Helemaal klaar voor de feestdagen met de Bijenkorf

Helemaal klaar voor de feestdagen met de Bijenkorf

Met de huidige Coronacrisis verlangt iedereen keihard naar de start van het nieuwe jaar 2021. Jammer genoeg zal de eindejaarsperiode er door de pandemie net iets anders uitzien in vergelijking met voorgaande jaren. Samen vieren met familie zal jammer genoeg niet mogelijk zijn, maar dat betekent nog niet dat we daarom minder hard moeten verlangen naar Kerstmis en Nieuwjaar. Eigenlijk moeten we zelfs nog harder uitkijken naar de eindejaarsperiode om zo de voorbije maanden te vergeten. Om dat in stijl te doen kunnen we een beroep doen op de Bijenkorf om zo een betoverende outfit te creëren en in te investeren in feestelijke items waar je jarenlang plezier van zal hebben.

Kerstavond: casual maar toch stijvol

Een outfit samenstellen voor de feestdagen is voor heel veel mensen een ware opdracht. Je moet op zoek gaan naar kledingartikelen die je bij elkaar kan matchen en die zo samen een ideale outfit samenstellen voor bijvoorbeeld Kerstavond. Op Kerstavond is het natuurlijk een erg feestelijke avond, maar heel veel mensen vieren Kerstavond meestal samen met familie. Hierdoor mag het dus wel iets losser zijn dan op bijvoorbeeld Oudejaarsavond. Maar aan de andere kant moet het ook wel feestelijk genoeg zijn, net omdat het Kerstavond is.

 

Stijlvolle blouse met leuke accessoires

Iets wat zeker niet misstaat op een avond als deze is een stijlvolle blouse die in het oog springt. Een blouse voldoet aan de criteria van stijlvol en feestelijk, maar net iets losser omdat het bijvoorbeeld in familiekring is. Jouw Kerstoutfit afwerken met een leuk paar schoenen, hakken bijvoorbeeld, en met een opvallend accessoire zoals een horloge of een matchende handtas zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor Kerstavond.

Oudejaarsavond: feestelijke outfit is een must

Net als Kerstavond is ook Oudejaarsavond een erg feestelijke gebeurtenis. Op Oudejaarsavond sluiten we het voorbije jaar af en beginnen we het nieuwe jaar in stijl. Wanneer Kerstavond eerder samen met familie gevierd wordt, dan wordt Nieuwjaar vaker samen met vrienden gevierd. Vaak is het ook zo dat mensen op Oudejaarsavond naar een feest gaan om daar dan samen met andere mensen te feesten zo het nieuwe jaar in te zetten.

Feestelijke jurk om te schitteren

Jammer genoeg is het dit jaar niet mogelijk om te feesten, maar toch vereist Oudejaarsavond een feestelijke outfit. Terwijl op Kerstavond jouw outfit iets losser mag zijn zoals een blouse, kan je op Oudejaarsavond misschien kiezen voor een feestelijke jurk. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige glitterjurk waarmee je ongetwijfeld alle nodige aandacht zal trekken en van Oudejaarsavond een onvergetelijke avond zal maken.