Villa for You kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Villa for You kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- €15

korting

Code

Villa For You kortingscode: €15 korting op jouw boeking

  • 416 keer gebruikt

Geldig na inschrijving voor de nieuwsbrief

- € 15

korting

Villa for You Kortingscode voor € 15 korting

  • 435 keer gebruikt

Gevonden op de "Deals" pagina

- 5%

korting

Ontvang nu minstens 5% korting op jouw boeking

  • 56 keer gebruikt

Check de last minutes

- €45

korting

Ontvang tot €45 korting op veel vakantiehuizen

  • 339 keer gebruikt

Bekijk alle online aanbiedingen

- € 15

korting

Villa for You Kortingscode voor € 15 korting op jouw eerste boekingen

Gevonden op de "Deals" pagina

- € 50

korting

Villa for You kortingscode voor € 50 korting op wintersportvakantie

-€ 15

korting

Villa For You kortingscode voor € 15 korting op jouw bestellingen

- € 50

korting

Villa For You kortingscode voor € 50 korting op wintersportvakantie boekingen

Hoe gebruik je een kortingscode bij Villa for You?

Zo gebruik je een kortingscode bij Villa for You

  1. Begin je zoektocht naar de perfecte villa op de Villa for You website en kies de bestemming en villa die bij jouw vakantieplannen passen.
  2. Nadat je jouw ideale villa hebt gevonden, ga je naar het reserveringsproces. Tijdens dit proces vind je een veld waar je je kortingscode kunt invoeren. Dit is meestal te vinden op de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens invult of bij het overzicht van je boeking.
  3. Voer de kortingscode in het daarvoor bestemde veld in. Zorg ervoor dat je de code exact overneemt, inclusief hoofdletters en cijfers, om fouten te voorkomen.
  4. Na het invoeren van de kortingscode, pas het systeem automatisch de korting toe op het totaalbedrag van je boeking. Controleer dit goed om zeker te zijn dat de korting correct is verwerkt.
  5. Rond je boeking af door je betalingsgegevens in te vullen en de reservering te voltooien. Geniet van het voordeel dat je hebt verkregen met je kortingscode bij Villa for You!

Meer tips om korting te krijgen bij Villa For You

Dit moet je weten over Villa for You

Villa for You is een bedrijf dat vakantiehuizen en villa’s verhuurt. Het bedrijf heeft vijf vestigingen in Europa, waarvan vier in Nederland en een in Oostenrijk. Dat laatste is niet toevallig, omdat Oostenrijk een belangrijke bestemming is van Villa for You. Het bedrijf is nog vrij jong. De oprichting was in 2020. De bestemmingen zijn naast Oostenrijk de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De oprichter van Villa for You is Pepijn Zijsling. Samen met directeur Sybrand Welles staat hij aan het hoofd van dit bedrijf. Ze hebben allebei een grote passie voor Oostenrijk, vandaar dat dit land een belangrijke rol speelt in het aanbod. Het team is sinds de oprichting flink gegroeid en bestaat nu uit meer dan 50 collega’s.

Welke producten verkoopt Villa for You?

Een bezoekje aan de website van Villa for You is een feest op zich. In de winter word je verwelkomd door een paradijs in de sneeuw en zomers wil je meteen van de zon op de plaatjes gaan genieten. Het is een lekker overzichtelijke website, waarop je makkelijk je weg kunt vinden.

Bestemmingen

Bij de bestemmingen kan je meteen naar je favoriete land gaan. Villa for You is niet in heel Europa actief, maar wel in een groot deel. Je ziet dat het aanbod in Oostenrijk zich vooral richt op de wintersport. Iedereen die weleens is wezen skiën, weet dat Oostenrijk een parel is. Je kunt per regio het aanbod vakantiehuizen bekijken.

Frankrijk

Als je wilt skiën, zit je in Frankrijk natuurlijk ook prima. Het aanbod van Villa for You zit echter niet echt in de skigebieden. In de zuidelijke Alpen staan wel wat vakantiehuizen die je kunt huren, maar de sneeuwzekerheid is hier een stukje minder dan in Oostenrijk. Gelukkig heeft Frankrijk veel meer te bieden. Villa for You is actief in verschillende streken van Frankrijk.

Duitsland

Duitsland is niet voor niks een van de populairste vakantielanden. Het is mooi en gevarieerd. Zo kun je vlakbij huis genieten in de Eifel of de Moezel, maar ook het noorden of het zuiden ontdekken. Op de kaart kun je zien waar Villa for You vakantiehuizen aanbiedt.

Nederland en België

Tussen al het buitenlandse ‘geweld’ mogen we natuurlijk niet vergeten hoe mooi Nederland en België zijn. Dat weten ze bij Villa for You ook. In elke provincie is het bedrijf actief. Uitwaaien aan de kust of tot rust komen in de Ardennen? Het is allemaal mogelijk.

Last minutes

Als bedrijf in de reisbranche mag een goede last minute niet ontbreken. Villa for You heeft een aparte sectie op de website waar de last minutes staan. Hoeveel voordeel je meepakt, staat er niet bij. Maar een last minute is altijd voordelig.

Welke merken verkoopt Villa for You?

Villa for You heeft eigenlijk niks met merken te maken. Particulieren verhuren er hun villa. Met andere reisorganisaties kom je dus niet in aanraking.

Ontdek de beste promoties van Villa for You

Dat is best een uitdaging. Villa for You is namelijk geen kledingwinkel waar de oude collectie tegen korting wordt verkocht. Je hebt uiteraard wel de last minutes, maar het is niet zo dat er altijd iets in de sale zit. Particulieren bieden hun villa aan en die geven geen korting. Toch zijn er wel acties. Deze worden voornamelijk op de Facebookpagina vermeld. Black Friday wordt bijvoorbeeld niet overgeslagen. En op speciale dagen wil Villa for You ook nog weleens een korting geven. Singles Day is daar een voorbeeld van. In het verleden werd er op deze dag een extra korting gegeven. Houd de Facebookpagina dus goed in de gaten.

Last minute kortingen bij Villa for You

Waar een bedrijf in de reisbranche doorgaans minder kortingen heeft dan een kledingwinkel, is de last minute wel een mogelijkheid. De last minutes worden bij Villa for You op een speciale pagina vermeld. Je ziet trouwens niet staan wat de originele prijs was, maar alleen de nieuwe prijs. Daarom is het niet duidelijk hoeveel korting je precies meepakt. Maar je mag ervan uitgaan dat dit een lekkere korting is. Ook op Facebook worden er geregeld last minutes extra in de picture gezet.

Inschrijven op de nieuwsbrief levert korting op

De nieuwsbrief van Villa for You is leuk om door te nemen. De nieuwsbrief staat namelijk vol met mooie plaatjes van vakantiebestemmingen, in de sneeuw of in de zon. Maar er is meer. Door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Villa for You krijg je namelijk een kortingscode. Voor je eerstvolgende boeking ontvang je een korting van €15. Het inschrijven doe je op de homepage en is in enkele seconden geregeld.

Heeft Villa for You ook een app?

Nee, op dit moment heeft Villa for You geen app. Aan de ene kant is dit jammer, omdat je met een app overal ter wereld het aanbod kunt bekijken. Aan de andere kant is het zo dat de website prima werkt, ook voor mobiel. Wellicht dat Villa for You in de toekomst wel met een app komt. Mocht dat zo zijn, dan lees je dat in de nieuwsbrief en op de website.

Black Friday kortingen bij Villa for You

Black Friday is het kortingsevent bij uitstek. Villa for You slaat deze dagen dan ook niet over. Ieder jaar zijn er verschillende leuke acties, die worden aangekondigd in de nieuwsbrief, op Facebook en op de website. De website van Villa for You krijgt rond Black Friday zelfs een speciale Black Friday-pagina. Zo weet je dus zeker dat je de kortingen niet mist. In het verleden ging het meestal om kortingen die rond de 10% zaten. Op een verblijf van 2.000 euro is dat toch mooi een voordeel van 200 euro.

Tabel: de meest populaire Villa for You kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- € 15 Villa for You Kortingscode voor € 15 korting op jouw eerste boekingen
- € 50 Villa For You kortingscode voor € 50 korting op wintersportvakantie boekingen
-€ 15 Villa For You kortingscode voor € 15 korting op jouw bestellingen
- € 50 Villa for You kortingscode voor € 50 korting op wintersportvakantie
- €20 €20 korting op je volgende boeking van een vakantievilla.
- 15% -15% korting op geselecteerde villa's in Spanje.-15% korting op geselecteerde villa's in Spanje.
- €30 €30 korting bij een verblijf langer dan 2 weken