My M&M's kortingscodes geldig in december 2023

Ontdek een My M&M's kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€ 3

actie

Vier Sinterklaas met gepersonaliseerde My M&M's producten vanaf slechts € 3

  • 150 keer gebruikt

Zie website voor details

-20%

korting

M&M's kortingscode voor 20% korting op gepersonaliseerde M&M's

-10%

korting

Scoor meteen -10% korting met deze M&M's kortingscode

- 20%

korting

My m&M's kortingscode voor tot 20% korting op jouw aankopen

Zie website voor details

- 20%

korting

My M&M's kortingscode voor tot 20% korting op jouw aankopen

Zie website voor details

-5%

korting

M&M's kortingscode voor -5% korting op je bestelling

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Wanneer heb ik het meeste kans om een werkende kortingscode van My M&M's te vinden?

Bij My M&M's heb je het meeste kans op een kortingscode gedurende Black Friday en Cyber Monday. Andere mogelijke momenten zijn: korting op je verjaardag, Nina Day, op Glamour Day op Singles Day, tijdens Halloween, gedurende Kerst of enkel op moederdag.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Mijn My M&M's kortingscode werkt niet in december 2023. Wat kan ik doen?

Een geldige kortingscode heeft altijd een geldigheidsdatum. Wanneer deze is verstreken, krijg je een foutmelding na het invullen ervan. Controleer in dit geval de verloopdatum. Bij twijfel, neem contact op met de klantendienst van My M&M's.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Welke is momenteel de grootste kortingscode van My M&M's geldig in België?

De grootste vouchercode die momenteel geldig is, is deze: Vier Sinterklaas met gepersonaliseerde My M&M's producten vanaf slechts € 3

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is er een altijd werkende kortingscode beschikbaar bij My M&M's?

Een My M&M's coupon code die altijd werkt, is nog niet voorgekomen. Op deze pagina staan codes die beperkt geldig zijn in tijd.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Krijg je bij My M&M's een kortingscode op je verjaardag?

Neen, als je jarig bent, krijg je momenteel geen promotiecode. Schrijf je in op de My M&M's nieuwsbrief, voor mocht dit in de toekomst veranderen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Waar kan ik een kortingscode voor My M&M's vinden?

Alle actuele kortingscodes voor My M&M's verzamelen we op deze pagina. We vinden deze codes via hun nieuwsbrief, folder of app. Soms zien we ze in magazines zoals Libelle of bij Tweakers. Ofwel vinden we ze via influencers, social media kanalen zoals Youtube, Reddit en Tiktok. En natuurlijk krijgen we ook codes toegestuurd van onze partners zelf.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Ik heb mijn kortingscode voor My M&M's vergeten in te vullen. Wat kan ik doen?

Neem contact op met de My M&M's klantendienst en vraag of je deze korting alsnog kunt krijgen, eventueel in de vorm van een geschenkbon.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Is de My M&M's kortingscode enkel geldig voor een nieuwe klant bij een eerste bestelling, of zijn deze ook geldig voor bestaande klanten?

Dit is voor elke code verschillend. Lees de specifieke voorwaarden van de code zelf om dit te weten te komen.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Geeft My M&M's ook studentenkorting?

Neen, momenteel schenkt My M&M's geen korting voor de student. Studenten raadplegen best de webshop of klantendienst zelf voor de meest actuele info.

kortingscode's avatar
tagy avatar

Zijn deze kortingscodes geldig in België?

Ja, alle recente codes die op deze pagina worden gebundeld, zijn geldig in België.

kortingscode's avatar
tagy avatar

kortingscode's avatar

Alles over de My M&M's kortingscode

My M&M's kortingscodepagina

  • Ga naar de webshop van My M&M’s en maak een gepersonaliseerd cadeau
  • plaats je bestelling in het winkelmandje om af te rekenen
  • in het vakje ‘aanbiedingscode’ kan je een geldige kortingscode invoeren
  • Je kan nu het resterende bedrag afrekenen

Meer tips om korting te krijgen bij My M&M’s

My M&M’s®: Gepersonaliseerde chocolade

Iedereen kent ondertussen de vrolijke gezichtjes die bij de kleine chocoladebolletjes horen. Dat is logisch. Want de geschiedenis van M&M’s® gaat meer dan 100 jaar terug. Het verhaal van de lekkernij begint in 1940, toen Forrest E. Mars Senior terugkeert naar de Verenigde Staten en M&M’s® Limited opricht in Newark, in New Jersey. De M&M’s® Choco worden geïntroduceerd in 1941. Ondertussen wordt de chocolade zo populair dat het merk zich moet wapenen tegen eventuele imitaties van mindere kwaliteit. Daarom bedrukken ze de chocolade met de typische “m”. De slogan luidt dan ook “Look for the m on every piece”. In 1954 worden de M&M’s® Pinda gelanceerd. Vanaf 1990 worden er maar liefst 21 verschillende kleuren op de markt gebracht. In 2000 worden de M&M’s® uitgeroepen tot ‘Het officiële snoepje van het nieuwe millenium’. MM is dan ook de Romeinse schrijfwijze van het jaartal 2000. In 2004 wordt eindelijk de My M&M’s® in het leven geroepen, waarbij je je eigen persoonlijke teksten kunt laten drukken op de chocolade. In 2008 kunnen zelfs ‘FACES’ op de snoepjes geprint worden.

m&m's producten

Ontwerp je eigen M&M’s®

Dat het concept nog altijd waanzinnig populair is, blijkt uit het feit dat het heel wat verschillende opties biedt. Personalized M&M’s® zijn ideaal als originele cadeaus voor een verjaardag, bruiloft, communie, doop, moederdag, vaderdag of tijdens de feestdagen. Het aanbod stopt ook niet bij gepersonaliseerde chocolade. Er zijn tal van producten die je via de webshop kunt bestellen. Zo zijn er verrassingspakketten met een kleurrijke mok, geschenken om je gasten mee te verwennen, DIY-artikelen, originele geschenken en zakken in bulk. Je vindt de gezellige, kleurrijke winkels of boutiques all over the world. Van Las Vegas over New York, tot Londen, Disneyland en Berlijn.

My M&m's ontwerpen

Kleurrijke aanbiedingen

De website van My M&M’s® heeft geen pagina met speciale aanbiedingen of promoties. Maar je ziet ze wel passeren via andere kanalen, zoals Groupon, Promojagers en het weekblad Knack. Zo kan je tot -15% krijgen op al je aankopen. Maar ook -20% op bestellingen vanaf € 50 en -25% op aankopen vanaf € 100.

-15% met de code FLASHBLUE

Bovenaan de website prijkt er een opvallende gele balk. Als je daarop klikt, zie je meteen dat je recht hebt op 15% korting op alle artikelen van de website. Hierop bestaan enkele uitzonderingen. Dispensers, mokken en producten uit het bedrijfsassortiment geven geen recht op deze korting. Het enige wat je moet doen, is de code FLASHBLUE ingeven bij het afronden van je bestelling.

Sale? Only in USA

De website heeft een internationale url en is beschikbaar in verschillende talen. Enkel de versie van de VS heeft een Sale-pagina, waarop je artikelen aan sterk verminderde prijzen kunt bestellen.

Smaakvol nieuws

Als je op de hoogte wilt blijven van exclusieve acties en aanbiedingen of ander smaakvol nieuws, kan je je inschrijven op de nieuwsbrief. Aan die inschrijving is echter geen speciale korting verbonden. Dat zijn ze blijkbaar vergeten in België en Nederland. Want Amerikaanse fans krijgen wel degelijk 10% korting zodra ze hun e-mailadres achterlaten.

m&m nieuwsbrief

M&M’s® Adventure app

Er is geen echte app van My M&M’s®, maar er is wel een M&M’s® Adventure app. Met behulp van deze app kan je met je favoriete M&M’s®-personages spelen. Het is de enige game die rond het merk is verschenen. Daarnaast neem je deel aan tijdelijke evenementen en verzamel je unieke accessoires. Het wordt een waar avontuur!

Tabel: de meest populaire My M&M's kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
-10% Ontvang nu 10% korting met deze My M&M's kortingscode
-15% Bespaar nu 15% korting met deze My M&M's kortingscode
- 20% My m&M's kortingscode voor tot 20% korting op jouw aankopen
-10% Scoor meteen -10% korting met deze M&M's kortingscode
-20% M&M's kortingscode voor 20% korting op gepersonaliseerde M&M's
-5% M&M's kortingscode voor -5% korting op je bestelling
- 20% My M&M's kortingscode voor tot 20% korting op jouw aankopen
-20% 20% korting op uw bestelling
-€5 Tijdelijk €5 korting
-30% 30% korting op kerstcadeautjes
-€6 €6 korting op je eerste bestelling
-€10 Enkel vandaag €10 korting voor moederdag