Parkbee kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Parkbee kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 30%

korting

Bespaar tot 30% door te parkeren via ParkBee

  • 79 keer gebruikt

€10

korting

Parkeer voor minder dan €10/dag dankzij ParkBee

  • 162 keer gebruikt

€50

korting

Parkeer voor €50/maand via ParkBee

  • 251 keer gebruikt

Via een ParkBee abonnement

Hoe gebruik je een kortingscode bij Parkbee?

Hoe gebruik je een kortingscode bij ParkBee

  1. Start met het bezoeken van de ParkBee-website of open de ParkBee-app op je smartphone. Zoek de parkeerlocatie waar je gebruik wilt maken van de kortingscode.
  2. Selecteer de gewenste parkeerlocatie en kies de data en tijden waarop je wilt parkeren. Voer vervolgens de details van je voertuig in, indien dit wordt gevraagd.
  3. In het betalingsgedeelte van het boekingsproces vind je een veld waar je je kortingscode kunt invoeren. Dit veld kan gelabeld zijn als ‘kortingscode’, ‘promotiecode’ of ‘vouchercode’.
  4. Voer je kortingscode in het daarvoor bestemde veld in en klik op ‘Toepassen’ of een vergelijkbare knop om de korting te activeren. Controleer of de korting correct is toegepast op het totaalbedrag.
  5. Rond je reservering af door je betalingsgegevens in te vullen en de boeking te bevestigen. Je ontvangt een bevestiging van je reservering met de toegepaste korting in je e-mail of in de app.

Meer tips om korting te krijgen bij Parkbee.com

Dit moet je weten over ParkBee

ParkBee is een Europees bedrijf voor parkeren dat diensten aanbiedt aan parkeerders en eigenaren van vastgoed. ParkBee is actief in België, Nederland, Engeland en Duitsland. Met data worden parkeerlocaties gevonden. Het bedrijf is opgericht in 2015. Een jaar later volgde de livegang. Werner Paul Boerma is op dit moment CEO van ParkBee. Het bedrijf heeft op dit moment 425 locaties. Er wordt samengewerkt met andere parkeerapps- en bedrijven.

Welke producten verkoopt ParkBee?

Met ParkBee kan je binnen no-time je parkeerplek reserveren. Dat regel je in de webshop. De missie van ParkBee is om te voorkomen dat grote steden te vol zijn met auto’s. Vandaar dat een groot deel van het aanbod zich in de grote steden situeert.

België

Je zoekt op plaatsnaam of adres. Bekende steden in Vlaanderen, zoals Brugge, Gent en Antwerpen, staan er uiteraard tussen. Stel dat je in Antwerpen zoekt, dan zie je meteen waar er parkeerplaatsen zijn en wat de kosten zijn. Er zijn verschillende opties, zoals kort en lang parkeren. Uiteraard is het ook mogelijk om je parkeertijd te verlengen.

Nederland

Bij Nederland denk je al snel aan Amsterdam. Niet zo vreemd, omdat de hoofdstad zeer aantrekkelijk is voor toeristen. ParkBee heeft trouwens door heel Nederland en België parkeerplekken. En je hoeft je geen zorgen te maken dat je op een vreemde plek moet parkeren. ParkBee en betrouwbaar gaan hand in hand.

Korting

Parkeren via ParkBee levert je altijd korting op. Dat komt omdat het zo’n 30% goedkoper is dan parkeren op straat. En je hebt de stress niet van het moeten zoeken naar een parkeerplaats. Het is een kwestie van reserveren en daarna kun je in- en uitrijden. ParkBee weet klanten regelmatig te verrassen met voordeelacties. Een nieuwsbrief korting is er op dit moment niet, maar dit kan altijd veranderen.

App

ParkBee heeft verschillende samenwerkingsverbanden. Zo is het mogelijk om bij ParkBee te parkeren met je favoriete parkeerapp. Wanneer je de app opent, selecteer je een locatie van ParkBee. Met één druk op de knop rijd je het parkeerterrein op of gaat de slagboom van de parkeergarage open.

Welke merken verkoopt ParkBee?

ParkBee heeft niks met andere merken te maken. Zoals gezegd zijn er wel samenwerkingsverbanden, maar merknamen doen bij ParkBee niet ter zake. Je komt op de website dan ook geen lijst met merken tegen.

Ontdek de beste promoties van ParkBee

ParkBee heeft geen pagina met kortingen zoals je dit bij bijvoorbeeld een kledingwinkel of schoenenzaak ziet. Dat is ook niet zo vreemd. Parkeerplekken worden namelijk niet in de uitverkoop gedaan. Gelukkig betekent dit niet dat je bij ParkBee helemaal geen voordelen hebt. Parkeren via ParkBee is namelijk gemiddeld 30% goedkoper dan parkeren op een regulier terrein, zonder dat je vooraf reserveert. Daar zit je voordeel dus in. Als je een dagje naar Antwerpen of Brussel gaat, is die 30% korting toch mooi meegenomen. Voor een uurtje parkeren is het voordeel klein, maar bij langere parkeertijden gaat het flink oplopen.

Extra voordeel met een abonnement

Vaste klanten van ParkBee doen er goed aan om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement betaal je namelijk minder dan wanneer je steeds een losse reservering plaatst. Op een groot deel van de ParkBee locaties kun je een maandabonnement nemen. Door op de kaart op de website van ParkBee de gewenste parkeerplek te kiezen, zie je wat je voor een maandabonnement betaalt. Vervolgens kun je zelf berekenen of dit voordeliger is.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de ParkBee App?

Voor zover bekend word je niet beloond met een kortingscode na inschrijving op de nieuwsbrief. ParkBee geeft op de website überhaupt geen informatie over de nieuwsbrief. De mailing zal er ongetwijfeld zijn. Zodra je je eerste reservering plaatst, zal je de vraag krijgen of je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Het is altijd nuttig om informatie over ParkBee in je mail te krijgen, zeker als je meerdere keren per maand een reservering plaatst.

Handig: de ParkBee App

In de Google Play Store en de Apple Store kun je de app van ParkBee vinden. Met deze app is het nog makkelijker om je reserveringen te plaatsen. Het installeren van de app is uiteraard gratis. Voor klanten die meermaals per maand een reservering plaatsen, is het de moeite waard om de app te installeren. Een mooie extra service van ParkBee is dat je jouw favoriete parkeerapp ook kunt gebruiken om een parkeerplek te selecteren. Je hoeft zelf geen koppeling te maken, dat is al gebeurd. Ideaal als je snel een reservering wilt plaatsen.

Doet ParkBee mee aan Black Friday?

Dat is een goede vraag, waar we het antwoord ook niet op weten. Op de website van ParkBee wordt niks over Black Friday vermeld. Ook de socials helpen je niet verder. Op Facebook en Instagram is al sinds medio 2022 geen update meer geplaatst. De Engelstalige Facebookpagina leert ons dat in het verleden wel Black Friday kortingen zijn gegeven. De tarieven voor parkeren gingen tijdens Black Friday omlaag. Of er ook tijdens de komende editie voordelen zijn, is nog een verrassing. Het is slim om je te abonneren op de nieuwsbrief, een account aan te maken en de app te installeren. De kans is groot dat ParkBee Black Friday kortingen, als ze er zijn, via deze platformen aankondigt. Het zou zonde zijn als je kortingen mist, zeker tijdens een koopjesfestijn genaamd Black Friday.

Tabel: de meest populaire Parkbee kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €5 -€5 korting op je eerste parkeersessie bij ParkBee.
- 20% 20% korting op maandabonnementen voor geselecteerde ParkBee-locaties.
- 15% -15% korting op weekendparkeren bij ParkBee in het stadscentrum.