de Bijenkorf Sale: onze 5 leukste musthaves

de Bijenkorf Sale: onze 5 leukste musthaves

Kerst moet nog komen, maar toch lijkt het alsof de Kerstman al is langs geweest bij de Bijenkorf. Sinds half december is de grote wintersale opnieuw van start gegaan waardoor je er meteen jouw favoriete kleding en andere artikelen aan een verminderde prijs kan kopen. Leuk detail: de afprijzingen in de sale beginnen niet aan 30%, maar wel aan 50% Hoog tijd dus voor een bezoekje aan de prachtige online winkel van de Bijenkorf waar je meteen urenlang scrollplezier kan beleven door er de vele solden te checken. Voor de mensen die door de bomen het bos niet meer kunnen zien gingen wij alvast op zoek naar onze 5 favoriete musthaves die je tijdens deze wintersale niet mag laten schieten.

Smartwatch

De Coronacrisis heeft een erg grote en dan vooral een erg negatieve impact gehad op ons dagelijks leven. Maar dankzij de Coronacrisis waren er ook enkele positieve veranderingen. Zo zijn we bijvoorbeeld met z'n allen beginnen sporten: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, ... Erg leuk allemaal, maar het wordt pas echt leuk als je jouw fysieke inspanningen ook kan gaan meten en bijhouden. Een smartwatch is zo'n handig instrument waarmee je makkelijk jouw aantal stappen kan bijhouden of waarmee je kan zien hoeveel kilometer je gelopen hebt in een bepaalde tijd. De statistieken en grafieken kan je bovendien snel en eenvoudig overzetten en raadplegen op jouw smartphone of computer.

Winterjas

Een goede, degelijke winterjas moet je eigenlijk altijd in jouw kleerkast hebben hangen. Tijdens de wintermaanden kunnen de temperaturen erg schommelen en kan het zelfs overdag erg koud zijn met vaak temperaturen onder het vriespunt. Maar ook al is het koud, toch wil je er nog steeds fashionable uitzien en dus kijk je liefst uit naar een winterjas die niet alleen warm is, maar er ook goed uitziet. De wintersale van de Bijenkorf is dus het ideale moment om jouw favoriete winterjas aan een verminderde prijs te kopen. Jassen die deze winter erg hot zijn, zijn de zogenaamde teddy coats zoals deze hieronder afgebeeld.

 

Keukenrobot

Naast sporten gingen we de afgelopen maanden ook massaal aan het koken en bakken. Heel veel mensen ontdekten de chef-kok in zichzelf en verdiepten zich in de lekkerste recepten. Als je regelmatig achter het fornuis staat, dan weet je hoe belangrijk het is om degelijk materiaal binnen handbereik te hebben. De droom van heel veel hobbykoks is een keukenrobot waarmee je makkelijk kan mengen, kneden, mixen, kloppen, ... Handig om te weten is dat je deze tijdens de wintersale bij de Bijenkorf tijdelijk aan een verminderde prijs kan kopen.

 

Parfum

De eindejaarsperiode betekent dat heel veel mensen dan ook op zoek moeten naar een leuk geschenk om een vriend of familielid mee te verrassen. Allemaal zeer leuk, maar veel mensen vergeten vaak ook om zichzelf eens te verwennen. Na de geleverde inspanningen van het voorbije jaar verdient iedereen het eens om in de bloemetjes gezet te worden, ook al is het door jezelf. Dames zullen misschien al gauw de cosmetica afdeling van de Bijenkorf eens checken, want je kan er genieten van heel veel kortingen op bijvoorbeeld parfum.

Speelgoed

Het aanbod van de Bijenkorf is erg groot, dat merk je meteen als je een kijkje neemt in de webshop. Naast kleding voor dames, heren en kinderen kan je er ook interieurartikelen kopen en andere vrije tijds artikelen. Maar wist je dat je in de webshop van de Bijenkorf ook speelgoed kan kopen? Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk voor Kerstmis om jouw zoon of dochter mee te verrassen, bekijk dan zeker eens het aanbod van speelgoed in de Outlet en koop er bijvoorbeeld LEGO aan een goedkopere prijs.