Binnenkort op reis? Deze artikelen van de Bijenkorf moeten zeker mee!

Binnenkort op reis? Deze artikelen van de Bijenkorf moeten zeker mee!

De zomer is zo goed als begonnen maar helaas merken we dat hier in België niet altijd aan het weer. Grijs, fris, regen, ... Je wordt er niet meteen vrolijk van! En daarom kiezen er jaarlijks heel wat Belgen voor om een reis te boeken naar het buitenland om zo toch te kunnen genieten van het mooi weer, warmere temperaturen en natuurlijk ook om eens volledig tot rust te komen. Erg leuk allemaal, zeker als je zelf een druk leven leidt kun je hier echt naar verlangen.

Maar doordat we hier in België weinig te maken krijgen met warmere temperaturen heb je vaak enkele nieuwe artikelen nodig vooraleer je met een gerust gevoel op reis kunt vertrekken. Of gewoon omdat het kan, is natuurlijk ook een geldige reden! Op dit moment is de sale bij de Bijenkorf volop bezig en wij zochten alvast enkele artikelen die zeker een plek verdienen in jouw reiskoffer!

Stijlvolle rugzak voor de persoonlijke spullen

Wanneer je reist met het vliegtuig, dan heb je hoogstwaarschijnlijk wel een reiskoffer mee. Heel wat mensen hebben vaak nog een extra tas of rugzak mee om bijvoorbeeld de reisdocumenten en andere spullen zoals een flesje water, wat eten of je gsm en portefeuille in op te bergen zodat je deze meteen bij de hand hebt. Maar wie stijlvol reist, kiest natuurlijk niet voor een gewone rugzak. Deze rugtas van Michael Kors is een mooi voorbeeld van tas die super stijlvol is en tegelijk ook erg handig kan zijn.

 

Snel even bijpoederen ...

Een lange vlucht en eventueel nog een vermoeiende busreis er na vooraleer je eindelijk op je reisbestemming bent. Dit zorgt er niet alleen voor je dat na verloop van tijd vermoeid bent, maar ook dat je schmink er steeds minder goed zal beginnen uitzien. Gelukkig kun je ook bij de Bijenkorf handige setjes kopen die je kunt gebruiken om jou snel even bij te schminken waar nodig. Zo kom je helemaal "on fleek" aan op jouw bestemming, ook al ben je eigenlijk erg moe!

 

Makkelijke schoenen zijn een must

Sinds enkele jaren zijn de controles op de luchthaven die uitgevoerd worden door de politie of de douane veel strenger geworden. Je kunt niet langer van de incheckbalie doorlopen tot aan de gate waar jouw vliegtuig staat. Eerst moet je een hele reeks controles doorlopen vooraleer je pas echt aan de gate geraakt. Uiteraard is dit logisch en is dit positief voor iedereen z'n veiligheid, maar het vergt wel wat energie. Zeker wanneer je bijvoorbeeld enkele keren jouw schoenen moet uitdoen bij de controle kun je al snel heel wat tijd verliezen. Makkelijke schoenen tijdens het reizen zijn daarom zeker geen overbodige luxe.

 

Luisteren naar muziek zorgt voor rust

Tijdens de vlucht is er altijd heel wat omgevingslawaai op het vliegtuig: iemand die een lelijke hoest heeft, een kindje dat zit te huilen, de hostess die langskomt, ... Kortom, het is altijd leuk als je tijdens de vlucht wat afleiding hebt, zo gaat de tijd immers ook een stuk sneller. Luisteren naar muziek is één van de beste opties en zorgt bovendien ook voor rust. Een goeie koptelefoon op een paar oortjes waarmee je naar jouw favoriete muziek kunt luisteren berg je bovendien makkelijk ergens op.