Radisson Hotels kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Radisson Hotels kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 40%

korting

Bespaar tot 40% op hotelverblijven dankzij Radisson Deals of the day

  • 179 keer gebruikt

- 10%

korting

- 10% korting op jouw boeking danzij het ledentarief bij Radisson Hotels

  • 101 keer gebruikt

- 25%

korting

ontvang onmiddelijk 25% korting op jouw verblijf bij Raddison Hotels

  • 325 keer gebruikt

Plan en bespaar: Boek uw verblijf vooruit en bespaar tot 25% met ons vooruitbetalingstarief.

- 2,50%

korting

Krijg meteen 2,50% Radisson Hotel korting met de gratis Familycard

  • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 2,50% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.2,50% Radisson Hotel korting met de gratis Familycard

- 40%

korting

Bespaar gelijk tot 40% op jouw boekingen bij Radisson Hotels

  • 380 keer gebruikt

Gevonden op de "Promo" pagina

- 10%

korting

Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op jouw boekingen

- 10%

korting

Radisson Hotels Kortingscode voor 10% extra korting

Gevonden op de "Deals" pagina

- 10%

korting

Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op boekingen

- 25%

korting

Radisson Hotels kortingscode voor 25% korting op jouw reserveringen

Zie website voor details

- 10%

korting

Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op boekingen

Hoe gebruik je een kortingscode bij Radisson Hotels?

  • Boek nu je overnachting extra voordelig door gebruik te maken van een Raddison kortingscode
  • surf naar de website en geef de details in van jouw volgende vakantie
  • ga naar boeken om jouw verblijf vast te leggen
  • hier heb je de mogelijkheid om een Radisson kortingscode in te voeren
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht, klik op doorgaan om je boeking verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen Radissonhotels.com

Over Radisson Hotels

Radisson Hotels & Resorts is een hotelketen die internationaal actief is. Het bedrijf heeft meer dan 1100 hotels in bezit, in 101 landen. De meeste hotels staan in de Verenigde Staten. Dat is niet toevallig, omdat Radisson daar is opgericht, om precies te zijn in Minneapolis. In 1909 werd het eerste hotel van Radisson geopend. De hotelketen is vernoemd naar de Franse ontdekkingsreiziger Pierre-Esprit Radisson. In 2022 is Radisson Hotels overgenomen door Choice Hotels, voor het bedrag van 675 miljoen dollar. De hotels buiten de Verenigde Staten heten Radisson Blu. Ze worden niet beheerd door Radisson, maar door de Belgische Rezidor Hotel Group. Radisson Edwardian is de merknaam van een groep luxe hotels in het Verenigd Koninkrijk. Het gaat om dertien hotels in Londen en Manchester.

Welke producten verkoopt Radisson Hotels?

Het zal je niet verbazen dat Radisson Hotels voornamelijk overnachtingen verkoopt. Je kunt voor een zakelijke overnachting naar een van de hotels, of voor een lange vakantie. In het menu van de webshop zie je dat het aanbod erg uitgebreid is.

Bestemmingen

Radisson Hotels is dus actief in 101 landen en heeft meer dan 1100 hotels. In het menu kan je dan ook beginnen met het uitkiezen van een bestemming. Radisson heeft in België diverse hotels. Het merendeel staat in Brussel. Ook in onder meer Antwerpen, Leuven en Hasselt staan vestigingen van de hotelketen. Bij onze buren in Nederland kun je in een Radisson Hotel in het centrum van Amsterdam overnachten, of in een van de andere grotere Nederlandse steden.

Het buitenland

Met Radisson kun je alle kanten op. Er zijn twee manieren om te zoeken. Je kunt het aanbod per continent bekijken of zelf een bestemming invoeren. Als je bijvoorbeeld al weet dat je naar Florida wilt, kun je dit meteen in de zoekbalk tikken. Wil je naar Duitsland, maar weet je nog niet waar precies? Dan kun je ook ‘Duitsland’ ingeven. Vervolgens zie je het aanbod in onder meer Frankfurt en Berlijn.

Vakantie

Voor je vakantie kun je het beste een van de resorts boeken. Die liggen vrijwel altijd direct aan het strand. Een Radisson Resort is een garantie op een mooie vakantie. Ook hierbij kun je weer uit allerlei bestemmingen kiezen. Je reservatie kun je trouwens het beste online doen. De website werkt perfect en is hartstikke duidelijk.

Andere reserveringen

Radisson heeft ook op zakelijk gebied het nodige te bieden. Er zijn allerlei mogelijkheden om events te organiseren. Het kan gaan om een vergadering die een dag duurt, maar ook over een groter evenement waarbij mensen van over de hele wereld worden uitgenodigd.

Welke merken verkoopt Radisson Hotels?

Radisson heeft niks met andere merken te maken. De hotels zijn allemaal van Radisson, maar ze hebben wel andere namen. In de Verenigde Staten hebben de hotels de naam Radisson. Radisson Blu is de merknaam in Europa. En dan heb je nog de Radisson Edwardian merknaam. Dit zijn de (zeer) luxe hotels in het Verenigd Koninkrijk.

Heeft Radisson dagaanbiedingen?

Jazeker, de Deal of the Day heeft een prominente plaats op de website. Met de Deal of the Day bespaar je tot 40% op hotelovernachtingen. Het gaat om overnachtingen op allerlei plaatsen. Het kan in België of Nederland zijn, maar net zo goed ergens in Afrika of het Midden-Oosten. Iedere dag gaat het om andere deals. Dus als je wens er vandaag niet tussenstaat, kun je morgen een nieuwe poging wagen.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Radisson

Aan aanbiedingen geen gebrek bij Radisson. De dagaanbiedingen hebben we al genoemd, maar er is nog veel meer. Zo is er een (soort) vroegboekkorting. Door ruim op tijd je verblijf te boeken, krijg je een korting van 25%. Voor gezinnen zijn er extra kortingen en als je lid bent, krijg je een standaard korting van 10%. Het zijn er te veel om op te noemen. De kortingen staan in een mooi overzicht op de website. Pak een bak koffie en ga er eens goed voor zitten, je bent namelijk wel een uurtje zoet met al die voordelen.

Extra voordeel met last minutes

Bij Radisson kun je last minute een overnachting of langer verblijf boeken. Dit geef je aan in het gedeelte met aanbiedingen. Door het vinkje aan te zetten, zie je de actuele last minutes. Het gaat grotendeels om dezelfde acties als bij de Deal of the Day. Niet dat dit iets uitmaakt, je kunt met een mooi voordeel last minute op reis.

Vaste klanten profiteren van extra korting

Je kunt gratis lid worden van Radisson Rewards. Daarmee krijg je extra voordeel en dat al vanaf de eerste dag dat je lid bent. Na je aanmelding krijg je tot 10% korting met de Member Only Rate van Radisson. Deze korting krijg je als je boekt via de website of app. In de deelnemende restaurants kun je tegen korting eten en drinken. En na 3 verblijven word je Premium lid. Daarmee worden de voordelen alleen maar groter. Daarna kun je nog VIP worden, waarbij je volledig in de watten wordt gelegd.

De nieuwsbrief van Radisson

Je aanmelding voor de nieuwsbrief levert je helaas geen voordeel op. Althans, niet direct. Je profiteert namelijk wel degelijk van kortingen. In de nieuwsbrief worden de mooiste acties van Radisson aangekondigd. Je kunt je eenvoudig inschrijven op de website van Radisson. En mocht de nieuwsbrief je toch niet goed bevallen, dan ben je ook snel weer uitgeschreven.

Extra voordeel voor gezinnen

Radisson heeft zoals gezegd veel kortingsacties. Ook voor gezinnen is er de mogelijkheid om met korting op reis te gaan. Om het aanbod te bekijken, moet je op de pagina met aanbiedingen ‘Gezin’ aanvinken. Daarna zie je direct alle deals. In sommige gevallen schakel je over naar een Engelstalige site. Voor de meeste mensen zal dit geen probleem zijn. En anders kun je de pagina eenvoudig vertalen. De voordelen zijn lekker divers.

Handig: de Radisson App

Met de Radisson App is het niet alleen handig boeken, het is ook voordeliger. Als je de app installeert, krijg je namelijk korting op je eerstvolgende boeking. En de koppeling tussen de Radisson App en Radisson Rewards gaat vanzelf. Als je vaker naar een hotel van de keten wilt, is het dan ook slim om de app te installeren. Hij is beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store.

Black Friday betekent extra korting pakken

Tijdens Black Friday en Cyber Monday profiteer je bij Radisson van mooie extra voordelen. Hoe hoog de kortingen tijdens de komende editie bedragen, is nog een verrassing. Je mag op tientallen procenten rekenen. Radisson kondigt de acties op verschillende manieren aan. De website is daar uiteraard een goede plek voor. Black Friday komt op de pagina met aanbiedingen te staan. Radisson maakt ook veel gebruik van sociale media. Op Facebook en Instagram worden dit soort acties altijd uitvoerig in the spotlight gezet. En vergeet de nieuwsbrief niet. Dit is de plek bij uitstek voor het aankondigen van kortingen en voordeelacties. In het verleden ging het op Black Friday en Cyber Monday trouwens om kortingen van rond de 20%. Houd er wel rekening mee dat de acties per hotel verschillend kunnen zijn. Daarom kan het best weleens zoeken zijn. Niet dat dit erg is, voor een mooie korting mag je best wat moeite doen.

Tabel: de meest populaire Radisson Hotels kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 25% radisson Hotels kortingscode voor 25% korting op jouw boekingen
- 35% Radisson Hotels kortingscode voor tot 35% korting op hotelkamers voor de Zomer
- 10% Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op boekingen
- 10% Radisson Hotels Kortingscode voor 10% extra korting
- 10% Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op jouw boekingen
- 10% Radisson Hotels kortingscode voor 10% extra korting op boekingen
- 25% Radisson Hotels kortingscode voor 25% korting op jouw reserveringen
- 10% 10% extra korting voor Radisson leden
- 40% Tot 40% korting op jouw reis dankzij de dagdeal
€99 Overnachtingen vanaf €99
- €50 €50 korting op jouw volgende boeking