Zijn er ook aanbiedingen bij Baja Bikes?

In de webshop van Baja Bikes is weinig te vinden over aanbiedingen. Wel is er een overzicht van de meest geboekte fietstours, met de prijzen erbij. Wat ook leuk is om te zien, is dat Baja Bikes bijhoudt hoeveel mensen voor vandaag een tour hebben geboekt, hoeveel mensen iets in de webshop hebben besteld en wat de laatst geboekte bestemming is.

Last-minute boeken bij Baja Bikes

De webshop heeft geen aparte pagina met last-minutes, maar het is wel degelijk mogelijk om op het laatste moment nog te boeken. Daarvoor moet je wel telefonisch contact opnemen met Baja Bikes, zodat je zeker weet dat er nog plaats voor je is in de fietstour of dat er nog een fiets voor je te huur is. In de meeste gevallen is een last-minute boeking niet goedkoper dan een ‘normale’ boeking.

Ontvang nieuwtjes en kortingen via de nieuwsbrief

Baja Bikes verstuurt eenmaal per maand een nieuwsbrief. Daarin ontvang je de laatste nieuwtjes, updates over een mooie bestemming waar je misschien wel heen wilt, en kortingen. Wat die kortingen exact inhouden, vermeldt de webshop niet. Dat zal een verrassing zijn, en dat is ook best leuk toch? Het inschrijven voor de nieuwsbrief levert je geen korting op. Baja Bikes vraagt alleen om je naam en emailadres, en je kunt je op elk moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Korting voor grote groepen

Krijgen grote groepen korting bij Baja Bikes?

Als je met een grote groep een fietstour of fietsvakantie bij Baja Bikes wilt boeken, kan je een offerte aanvragen. Dat kan via de webshop. Grote groepen zijn bij Baja Bikes groepen van 15 personen of meer. Dit kan oplopen tot reizen voor 200 mensen. Bij je aanvraag dien je te vermelden met hoeveel mensen je wilt komen en naar welke plaats je wilt. Verder kan je in het bericht alle bijpassende informatie zetten. Daarna krijg je een prijsvoorstel van Baja Bikes. Dat zal wel wat voordeliger zijn dan individuele reizen. Hoeveel het voordeel exact bedraagt, zal afhangen van de soort aanvraag.

Baja Bikes heeft (nog) geen app

Helaas heeft Baja Bikes op dit moment nog geen app. Wel is het bedrijf actief op diverse sociale media. Zo verschijnen er regelmatig updates via Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Houd deze kanalen vooral in de gaten als je wilt weten of de app van Baja Bikes aanstaande is en er mogelijke kortingscodes in te vinden zijn.

Profiteer van korting tijdens Black Friday

Baja Bikes doet elk jaar mee aan Black Friday. In 2021 kreeg je tijdens Black Friday een korting van 5% op fietstours. Dat konden tripjes zijn in allerlei steden ter wereld. De korting was alleen geldig tijdens Black Friday. In 2021 deed Baja Bikes niet mee aan Cyber Monday. Vooral via Twitter, Facebook en Instagram houdt Baja Bikes je op de hoogte over dit soort acties. Check deze kanalen dus als je wilt weten of de webshop mee gaat doen aan Black Friday en Cyber Monday.

Tabel: de meest populaire Baja Bikes kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 15 Boek vandaag jouw Fietsentour in Barcelona bij Baja Bikes vanaf slechts € 15
€ 26 Krijg hier jouw Studenten Fietstour in keulen via Baja Bikes vanaf slechts € 26
€ 31 Claim hier jouw Brussel Fietstour via Baja Bikes vanaf slechts € 31
€ 21,50 Grijp meteen jouw Fietsentours in Brussels bij Baja Bikes vanaf slechts € 21,50
€ 29,50 Boek hier bij Baja Bikes jouw Fietstochten vanaf slechts € 29,50
-5% Haal gelijk 5% korting op je bestelling met deze Baja Bikes kortingscode
-2,5€ Baja Bikes kortingscode voor -2,5€ op jouw boeking
30% Geniet van 30% korting met deze Baja Bikes kortingscode
-10% Geniet van 10% ANWB korting op je fietsvakantie met deze kortingscode
40% Profiteer van 40% korting op een selectie fietstours binnen Europa