Parkos kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Parkos kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€ 30/week

promo

Krijg bij Parkos jouw Parkeer op de Airport vanaf slechts € 30 /week

  • 398 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 24

promo

Claim vandaag bij Parkos op jouw parking in Duitsland vanaf slechts € 24

  • 178 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 27

actie

Krijg nu bij Parkos jouw Parkeerplaats vanaf slechts € 27 per week

  • 11 keer gebruikt

Zie website voor details

€ 35

actie

Boek vandaag jouw Parkeerplaats bij Parkos vanaf slechts € 35

  • 322 keer gebruikt

Zie website voor details

-10€

korting

Parkos kortingscode voor -10€ op je aankoop

- €5

korting

Ontvang gelijk €5 korting op parkeren met deze Parkos kortingscode

- €5

korting

Pak meteen €5 korting op parkeren met deze Parkos kortingscode

€40

actie

Krijg vandaag een parkeer op loopafstand van charleroi voor €40 bij Parkos

-5%

korting

Scoor -5% korting op je luchthavenparking met deze Parkos kortingscode

Veelgestelde vragen (FAQ)

tagy avatar

Kan je bij Parkos betalen met consumptiecheques?

Check de website van Parkos om zo alle mogelijke betaalmiddelen te ontdekken

kortingscode's avatar

Hoe gebruik je een kortingscode bij Parkos?

parkos kortingscode

  • via de website van Parkos kan je jammer genoeg geen kortingscode gebruiken
  • check zeker regelmatig eens onze website of de website van Parkos zelf om zo geen enkele van de kortingen, deals en aanbiedingen te missen

Meer tips om korting te krijgen bij Parkos.be

De webshop Parkos in een notendop

Parkos is de nummer 1 website in België op het gebied van parkeren op vliegvelden. In de webshop kan je zowel boeken als de prijzen tussen verschillende parkeerplaatsen vergelijken. De oprichters, Arne Bos en Peter Bosma, zijn in 2004 begonnen met het schrijven van blogs over reizen. Daarna kwamen er al snel tips bij over waar je voordelig vliegtickets en hotels kon boeken. Dat is, mede op verzoek van de lezers, uitgebreid naar parkeren bij vliegvelden. Uiteindelijk is Parkos in 2014 opgericht. Alle aanbieders van parkeerplaatsen worden door Parkos gecontroleerd. Het hoofdkantoor van Parkos zit in het Nederlandse Groningen.

parkos kortingscode

Welke producten verkoopt Parkos?

Parkos vergelijkt parkeerplaatsen bij vliegvelden en biedt deze aan. De reservatie doe je op de website. Je kunt in de webshop aangeven bij welke luchthaven je wilt parkeren en wanneer je je auto weer wilt ophalen. Op basis van ingevoerde tijden, wordt het aanbod getoond.

Valet parking

Een van de mogelijkheden bij Parkos is valet parking. Dat kan best lekker zijn. Met valet parking ga je helemaal onbezorgd op vakantie, bijvoorbeeld naar je all inclusive hotel. Als je voor valet parking kiest, rijd je zelf naar de vertrekhal en geef je de auto af aan een medewerker van een parkeerterrein. Deze persoon zet vervolgens je auto op een parkeerplek. Als je terugkomt, word je auto weer voor je gehaald. De optie valet parking kan je tijdens je boeking aangeven.

Shuttle parking

Je kunt ook voor shuttle parking kiezen. Hierbij parkeer je zelf je auto op het parkeerterrein. Met een shuttlebus word je samen met je eventuele gezelschap naar de vertrekhal gebracht. Dit is iets goedkoper dan valet parking. De shuttlebus is altijd gratis. Bij terugkeer van je reis, word je met de shuttlebus gratis naar de parkeerplaats gebracht.

Annuleren

Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw reservering moet annuleren. Dit kan kosteloos, tot 24 uur voor vertrek. Parkos biedt ook manieren aan om te besparen om je parkeerkosten. En wie weet kan je in toekomst wel met een cadeaubon betalen in de webshop.

Welke plaatsen verkoopt Parkos?

Parkos is begonnen met het aanbieden van parkeerplaatsen op drie belangrijke luchthavens in België en Nederland. Dat waren destijds Zaventem, Schiphol en Charleroi. Later zijn er nog meer vliegvelden bij gekomen. Zo kan je via Parkos een parkeerplaats reserveren op de luchthavens van Eindhoven en Antwerpen. Buiten België en Nederland is Parkos ook actief, met name in Duitsland. Bekende en populaire vliegvelden als Düsseldorf en Frankfurt staan op de lijst bij Parkos. In totaal gaat het om twaalf luchthavens. Het is niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog vliegvelden bij komen. Parkos geeft je de garantie dat hun aanbod het goedkoopste is als het gaat om parkeerplaatsen bij een vliegveld.

Ontdek hoe je meer kan besparen bij Parkos

Je kon het net al lezen, Parkos garandeert je dat je nergens goedkoper een parkeerplaats bij een vliegveld kunt reserveren. Dit heeft tot gevolg dat er weinig aanbiedingen van Parkos zijn. Toch is er wel een manier om te besparen met je boekingen. Daar wil Parkos je een handje bij helpen. Zo wordt er zogenoemde off-parking aangeboden. Daarmee bespaar je tot 70% op parkeren bij luchthavens. Bij off-parking zet je je auto neer bij particuliere bedrijven rondom de luchthaven. Deze parkings beschikken over een eigen shuttlebus die je gratis naar de luchthaven brengen. Vooral in de zomer kan je hiermee flink besparen. Off-parking is te boeken via de website van Parkos.

parkos luchthavens

Kan ik nog last minute reserveren?

Het is zeker mogelijk om op het laatste moment een parkeerplaats te reserveren. In tegenstelling tot bij vakanties, is dit doorgaans niet goedkoper. Duurder is het in de meeste gevallen ook niet, je betaalt gewoon de normale prijs. Wel ben je afhankelijk van het aanbod dat soms beperkt kan zijn. Vooral tijdens drukke periodes zoals de zomervakantie en de kerstvakantie kan het extra druk zijn. Het is wel een voordeel dat Parkos met veel partijen samenwerkt, waardoor er vaak nog wel een parkeerplaats te vinden is.

Heeft Parkos ook een nieuwsbrief?

Op de website van Parkos en sociale media is geen informatie te vinden over een nieuwsbrief van het bedrijf. Het is dan ook niet duidelijk of er een nieuwsbrief is. Nu is het wel zo dat de website erg uitgebreid is. Er staat veel uitleg over de verschillende soorten parkeren en over de luchthavens waar mee wordt samengewerkt. Omdat er nauwelijks kortingsacties zijn, is het ook niet nodig om een nieuwsbrief van Parkos te ontvangen.

Parkos heeft nog geen app

Helaas is het nog niet mogelijk om je boekingen te doen via een app van Parkos. Dat is best jammer, omdat je met een app makkelijk overal je boeking kunt beheren of wijzigen. Best handig als je besluit nog een dag (of een week) langer te genieten op je vakantieadres. Het is niet duidelijk of Parkos in de toekomst wel met een app gaat komen. Als het bedrijf slim is, gebeurt dat snel. Diverse andere parkeerbedrijven bieden deze service namelijk wel aan.

Black Friday bij Parkos

In eerdere jaren bood Parkos mooie acties aan tijdens Black Friday, maar dit was niet ieder jaar het geval. Het is daarom niet met zekerheid te zeggen dat Parkos dat dit jaar weer gaat doen. Via Facebook worden er regelmatig berichten gedeeld. Als de webshop mee gaat doen aan Black Friday, zal dit zeker via Facebook gedeeld worden. Een van de acties die tijdens een van de eerdere edities van Black Friday is gehouden, was een prijsvraag waarmee je een week gratis parkeren kon winnen. Deelnemers moesten een foto van zichzelf bij hun geparkeerde zwarte auto maken en deze delen op Facebook. Misschien wordt er dit jaar weer zo’n leuke actie gehouden.

 

Tabel: de meest populaire Parkos kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 46 Geniet nu van jouw Parking in Zaventem via Parkos vanaf slechts € 46
€ 52 Parkeer vandaag in een indoor parking van Parkos vanaf slechts € 52
€40 Krijg vandaag een parkeer op loopafstand van charleroi voor €40 bij Parkos
- €5 Pak meteen €5 korting op parkeren met deze Parkos kortingscode
- €5 Ontvang gelijk €5 korting op parkeren met deze Parkos kortingscode
-10€ Parkos kortingscode voor -10€ op je aankoop
-5% Scoor -5% korting op je luchthavenparking met deze Parkos kortingscode
- €10 Tijdelijk 10 euro korting op jouw reservatie
1+1 Pak nu 1+1 op jouw luchthavenparking bij Parkos
15 euro Boek nu al jouw parkeerplaats vanaf €15
- 30% Nu 30% goedkoper parkeren vlakbij de luchthaven
Gratis parkeren Tijdelijk aanbieding: 1 nacht gratis parkeren