Decovry kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Decovry kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €4,95

korting

€4,95 korting op je bestelling bij Decovry

  • 133 keer gebruikt

- 75%

korting

Decovry korting van 75% op artikelen in de outlet

  • 122 keer gebruikt

€ 21

promo

Geniet van deze Bestsellers van Decovry vanaf slechts € 21

  • 424 keer gebruikt

€ 179

promo

Geniet vandaag van de Njordec collectie bij Decovry vanaf slechts € 179

  • 426 keer gebruikt

- 20%

korting

Decovry kortingscode voor 20% korting op designermeubelen

- 20%

korting

Ontvang direct minstens 20% Decovry korting op Sieraden

Gevonden op de "outlet" pagina

- 22%

korting

Decovry kortingscode voor 22% extra korting op ALLES in Zwart

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina.

- 10%

korting

Decovry kortingscode voor 10% korting op artikelen van Be Pure Home

- 20%

korting

Decovry kortingscode voor 20% extra korting op laatste stuks

Hoe gebruik je een kortingscode bij Decovry?

  • Shop nu extra voordelig bij Decovry door gebruik te maken van een geldige Decovry kortingscode
  • plaats de artikelen die je wenst aan te kopen in het winkelmandje
  • ga verder naar bestelling afronden en voer je persoonlijke gegevens in
  • ga door naar betalen en en voer een geldige kortingscode in
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht

Meer tips om korting te krijgen bij decovry.com

Dit moet je weten over Decovry

Decovry is een jong bedrijf dat in 2011 is opgericht. Decovry is bedacht Carole Meert. Het begon als een droom over een levensstijl die het manifest van Decovry weerspiegelt. Decovry omschrijft zichzelf als de nummer 1 in Europa op het gebied van te ontdekken artikelen voor design en decoratie. Je koopt van alles in de webshop. Decovry is een pure webshop, er zijn dus geen fysieke winkels. Het hoofdkantoor staat in Gent, het magazijn van het bedrijf is gevestigd in Sint-Niklaas. Voor vernieuwende producten is Decovry het juiste adres.

Welke producten verkoopt Decovry?

Bij Decovry koop je artikelen die vernieuwend zijn op het gebied van design en decoratie. Daar kun je dus alle kanten mee op. In de webshop kan het dan ook best even zoeken zijn voordat je de juiste sectie hebt gevonden.

Outlet

Het menu is niet echt uitgebreid. Wat wel handig is, is dat je meteen naar de outlet kunt. Daarin vind je allerlei artikelen die een mooie korting hebben. De kortingen kunnen enorm zijn. Zo kun je zomaar een eetkamerstoel tegenkomen, die met 75% korting wordt verkocht. Hiermee bespaar je honderden euro’s. In de outlet staan ook kleinere artikelen, zoals een kussen of lampen.

Huidige sales

Een andere mogelijkheid is om de huidige sales te bekijken. Ook in deze sectie is de verscheidenheid groot. Zo kun je diverse home accessoires vinden. Voorbeelden zijn grote spullen zoals meubelen, en als je een nieuw dekbedovertrek nodig hebt kun je dit eveneens bij Decovry vinden.

Zoeken

Als je een specifiek artikel nodig hebt, is het handig om de zoekbalk te gebruiken. Stel dat je iets leuk voor kerst nodig hebt, dan tik je dat in de zoekbalk in. Vervolgens komen alle artikelen die iets met kerst te maken hebben tevoorschijn. Dat zijn er bij Decovry heel wat, zeker als de dagen weer wat korter worden. En ben je op zoek naar kleding voor dames, dan is de zoekbalk de beste plek om snel het aanbod te bekijken. Decovry verkoopt van alles, van enkellaarsjes tot een chique jurk.

A growing three

Tot halverwege 2022 kon je bij Decovry ook producten van A Growing Three vinden. Dit bedrijf is echter failliet verklaard, waardoor het assortiment is verdwenen.

Welke merken verkoopt Decovry?

Bij Decovry gaat het meer om de producten dan om de merken die verkocht worden. Er wordt met bedrijven samengewerkt die net als Decovry duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dit zijn niet de meest bekende namen, maar daar gaat het zoals gezegd niet om. De artikelen die verkocht worden hebben een hoge kwaliteit en gaan je veel plezier opleveren.

Heeft Decovry een dagaanbieding?

Ja. Bij Decovry kun je iedere dag een ander artikel met lekkere kortingen kopen. De dagdeal koop je met een korting rond 50%. Je vindt deze deal eenvoudig, want het staat prominent op de homepage van Decovry. Een goede reden om iedere dag even de website te bezoeken!

Meer besparen dankzij de Decovry outlet

De outlet is een belangrijk onderdeel van de webshop van Decovry. In de outlet vind je zeer veel producten, uit allerlei categorieën. Je kunt filteren op onder meer prijs en naam, maar het is eigenlijk nog leuker om erdoorheen te scrollen. De verscheidenheid van de artikelen in de outlet is zo groot dat je meteen inspiratie op kunt doen. En de kortingen kunnen enorm zijn. Een gouden set bestek bijvoorbeeld, of de eerder genoemde stoelen die je honderden euro’s voordeel opleveren. De outlet is een bezoekje meer dan waard.

Extra korting op de aanbiedingenpagina van Decovry

Decovry heeft naast de outlet ook een pagina waarop de huidige acties staan. Dit zijn er zo mogelijk nog meer. En ook hier zijn de kortingen zeer fors. Dit kan zomaar oplopen tot 60%. Als je bedenkt dat het assortiment van Decovry vrij duur is, dan weet je dat je dit behoorlijk in de portemonnee gaat voelen. Behalve op de speciale pagina vind je kortingen op de hele website van Decovry. Het kan soms wat onoverzichtelijk overkomen, maar dit heeft ook te maken met de grote verscheidenheid in het assortiment.

Alleen leden kunnen shoppen bij Decovry

Het is goed om te weten dat je een account moet hebben om bij Decovry te winkelen. De registratie is gratis en je bent ook niet verplicht om aankopen te doen. Registreren doe je via de website. Je krijgt onder meer toegang tot de wekelijkse kortingen en uitnodigingen voor exclusieve evenementen.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de Decovry nieuwsbrief?

Dat is niet duidelijk. Op de website is lastig te vinden hoe je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en of je daar een kortingscode bij ontvangt. In de FAQ staat wel hoe je je kunt uitschrijven. En het is een mogelijkheid om dagelijks of eenmaal per week het nieuws van Decovry te ontvangen.

Heeft Decovry ook een app?

Als je in de Play Store zoekt, kun je geen app van Decovry vinden. Gek genoeg is dit via Google wel het geval. De app geeft echter niet de indruk dat deze actief gebruikt kan worden. Het lijkt dus beter om je bestellingen via de webshop te plaatsen. Houdt de website in de gaten voor eventuele updates in de toekomst. Het is dus wel duidelijk dat de app aanwezig is, maar deze heeft enig onderhoudt nodig.

Doet Decovry mee aan Black Friday?

In het verleden kon je bij Decovry tijdens Black Friday van mooie kortingen profiteren. Of dat dit jaar wederom het geval gaat zijn, is nog niet duidelijk. Er zijn verschillende manieren om zeker te weten dat je de eventuele acties niet gaat missen. In de nieuwsbrief wordt dit ongetwijfeld vermeld. Sociale media is eveneens een mogelijkheid. Decovry is behoorlijk actief op Facebook en Instagram. Als er mooie acties zijn tijdens Black Friday, gaat dat ongetwijfeld hierop vermeld worden. En je kunt ook nog altijd op de website kijken. Daar staan al veel kortingen op. Het valt te verwachten dat Black Friday acties eveneens op de site verschijnen.

Tabel: de meest populaire Decovry kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 19,90 Verras nu met deze met de handgemaakte cadeaus bij Decovry vanaf slechts € 19,90
€ 35 Scoor jouw Portemonnee bij Decovry vanaf slecht € 35
- 20% Ontvang direct minstens 20% Decovry korting op Sieraden
- 20% Decovry kortingscode voor 20% korting op designermeubelen
- 20% Decovry kortingscode voor 20% extra korting op laatste stuks
- 10% Decovry kortingscode voor 10% korting op artikelen van Be Pure Home
- 22% Decovry kortingscode voor 22% extra korting op ALLES in Zwart
- 10% ontvang 10% korting op je bestelling bij Decovry
- 20% Tot 20% extra korting op artikelen in de outlet
- 15% 15% korting op alle tuinmeubelen