Travelbird kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Travelbird kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 65%

korting

Travelbird korting: nieuwe aanbiedingen met 65% korting

  • 425 keer gebruikt

- 48%

korting

Bespaar nu 48% korting/nacht bij het Occidental Praha Wilson hotel in Praag

  • 389 keer gebruikt

€139

korting

Boek nu je reis naar Dubai vanaf €139/nacht

  • 191 keer gebruikt

Hoe gebruik je een kortingscode bij Travelbird?

Zo gebruik je een kortingscode bij TravelBird

  1. Bezoek de website van TravelBird en blader door het uitgebreide aanbod van reizen, vakanties, en uitjes om de perfecte deal te vinden die aan jouw wensen voldoet.
  2. Nadat je de ideale reis hebt geselecteerd, kies je de gewenste opties zoals vertrekdatum, aantal personen, en eventuele extra’s. Klik vervolgens op ‘Boek nu’ om naar de volgende stap te gaan.
  3. In je winkelmandje of tijdens het boekingsproces vind je een specifiek veld waar je de kortingscode of promotiecode kunt invoeren. Dit veld kan benoemd zijn als ‘Kortingscode’, ‘Voucher’ of ‘Promotiecode’. Hier voer je de TravelBird kortingscode in.
  4.  Bevestig de code door op ‘Toepassen’, ‘OK’ of een soortgelijke knop te klikken, waardoor de korting direct van het totaalbedrag wordt afgetrokken.
  5.  Controleer of de korting correct is toegepast op de totale prijs van je boeking en ga vervolgens verder naar de betalingspagina om je gegevens in te vullen en de boeking te voltooien. Geniet van je reis met extra voordeel dankzij de kortingscode bij TravelBird!

Meer tips om korting te krijgen bij Travelbird.be

Dit moet je weten over Travelbird

Travelbird is een reisorganisatie en onderdeel van Secret Escapes. Dat is een Brits bedrijf dat exclusief voor leden is en sterk afgeprijsde luxe hotelovernachtingen en reizen verkoopt. Travelbird heeft dezelfde werkwijze. Je koopt reizen via de website of de mobiele app. Alleen door je te registreren, kan je reizen boeken. Het registreren is gratis en kost je hooguit enkele seconden. Travelbird is actief in diverse landen, waaronder België, Nederland en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Amsterdam.

Welke producten verkoopt Travelbird?

Veel overzichtelijker dan de website van Travelbird vind je ze niet. Je voert een locatie in en krijgt meteen te zien wat het aanbod op die locatie is. Travelbird heeft vele bestemmingen in het assortiment. Dit zijn diverse landen in Europa, waaronder België en Frankrijk. Je kunt je verheugen op diverse vakanties.

Parijs

Wil je bijvoorbeeld een weekendje naar Parijs? Door Parijs in de zoekbalk te typen, zie je meteen het aanbod in de stad van de liefde. Disneyland wordt er direct bij gepakt, waardoor het veel meer dan een weekendje weg kan worden. Parijs is een van de vele citytrips die door Travelbird wordt aangeboden. In de laatste maanden van het jaar wordt zo’n stedentrip vaak gecombineerd met een of meerdere kerstmarkten.

Soorten reizen

De variatie bij Travelbird is enorm. Zo kun je uit een van de vele pakketreizen kiezen. Je kunt bij wijze van spreken overal ter wereld terechtkomen, op allerlei manieren. Wil je het liefst met de caravan weg? Dan kan dat. Of zie je meer in een fly and drive? Travelbird is van vele markten thuis. Vergeet ook niet om naar de aanbiedingen te kijken. Travelbird staat al bekend om de lage prijzen. Dankzij de scherpe aanbiedingen ga je bijna voor niks op vakantie.

Ultieme ontspanning

Als je eens een keer volledig wilt ontspannen, is een wellness vakantie een aanrader. Bij een wellness vakantie zit je vaak in een hotel met een sauna en andere wellness activiteiten. Deze zijn all inclusive waardoor je onbeperkt kunt ontspannen! Dit kan een trip van een of enkele dagen zijn, maar ook van een week. Zoals gezegd is het aanbod van Travelbird erg groot en kan je je keer op keer laten verrassen door de suggesties.

Ontdek de beste promoties van Travelbird

Travelbird en lage prijzen is een vaste combinatie. De prijzen worden nog lager door op de aanbiedingenpagina te kijken. De kortingen van Travelbird lijken soms te mooi om waar te zijn. Lijken ja, want het is wel degelijk de realiteit. Je kunt een reis of overnachting boeken voor kortingen tot meer dan 50%. Het zijn zeker niet alleen hotelovernachtingen die flink zijn afgeprijsd. Ook op een all-inclusive vakantie in een Grieks resort kan een korting van rond de 50% zitten. Het is niet moeilijk om de aanbiedingen te vinden. Door op de website van Travelbird op ‘actuele aanbiedingen’ te klikken, zie je meteen wat de mogelijkheden zijn. De kortingen staan erbij en je ziet direct wat de nieuwe prijs is.

Heeft Travelbird ook last minutes?

Dit wordt niet op de website vermeld. Omdat het een reisorganisatie is, kan je ervan uitgaan dat er last minutes zijn. Of en hoeveel korting hierop zit, is niet duidelijk. Dit is een verrassing, zoals eigenlijk de gehele last minute een verrassing is. Nu is het voor de prijs niet nodig om tot het laatste moment te wachten. De prijzen van Travelbird zijn al behoorlijk laag. Daarom is het sowieso gunstig om te boeken. Er is trouwens ook een korting voor vroege boekers, dit wordt ‘early bird’ genoemd.

Je hebt een account nodig

Om te kunnen boeken bij Travelbird heb je een account nodig. Dit zie je meteen als je voor het eerst de website bezoekt. Je wordt gevraagd om je mailadres op te geven. Daarna maak je nog een wachtwoord aan, waarna je account actief is. Zonder registratie is het niet mogelijk om een boeking te doen. Het handige van het account is dat je gegevens worden onthouden en dat je je boekingsgeschiedenis kunt bekijken.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Travelbird nieuwsbrief?

Nee, Travelbird geeft je geen kortingscode als je je inschrijft op de nieuwsbrief. Toch is het de moeite waard om je aan te melden. Via de nieuwsbrief krijg je namelijk de mooiste aanbiedingen in je mailbox. Het is een mooie manier om extra inspiratie op te doen voor nieuwe reizen. Je aanmelding voor de nieuwsbrief regel je op de homepage. En als de mailing je niet bevalt, ben je ook snel weer uitgeschreven.

Boeken doe je met de Travelbird App

Het boeken van reizen kan via de website en via de app. Het is alleen maar handig als je de app op je smartphone hebt staan. Niet alleen kun je op die manier boeken, maar je kunt ook al je reserveringen beheren en je boekingsgeschiedenis bekijken. De app is beschikbaar voor Android en iOS. Aan de installatie is geen kortingscode verbonden. Maar het is zoals gezegd een handige manier om je volgende trip te boeken.

Grote kortingen tijdens Black Friday

De aanbiedingen zijn bij Travelbird al talrijk. Tijdens Black Friday doet het bedrijf er nog een schepje bovenop. Hoe de kortingen er tijdens de komende editie uit gaan zien, is nog niet bekend. Eén ding is zeker, het gaan hoge kortingen zijn. Tijdens eerdere edities ging het vaak om meer dan 50% korting. Je mag er gerust van uitgaan dat het ook tijdens de komende Black Friday het geval gaat zijn. De acties worden aangekondigd op de website, in de nieuwsbrief en op de socials van Travelbird. Het is sowieso leuk om regelmatig de socials te checken. Daar verschijnen mooie plaatjes op, die vaak ook nog vergezeld worden door aanbiedingen.

Tabel: de meest populaire Travelbird kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 15% -15% korting op weekendjes weg naar de Ardennen.
- €20 €20 korting op alle last minute citytrips.
- 10% -10% korting op vroegboekvakanties naar Spanje.