Weekendesk kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Weekendesk kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 5%

korting

Kortingscode Weekendesk voor 5% korting op je boeking

 • 346 keer gebruikt

- 80%

korting

Profiteer van tot -80% op je Weekendesk-boeking

 • 285 keer gebruikt

- 20%

korting

Pak minimaal 20% korting op een weekendje weg

 • 12 keer gebruikt

- 5%

korting

Weekendesk kortingscode voor 5% extra korting op Citytrips

- 20%

korting

Weekendesk kortingscode voor 20% korting op geschenkdozen

Zie website voor details

- 20%

korting

Weekendesk kortingscode voor 20% Extra korting op deze geschenkdozen

Zie website voor details

-15%

korting

Weekendesk kortingscode voor 15% korting op geschenkdozen

Zie website voor details

- € 10

korting

Weekendesk kortingscode voor € 10 korting op de beste verblijven

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Weekendesk?

weekenddesk kortingscode

 • Via de website van Weekendesk kun je eenvoudig een verblijf of een weekendje weg boeken bij één van de vele verschillende hotels en locaties die terug te vinden zijn op de website van Weekendesk.
 • Bovendien kun je bij het boeken via Weekendesk ook een promotiecode gebruiken waardoor je jouw boeking een stuk goedkoper kunt doen.
 • Om zo een promotiecode te kunnen gebruiken, ga je eerst naar de website van Weekendesk waar je terechtkomt op de homepagina en waar je meteen op zoek kunt gaan naar het verblijf dat jij wens te boeken.
 • Nadat je de gevraagde gegevens hebt ingegeven klik je op “zoek”.
 • Nu kom je terecht op de pagina waar je alle verblijven terugvindt die aan jouw criteria voldoen.
 • Kies er jouw favoriet uit en klik vervolgens op “reserveer”.
 • Nadat je de juiste data ingegeven hebt waarvoor je wenst te boeken, kom je op de pagina terecht waar je ook jouw geldige kortingscode kunt ingeven.
 • Onderaan deze pagina is er een veld voorzien waar je jouw promotiecode moet ingeven.
 • Geef jouw code in en klik op “toevoegen” om deze te valideren.
 • Klik daarna op “koop nu” om over te gaan tot de betaling van jouw boeking.

Meer tips om korting te krijgen bij Weekendesk.be

Weekendesk.be in een notendop

Weekendesk is een reisbureau dat in 2000 is opgericht. Het hoofdkantoor staat in Gent. Verder is de reisorganisatie een pure webshop. Weekendesk is vooral gespecialiseerd in korte (steden)trips en is op dit vlak marktleider in diverse Europese landen. Bruno Spaas en Marc Verhagen hebben Weekendesk opgericht. Het bedrijf heeft ongeveer 120 mensen in dienst en is vooral actief binnen Europa.

Welke producten verkoopt Weekendesk?

Als je de webshop van Weekendesk bezoekt, kan je meteen je bestemming invoeren. Ook kan je in het menu in de bovenste balk één van de categorieën aanklikken. De meest interessante als je een reis wilt boeken zijn thema’s en bestemmingen.

weekenddesk wat te doen

Reizen

Onder thema’s zie je vrijwel alle reizen die door Weekendesk worden aangeboden. Zoals gezegd zijn dit vaak trips voor een weekend, hoewel het ook om een enkele overnachting kan gaan. Als je gezellig met zijn tweetjes weg wilt, kan je eens onder het kopje ‘romantisch’ kijken. Daar vind je een selectie van de mooiste romantische uitjes.

Spa

Zo kan je onder thema’s allerlei leuke secties met ideeën voor reizen vinden. Bij ‘Spa’ staan er allerlei fijne gezondheidsbehandelingen of verblijven in kuuroorden. Het aanbod van Weekendesk is zo groot dat je van alles tegenkomt. Daardoor kan je jezelf verwennen met een wellness detox of een weekend relaxen in een thermaal zwembad.

Hotel

Als je een trip gaat boeken, zie je in de webshop meteen verschillende mogelijkheden verschijnen. Zo kan je altijd een bijpassend hotel vinden. Als je alleen of met zijn tweeën weggaat, kies je vaak een ander hotel dan wanneer je voor een trip voor het hele gezin kiest.

Cadeaubon

Als kers op de taart heb je bij Weekendesk de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen. Zeker met het ruime en gevarieerde aanbod van dit reisbureau is dit een ideaal cadeau. De gelukkige kan immers altijd iets leuks vinden in de webshop.

Welke plaatsen verkoopt Weekendesk?

Naast de thema’s worden de bestemmingen van Weekendesk getoond. Zoals gezegd kan je dus ook in de zoekbalk de naam van je gewenste bestemming invoeren. Stel: je wilt naar Parijs, dan typ je dat in en komt meteen tevoorschijn waar je uit kunt kiezen. In het geval van Parijs is dat een behoorlijk grote keus. Onder bestemmingen zie je verschillende landen staan. Alles wordt ‘weekend weg’ genoemd, omdat Weekendesk vooral in dat soort reizen is gespecialiseerd. Onder Frankrijk zie je behalve Parijs ook Disneyland staan en populaire streken zoals de Côte d’Azur. De populairste Europese bestemmingen van Weekendesk worden op die manier weergegeven. Het gaat naast Frankrijk om onder meer Italië, Spanje en België. Als je naar Noorwegen wilt, is het het handigst om via de zoekbalk te gaan speuren. Dat geldt ook voor steden en landen buiten Europa. Houd wel in je achterhoofd dat Weekendesk voornamelijk trips binnen Europa verkoopt. Daarom kan het lastig worden als je via Weekendesk naar New York of Dubai wilt.

weekenddesk sfeer

Leuk om te bekijken: de Flash Sales

Aan aanbiedingen geen gebrek bij Weekendesk. Via de zogenoemde Flashsales kan je van hoge kortingen profiteren. Het is zeker niet zo dat je van honderden kortingen kunt profiteren. Maar de acties die er staan, leveren je een flinke besparing op. Stedentrips en weekendjes weg worden in de Flashsales aangeboden met kortingen tot 50%. Dat kan je op een reis voor vier personen vele honderden euro’s schelen. Het aanbod is gevarieerd, waardoor de kans groot is dat er altijd een leuke aanbieding voor je tussen staat.

Weekenddesk flashsales

Meer besparen dankzij last minute korting

De last minutes zijn te vinden onder de thema’s. Deze staan dus tussen de romantische weekendjes weg en andere themareizen. Toch vallen de last minutes zeker op. En wel door het volgende. Het zijn er veel. Erg veel. Weekendesk heeft niet minder dan 2.000 last minutes waaruit je een keuze kunt maken. De kortingen lopen op tot maximaal zo’n 50%. Daarmee kan je vele honderden euro’s besparen. Binnen de last minutes kan je filteren op bestemming, prijs, aantal sterren, noem maar op. De aanbiedingen gelden zowel voor reizen binnen België, als voor een weekend weg naar Parijs of een andere Europese stad.

Vaste klanten krijgen exclusieve kortingen

Door een account aan te maken bij Weekendesk kan je volop van extra voordelen genieten. Zo zijn er voor jou als (vaste) klant speciale kortingen en kan je aan alle acties meedoen. Bovendien verlopen je boekingen sneller en worden je reserveringen bewaard. Het is niet verplicht om een account aan te maken als je een trip wilt boeken via Weekendesk. Een account heeft echter wel een hoop voordelen. Bovendien is het gratis aan te maken.

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief van Weekendesk

Hoewel Weekendesk veel kortingen geeft, word je niet direct beloond als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van de reisorganisatie. Dat wil niet zeggen dat dit niet de moeite waard is. Via de nieuwsbrief word je namelijk op de hoogte gehouden over de aanbiedingen en last minutes van Weekendesk. Zeker met de hoeveelheid last minutes van Weekendesk, kan het handig zijn om regelmatig een selectie in je mailbox te ontvangen. Behalve aanbiedingen staan er ook interessante artikelen over bestemmingen en stedentrips in de nieuwsbrief. Deze worden overigens ook op de website geplaatst. Je vindt de artikelen onder het kopje ‘ontdek’ in het hoofdmenu.

Handig: de Weekendesk App

Het boeken van weekendjes weg wordt makkelijker als je een account hebt. Een andere manier om eenvoudig een trip te boeken is om de app te installeren. Dat kan in de Google Play Store en Apple Store. Je krijgt hier geen directe kortingscode voor, maar profiteert van dezelfde voordelen die klanten met een account krijgen. Vooral de gepersonaliseerde kortingen zijn leuk.

Korting tijdens de solden

Het is niet helemaal zeker of Weekendesk dit jaar aan de solden meedoet. In het verleden was dit soms het geval. Voor jou als klant is het te hopen dat Weekendesk het dit jaar weer ‘aandurft’. Andere jaren kon je tijdens de solden kortingen tot 30% krijgen op je boekingen. En dat levert toch een mooi voordeel op. Houd de nieuwsbrief in de gaten om de solden niet te missen. Bovendien kan je regelmatig een blik op de Facebookpagina werpen. Daar worden weliswaar niet zo vaak updates op geplaatst, maar je kan er weleens iets lezen over kortingsacties.

Doet Weekendesk mee aan Black Friday?

Weekendesk doet zeker mee aan Black Friday. De hele week zijn er kortingen tijdens wat de Black Week wordt genoemd. Er zijn diverse leuke acties die je korting opleveren. Deze worden allemaal netjes vermeld op de website, op een speciale actiepagina. De Black Week is een ideaal moment om met korting een weekendje weg te boeken. Wat te denken van de kerstdagen in romantisch Londen of Parijs? De acties worden ook aangekondigd in de nieuwsbrief van Weekendesk.

Tabel: de meest populaire Weekendesk kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €60 Haal gelijk €60 korting bij Weekendesk met deze kortingscode
- €100 Pak meteen €100 korting met deze Weekendesk kortingscode
- 20% Weekendesk kortingscode voor 20% korting op geschenkdozen
- 5% Weekendesk kortingscode voor 5% extra korting op Citytrips
- € 10 Weekendesk kortingscode voor € 10 korting op de beste verblijven
-15% Weekendesk kortingscode voor 15% korting op geschenkdozen
- 20% Weekendesk kortingscode voor 20% Extra korting op deze geschenkdozen
- 15% Nu - 15% korting op je verblijf met Weekendesk
- 45% Tot - 45% korting op last minutes
- 50% Enkel vandaag - 50% korting op je verblijf
- €5 Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang €5 korting op je volgende aankoop