Quick Parking Zaventem kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Quick Parking Zaventem kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

GRATIS

korting

Klik hier voor gratis shuttleservice bij Quick Parking Zaventem

  • 72 keer gebruikt

- 60%

korting

Ontvang tot 60% korting bij Quick Parking Zaventem

  • 392 keer gebruikt

Boek vroeger en ontvang e laagste dagprijs

- 15%

korting

Onvang 15% extra korting bij Quick Parking Zaventem

  • 433 keer gebruikt

Kies voor Parking basic en ontvang 15% op het volledige tarief

€ 34,50

promo

Parkeer goedkoop en lang bij Quick Parking Zaventem vanaf slechts € 34,50

€ 40

promo

Boek jouw parkeren bij Quick Parking Zaventem vanaf slechst € 40

Hoe gebruik je een kortingscode bij Quick Parking Zaventem?

  1. Bezoek de Quick Parking Zaventem website en selecteer je parkeerdata.
  2. Kies tussen Parking Basic of Parking Flex en voer je persoonlijke informatie in.
  3. Voeg bij de reserveringsoverzicht je kortingscode toe in het daarvoor bestemde veld.
  4. Voltooi de betaling met de beschikbare betaalmethodes na het toepassen van de kortingscode.
  5. Ontvang bevestiging van je boeking en geniet van de gereduceerde parkeerkosten

Meer tips om korting te krijgen bij Quickparking.com

Dit moet je weten over Quick Parking Zaventem

Quick Parking Zaventem is een parkeerterrein bij het grootste vliegveld van België. Quick Parking is een Nederlands bedrijf, dat in 2007 is opgericht. De eerste locatie die openging was bij Schiphol Airport. Daarna volgden Rotterdam, Eindhoven en Zaventem. Quick Parking werkt samen met grote reisbureaus. Het bedrijf biedt onder andere shuttle parkeren aan. De boekingen gaan online. Op de dag van vertrek rijd je met een barcode een van de parkeerplaatsen op. Op Zaventem en Schiphol wordt ook Valet Parking aangeboden. Ideaal als je haast hebt.

Welke producten verkoopt Quick Parking Zaventem?

Quick Parking Zaventem is meer dan alleen een plek om je auto te parkeren. Hoewel de naam ‘Quick’ doet vermoeden dat alles in een razendsnel tempo gaat, neemt de service uitgebreid de tijd om je verschillende parkeeropties aan te bieden. Dit betekent dat je niet gehaast hoeft te kiezen; je hebt de mogelijkheid om verschillende parkeerproducten te bekijken en te vergelijken. Zo vind je precies de parkeerplaats die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en reisplannen. Of je nu zoekt naar budgetvriendelijke opties of naar het gemak van een parkeerplaats dichtbij de vertrekhal, Quick Parking Zaventem zorgt ervoor dat je reis begint met de parkeerplek die het best bij je past.

Luchthaven

De eerste keuze die je mag maken, is voor welke luchthaven je kiest. Quick Parking Zaventem is niet alleen op de nationale luchthaven actief, maar ook bij het vliegveld van Charleroi en op Oostende Airport. En wanneer je een keer vanaf een Nederlands vliegveld vertrekt, kun je kiezen voor Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Quick Parking is ook in Duitsland en Frankrijk actief.

Shuttle parking

De meeste mensen kiezen bij Quick Parking Zaventem voor shuttle parking. Je hebt drie mogelijkheden. Parking basic, parking medium flex en parking flex. Laatstgenoemde is de duurste optie, maar de prijsverschillen zijn erg klein. In alle gevallen word je met een gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De parkeerplaatsen liggen allemaal dicht bij het vliegveld. Je kunt er prima goedkoop lang parkeren. Het tarief is scherp en ga je bij andere parkeerplaatsen niet scherper vinden.

Reservering

Je reservering plaats je dus online. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je van Quick Parking een code. Wanneer je de parkeerplaats oprijdt, gebruik je deze code. Daarna is het een kwestie van koffers uitladen, shuttle bus instappen en op reis gaan.

Heeft Quick Parking Zaventem ook een pagina met aanbiedingen?

Naar deze pagina is het goed zoeken. Op de website van Quick Parking Zaventem vind je geen kortingen. Dat komt omdat Quick Parking al de laagste prijzen aanbiedt. Wanneer je in de buurt van vliegveld Zaventem wilt parkeren, ga je nergens een scherper tarief vinden. Dat is voor consumenten natuurlijk hartstikke fijn. Maar tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat er nauwelijks kortingen zijn. Shuttle parking is wel de makkelijkste en beste optie als je voor lange tijd bij het vliegveld wilt parkeren. Binnen 10 minuten tot een kwartier sta je op de luchthaven. Je hoeft je sleutels niet in te leveren, waardoor je geen extra handeling hoeft te verrichten. Wanneer je haast hebt, kun je kiezen voor Valet Parking. Hierbij lever je de auto met sleutels in en stap je zo de vertrekhal binnen.

Lang parkeren is voordeliger

Bij Quick Parking Zaventem zijn er dus weinig kortingen. Dat betekent niet dat je niet van voordeel kunt profiteren. Hoe langer je parkeert, hoe meer voordeel je hebt. Zo is het tarief voor 1 dag €34,50. Voor 2 dagen parkeren betaal je nog maar €42,50. Maar het voordeel wordt pas echt groot als je voor 1 of 2 weken reserveert. Het tarief voor 2 weken is bijvoorbeeld €85. Omgerekend is dat nog geen 6 euro per dag. Voor een week parkeren betaal je €65. Alle tarieven kun je terugvinden op de website van Quick Parking Zaventem.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Quick Parking Zaventem nieuwsbrief?

Voor zover bekend niet. Het is zelfs niet duidelijk of Quick Parking Zaventem wel een nieuwsbrief heeft. Op de website wordt hier niks over vermeld. Misschien dat je automatisch in het bestand wordt opgenomen wanneer je een reservering hebt geplaatst. Voor jou betekent dit dat het afwachten wordt. In ieder geval is de kans klein dat je een kortingscode krijgt als je je aanmeldt op de nieuwsbrief.

Heeft Quick Parking Zaventem een app?

We hebben in de Google Play Store en de Apple Store geen app kunnen vinden. De mobiele website werkt gelukkig prima. In je mail krijg je een code die je kunt gebruiken. Wellicht dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een app. Mocht er daadwerkelijk een lancering van de app komen, dan lees je dit ongetwijfeld op de website van Quick Parking.

Black Friday korting bij Quick Parking Zaventem?

We verwachten dat je tijdens Black Friday geen extra korting krijgt bij Quick Parking Zaventem. Op de website wordt hier niks over vermeld. En op sociale media is Quick Parking niet actief. Mochten er tijdens Black Friday toch kortingen zijn, dan lees je dit op de website. We adviseren je dan ook om rond die tijd (eind november) wat extra op de site van Quick Parking te kijken. Het zou immers zonde zijn om een mooie korting te missen.

Tabel: de meest populaire Quick Parking Zaventem kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 40 Boek jouw parkeren bij Quick Parking Zaventem vanaf slechst € 40
€ 34,50 Parkeer goedkoop en lang bij Quick Parking Zaventem vanaf slechts € 34,50
- 20% -20% korting op parkeerreserveringen tijdens het weekend.
GRATIS Eerste uur gratis parkeren voor nieuwe klanten.
- €5 €5 korting bij boeking van een parkeerplaats voor langer dan een week.