De zomer in met de nieuwe collectie van de Bijenkorf

De zomer in met de nieuwe collectie van de Bijenkorf

Elk seizoen heeft zo z'n eigen trends: de winter, de lente, de herfst en de zomer. Vooral de winter- en zomermaanden zijn de maanden waarin er vaak heel wat nieuwe trends opduiken. De wijde spijkerbroeken, sneakers, truien met een rolkraag, tie-dye t-shirts, ... Deze trends zijn vaak de hoofdreden waarom mensen beslissen om een bepaald kledingstuk te kopen, ze hebben dus met andere woorden een grote invloed. De nieuwste trends spotten kan je tegenwoordig snel en eenvoudig online doen bij de meeste gekende kledingwebshops. Als je bijvoorbeeld een kijkje neemt naar de nieuwe collectie van de Bijenkorf, dan weet je meteen hoe je op een trendy en fashionable manier de zomer tegemoet gaat.

Heren: kies voor lichte tinten, loose fit en co-ords

Zomerse dagen en warmere temperaturen vragen om lichtere kleding. Alles begint dan ook met de tinten en kleuren van de kledingartikelen die je draagt. Misschien heb je het zelf al gemerkt maar de zomer van 2020 staat in het teken van de lichtere nudetinten. Erg leuk is dat deze kleuren zeer makkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken of accessoires en dat ze bovendien in de meeste gevallen ook geschikt zijn verschillende gelegenheden.

 

Ideaal voor de warmere dagen zijn de loose fit kledingstukken. Als het echt warm weer is, dan is het altijd leuk als je t-shirt of je broek wat losser over je lichaam vallen. De loose fit artikelen zoals een t-shirt of een hemd kan je combineren met een coole jeans eveneens in loose fit. Een andere coole trend die deze zomer zeker en vast een het proberen waard is, zijn co-ords. Co-ords zijn matching sets die bijvoorbeeld bestaan uit een t-shirt of een hemd als top en daaronder een short of een pantalon. Je kan jouw outfit helemaal afmaken door deze te combineren met een paar coole sneakers aan je voeten.

Dames: wegdromen met bloemenprints, een hoed van stro en sierlijke juwelen

De zomertrends voor de dames is rechtstreeks gelinkt met de natuur: de nieuwe collectie is niet alleen erg gevarieerd, maar bevat ook gewoon heel erg veel bloemenprints en andere natuurlijke elementen. Een van de trends voor deze zomer zijn dus bloemen. Een losse jurk of een top met een leuke bloemenprint afgewerkt met leuke accessoires zullen je vast en zeker doen stralen tijdens die zomerse wandeling aan zee.

Een van de modetrends die de laatste jaren helemaal terug van weggeweest is, is retro. De typische nostalgische trends zoals een coole afgetrokken denim samen met een tie-dy t-shirt: helemaal top! Naast retro zijn de beigetinten ook bij vrouwen erg aanwezig. Erg leuk is als je verschillende beigeteinten met elkaar combineert in éénzelfde outfit. Om een outfit met beigeteinten compleet te maken kan je kiezen voor leuke accessoires of een paar stoere sneakers.