Proximus: Jouw Partner voor Uitzonderlijke Aanbiedingen en Flexibele Diensten

Proximus: Jouw Partner voor Uitzonderlijke Aanbiedingen en Flexibele Diensten

Proximus: Jouw Partner voor Uitzonderlijke Aanbiedingen en Flexibele Diensten

Proximus, de toonaangevende telecomprovider in België, heeft weer een reeks spannende aanbiedingen en promoties voor zijn klanten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, een voordelig mobiel abonnement of een alles-in-één pakket met Netflix, Proximus heeft het allemaal. Laten we eens duiken in de meest recente aanbiedingen die je niet mag missen.

Een iPhone 15 - 128Gb voor een Onweerstaanbare Prijs

Altijd al gedroomd van een gloednieuwe iPhone? Dit is je kans! Tot 01/11 biedt Proximus de mogelijkheid om een iPhone 15 - 128Gb aan te schaffen vanaf slechts €99, mits je een abonnement afsluit. Dit is een ongeëvenaarde deal die je niet wilt missen.

technologie brengt het meldingen en live activiteiten naar voren, zodat je niets mist, zelfs als je met iets anders bezig bent. De camera heeft een indrukwekkende upgrade gekregen met een 48-MP hoofdcamera die foto's van superhoge resolutie maakt en een 2x telelens. Het design is zowel stijlvol als robuust, met doorkleurd glas en een aluminium behuizing. Bovendien is de iPhone 15 uitgerust met USB-C voor gemakkelijker opladen. De batterij is ontworpen om de hele dag mee te gaan, en de nieuwe A16 Bionic-chip zorgt voor krachtige prestaties. En voor degenen die waarde hechten aan privacy en duurzaamheid, biedt de iPhone 15 diverse privacyfeatures en is de behuizing gemaakt van 75% gerecycled aluminium.

 

Flashsale: Ongekende Kortingen op Mobiele Abonnementen

Vanaf 17/10 lanceert Proximus een Flashsale waarbij je kunt profiteren van aanzienlijke kortingen op verschillende mobiele abonnementen. Hier zijn de details:

  • Mobile Easy: Nu voor slechts €16,99 per maand in plaats van de gebruikelijke €19,99.
  • Mobile Maxi: Verlaagd naar €19,99 per maand van de oorspronkelijke €29,99.
  • Mobile Unlimited: Een ongelofelijke deal voor slechts €34,99 per maand, verlaagd van €49,99.

Deze aanbiedingen zijn een jaar geldig, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je mobiele kosten.

Stel je Eigen Netflix Pack Samen

Voor de filmliefhebbers en bingewatchers heeft Proximus iets speciaals in petto. Je kunt nu je eigen Netflix Pack samenstellen en genieten van een korting van maar liefst €210 op een pakket dat internet, mobiel, tv én Netflix combineert. Dit betekent onbeperkt entertainment, naadloze connectiviteit en geweldige besparingen, allemaal onder één dak.

Waarom Kiezen voor Proximus?

Naast de bovengenoemde aanbiedingen zijn er tal van redenen waarom Proximus de voorkeurskeuze blijft voor velen:

  • Kwaliteit: Betrouwbare netwerkdekking overal in België.
  • Flexibiliteit: Van herlaadkaarten tot eSIM-opties, Proximus biedt oplossingen die passen bij elke levensstijl.
  • Duurzaamheid: Met initiatieven zoals het recyclen van oude GSM's en het aanbieden van refurbished smartphones, zet Proximus zich in voor een groenere toekomst.