Geef een cadeaukaart van BookSpot cadeau

Geef een cadeaukaart van BookSpot cadeau

Geef een cadeaukaart van BookSpot cadeau

Heb je binnenkort een verjaardag van een vriend, vriendin of familielid? Viert een collega een jubileum op het werk? Of heb je een andere feestelijke viering binnenkort? Dan hoort daar natuurlijk een cadeau bij. Maar wat geef je dan het beste cadeau? Het geven van cadeaus kan soms lastig zijn omdat iedereen andere wensen heeft. Niet iedereen vindt dezelfde items en artikelen leuk. Je wilt iemand graag verrassen met wat leuks, maar weet niet zo goed wat je moet kopen. Met een cadeaukaart zit je altijd goed. Zo kan je iemand de kans geven om iets leuks voor zichzelf uit te kiezen. Maar ook binnen de wereld van de cadeaukaarten heb je ontzettend veel keuze. Geef je een restaurantbon of een cadeaukaart voor een parfumerie? Geef je een cadeaukaart zodat de ontvanger een mooie nieuwe tas kan kopen of toch iets anders?
Bij het geven van een cadeaukaart is het goed om te kijken naar wie de cadeaukaart ontvangt. En er is één type cadeaukaart waar iedereen altijd blij mee is. Jong of oud, familie of collega. Het is een cadeaukaart waarmee je een boek kan kopen. De cadeaukaart van BookSpot is de ultieme cadeautip. Zo kan de ontvanger een boek voor een voordeliger tarief kopen, of wellicht helemaal gratis. Afhankelijk van de waarde van de cadeaukaart, natuurlijk.

Voordelig boeken kopen met de cadeaukaart van BookSpot

De cadeaukaart van BookSpot is een fantastisch cadeau om te geven of krijgen. Je kunt de cadeaukaart van BookSpot zowel online als in de winkel gebruiken. Door de cadeaukaart van BookSpot hoef je niet meer de volle prijs van het boek te betalen. De waarde van je cadeaukaart wordt in zijn volledigheid toegepast bij jouw aankoop. Heb je een cadeaukaart met een waarde van € 25,- en kost jouw boek € 29,95 dan betaal je nadat je jouw cadeaukaart hebt toegepast slechts € 4,95 bij.

 

Met korting winkelen door een BookSpot cadeaukaart

Het betalen met een BookSpot cadeaukaart is heel simpel. Op de achterkant van de BookSpot cadeaukaart kun je een code vinden. Deze code is soms verborgen achter een kraslaag. Als je een kraslaag ziet, kras deze dan eerst met een muntje open. Nu de code zichtbaar is, kun je deze verzilveren.
Wanneer je de door jou gekozen boeken in je winkelmandje hebt geplaatst en je uit gewinkeld bent, doorloop je het afrekenproces. Bij stap 3 kun je de cadeaukaart invullen. Je zult de vraag zien of je over een BookSpot cadeaukaart of een andere tegoedbon beschikt. Vul hier jouw unieke code in en je zult zien dat het te betalen bedrag direct aangepast zal worden.
Wil je jouw bestelling telefonisch plaatsen, dan is het verzilveren van je BookSpot cadeaukaart ook geen enkel probleem. Je mag de code telefonisch doorgeven wanneer je een bestelling plaatst. Door het inzetten van je cadeaukaart kun je jouw boeken voor veel goedkoper aanschaffen.

Gunstig winkelen met de Bookspot cadeaukaart

Boeken kopen was nog nooit zo leuk. Dankzij de cadeaukaart kun je jouw favoriete boeken voor een gunstiger tarief kopen. Wanneer je jouw cadeaukaart wilt inzetten kan het zijn dat je niet je volledige saldo in één keer op zult maken. Geen zorgen, dit saldo blijft op je cadeaukaart staan. Kost het boek dat jij wilt kopen € 30,- en heb je een BookSpot cadeaukaart van € 50,- dan voer je de code van jouw cadeaukaart in en wordt er € 30,- van je cadeaukaart saldo afgetrokken. De resterende € 20,- blijft op je cadeaukaart staan. Dit bedrag kun je bij je volgende aankoop gebruiken. Je voert dan wederom de code van jouw cadeaukaart in. Het systeem zal herkennen dat er nog een resterend saldo opstaat en deze zal direct toegepast worden.

Koop vandaag nog jouw BookSpot cadeaukaart

Ben jij ook enthousiast geworden over de BookSpot cadeaukaart en wil je er ook graag één aanschaffen? Dit kan online. Op de website van bookspot.nl verwijzen ze je door naar de website van de Giftcard Store. De Giftcard Store biedt verschillende cadeaukaarten aan. Op de website kan je invoeren naar welke cadeaukaart je opzoek bent. Voer in de zoekbalk 'BookSpot' in. Je wordt dan direct doorverwezen naar de pagina van BookSpot waar je jouw cadeaukaart kunt aanschaffen. Je kunt kiezen uit standaard cadeaukaarten met een waarde tussen de € 20,- en € 100,-
Als je liever zelf een bedrag wilt invoeren kan dat ook. De maximale waarde van je cadeaukaart mag € 150,- bedragen. Wanneer je de kaart hebt aangevraagd en hebt betaald wordt deze binnen 2 uur verstuurd. Althans, daar streeft het team van Giftcard Store naar. Het kan tot maximaal 24 uur duren voordat je kaart verstuurd wordt.