Sunweb Cruises kortingscodes geldig in februari 2024

Ontdek een Sunweb Cruises kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Pak nu 25% korting op een cruise door de Middelandse zee met Sunweb Cruises

 • 19 keer gebruikt

- €400

korting

Bespaar tot €400 op je cruise met vroegboekkorting

 • 42 keer gebruikt

- 3ù5

korting

Boek nu je cruise naar Noorse Fjorden met 35% korting

 • 214 keer gebruikt

Zie last minutes

Hoe gebruik je een kortingscode bij Sunweb Cruises?

Zo gebruik je een kortingscode bij Sunweb Cruises

 1. Begin je reisplanning door naar de website van Sunweb Cruises te navigeren. Kies de cruise die het beste bij jouw vakantieplannen past.
 2. Nadat je de perfecte cruise hebt gevonden, selecteer je de gewenste vertrekdatum, het aantal personen en eventuele extra opties. Voeg deze toe aan je boeking.
 3. In je winkelmandje of tijdens het afrekenproces zoek je naar het veld waar je een kortingscode, promotiecode of voucher kunt invoeren. Dit veld is vaak te vinden onder de samenvatting van je reisdetails.
 4. Typ of plak je kortingscode in het daarvoor bestemde veld. Let op de spelling en hoofdletters, aangezien codes vaak gevoelig zijn voor dit soort fouten.
 5. Klik op de knop om de kortingscode toe te passen. De korting wordt dan automatisch verrekend met het totaalbedrag van je boeking.
 6. Controleer of de korting succesvol is toegepast en ga verder met het invullen van je persoonlijke gegevens. Zorg ervoor dat alle informatie correct is ingevuld om eventuele problemen met je boeking te voorkomen.
 7. Kies je betaalmethode en rond de betaling af. Na de betaling ontvang je een bevestiging van je boeking, waarop de toegepaste korting zichtbaar is.
 8. Bereid je voor op een onvergetelijke reis met Sunweb Cruises, wetende dat je slim hebt bespaard op je avontuur dankzij het gebruik van een kortingscode.

Meer tips om korting te krijgen bij Sunwebcruises.be

Naar welke plaatsen verkoopt Sunweb Cruises?

Als je inspiratie voor een mooie cruise wilt, is de website van Sunweb Cruises een prima adres. Het enige vervelende is dat je meteen je koffers wilt pakken. Bijvoorbeeld naar Dubai, een van de bestemmingen van Sunweb Cruises. Dubai is een synoniem voor luxe, je mag je dus verheugen op pracht en praal. Dat zie je ook als je naar de Noorse fjorden gaat. De pracht en praal komt hier van het natuurschoon dat op je te wachten ligt. De Noorse fjorden zijn qua schoonheid ongeëvenaard. De Middellandse Zee is populair onder liefhebbers van cruises. Zo kan je een reis langs verschillende Griekse eilanden maken. Sunweb Cruises kan je overal naartoe brengen. Van de witte stranden van de Caraïben tot het ruige Noord-Europa.

Ontdek de beste promoties van Sunweb Cruises

Sunweb Cruises doet niet moeilijk over een aanbieding meer of minder. Als je de homepage bezoekt, zie je eerst de lijst met bestemmingen en de zoekbalk. Daarna krijg je meteen de nieuwste aanbiedingen te zien. Het zijn allerlei reizen. Zo kan je met honderden euro’s korting mee met het grootste cruiseschip ter wereld. Je weet niet wat je ziet! Vroegboekkorting is een andere manier om van korting te profiteren. Hoeveel voordeel je pakt, is wisselend. Maar het gaat altijd om honderden euro’s. De ene keer is het 200 euro, de andere keer gaat het voordeel richting de 500 euro.

Extra voordeel met last minute cruises

Het leuke aan een last minute is dat je pas op het laatste moment weet waar de reis naartoe gaat. Toegegeven, daar moet je tegen kunnen. Maar als dat zo is, is een last minute een prima idee. Een last minute zit qua prijs vaak al wat lager, omdat de aanbieder graag wil dat een reis vol zit. Sunweb Cruises doet er nog een schepje bovenop. Op bijna alle last minute cruises zit een extra korting van 5%. Dat lijkt misschien niet veel. Maar als er 5% van een reissom van 3.000 euro afgaat, heb je het toch over een extra korting van 150 euro. De last minute cruises kan je makkelijk vinden, door in het menu op ‘Type cruise’ te klikken.

Ontvang ik een kortingscode bij inschrijving op de nieuwsbrief?

Nee, je krijgt geen kortingscode als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Sunweb Cruises. Toch is het wel de moeite waard om dit te doen. In de nieuwsbrief lees je namelijk wat de nieuwe kortingsacties gaan worden en naar welke bestemmingen de schepen je kunnen brengen. De nieuwsbrief komt iedere week uit. Je kunt je aanmelden door je mailadres achter te laten.

Handig: de Sunweb App

Sunweb heeft een eigen app. Dit is de algemene app van Sunweb, en geen speciale van Sunweb Cruises. De app kan gedownload worden in de Apple Store en de Google Play Store. Aan het installeren van de app is geen kortingscode verbonden. De app is een handige manier om reizen te boeken en te beheren. Stel dat je onderweg bent naar de luchthaven en je wilt checken hoe laat je vlucht gaat, dan doe je dit snel in de app.

Black Friday deals bij Sunweb Cruises

Wil je met flinke korting een cruise boeken? Wacht dan tot het Black Friday is. Tijdens dit koopjesfestijn boek je bij Sunweb Cruises met lekkere korting een cruise. Het is ieder jaar weer een verrassing welke cruises er met korting worden aangeboden. Er zijn verschillende manieren om dit in de gaten te houden. Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief. Een andere manier is door de website of de socials in de gaten te houden. Dit laatste is alleen al leuk om weg te dromen bij de mooie plaatjes. En het is functioneel, omdat er diverse interessante kortingsacties worden aangekondigd, zoals Black Friday.

Tabel: de meest populaire Sunweb Cruises kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 10% -10% vroegboekkorting op Middellandse Zee cruises.
- €100 €100 korting per persoon op geselecteerde Caribische cruises.
- 5% -5% extra korting voor trouwe klanten op Noord-Europese cruises.