Tip: zo maak je je tuin super gezellig

Tip: zo maak je je tuin super gezellig

Nu het volop aan het zomeren is, genieten heel wat mensen van het mooie weer. En waar kun je dan ook beter van het mooie weer genieten dan in je eigen tuin. 's Avonds bij de ondergaande zon gezellig samen met enkele vrienden genieten van een fris drankje of tijdens een warme zomerdag samen met de kinderen spelen in de tuin. Zo'n momenten zijn echt onvergetelijk. Maar toegegeven, een tuin is pas echt helemaal af met de juiste meubelen. En de juiste meubelen vind je niet zo makkelijk.

Wie tuinmeubelen zegt, zegt Meubis

Om je tuin niet alleen de juiste look te geven, maar om ook de juiste meubelen te vinden die naast alleen maar mooi ook praktisch zijn, kun je bij Meubis terecht. Meubis is een winkel die eveneens een prachtige en erg uitgebreide online winkel heeft waar je alle verschillende soorten meubelen vindt. Gaande van meubelen voor de eetkamer, de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, de badkamer, het kantoor en bureau, ... Maar dus ook voor de tuin en het terras. Ook wij brachten alvast een bezoekje aan de webshop van Meubis en zochten enkele originele tuinmeubelen om van je tuin een super gezellige plek te maken.

Tuinbank uit teak

Past niet in elke tuin, maar sommige tuinen vragen er gewoon om: een zitbank. Met een leuke zitbank creëer je niet alleen extra rust in jouw tuin, maar voeg je er meteen ook iets extra's aan toe. Als je graag een zitbank in je tuin ziet staan, kies dan wel voor een zitbank die uit teak vervaardigd is. Teak is een houtsoort die bekendstaat om z'n weerbestendigheid en duurzaamheid. Zo kun je er nog langer van genieten.

 

Leuke tuintafelset

Je familie komt komend weekend op bezoek maar je hebt niet genoeg stoelen of geen deftige tafel om iedereen te kunnen ontvangen? Geen probleem, dan ga je toch gewoon op zoek naar een tuintafelset die past in jouw tuin? Deze prachtige tuinset met een ovale tafel en 6 stoelen is de ideale tuintafelset voor die zomerse bbq. Bovendien is de volledige set vervaardigd uit teak, wat betekent dat zowel de tafel als de stoelen bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden.

 

Handige trolley

Is je tafel net niet groot genoeg? Heb je net niet voldoende plaats om alles een plek te geven? Dan is deze handige trolley van Meubis het accessoire dat jij echt top zal vinden. Met twee dienbladen heb je voldoende plaats om alles te plaatsen. Erg leuk is dat de trolley in slechts 30 minuten gemonteerd is!