Interhome kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Interhome kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 10%

korting

Interhome kortingg: 10% korting op je verblijf

  • 148 keer gebruikt

indien je minstens 9 maanden voor vertrek je reis boekt

- 10%

korting

Krijg meteen 10% korting op je bestelling

  • 401 keer gebruikt

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling

- 30%

korting

Profiteer nu nog van tot 30% korting op vroegboekingen bij Interhome

  • 358 keer gebruikt

Gevonden op de "Last minute" pagina

- €50

korting

Interhome kortingscode: €50 extra korting op een verblijf

- 26%

korting

Ontvang nu tot 26% korting op deze Aurea Vakantiehuizen bij Interhome

Gevonden op de "Last-minute" pagina

-18%

korting

Bespaar gelijk 18% op jouw Appartementen in Alpes via Interhome

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

- 10%

korting

Grijp nu nog 10% korting op vakantieboekingen via Interhome

Zie website voor details

- 15%

korting

Interhome kortingscode: Krijg 15% korting op je boeking

Hoe gebruik je een kortingscode bij Interhome?

  • Boek nu je verblijf met Interhome extra voordelig door gebruik te maken van een Interhome kortingscode
  • Ga op zoek naar de reis van je dromen en vul de datum en reisgezelschap in
  • ga verder naar betalen om je persoonlijke gegevens verder aan te vullen
  • in het vakje ‘actiecode’ kan je een geldige kortingscode invoeren
  • het te betalen bedrag zal in mindering worden gebracht, fijne reis!

Meer tips om korting te krijgen bij Interhome.be

Interhome.be in een notendop

Interhome is in 1965 opgericht in Zwitserland, maar is inmiddels een grote speler in diverse Europese landen. Het bedrijf biedt online vakantiehuizen en appartementen aan in 27 landen. De klantenservice van Interhome is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Interhome valt onder de Interhome Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Zwitserse stad Zürich. De Interhome Group is eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is dan weer in handen van Migros. Dat is de grootste organisatie op het gebied van retail van Zwitserland.

Welke producten verkoopt Interhome?

Ieder bezoek aan de website van Interhome is een uitnodiging om weg te dromen bij mooie plaatjes. Er worden op de homepage prachtige plaatjes van villa’s getoond in zonnige oorden. Toch zijn het niet alleen kasten van huizen die je via Interhome kunt boeken. Ook onder meer chalets behoren tot de mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een geschikt vakantiehuis te vinden.

Kies je bestemming

Zoeken in de webshop gaat als volgt. Je typt je gewenste bestemming in, voert de datum in waarop je wilt aankomen en vertrekken plus het aantal gasten en je krijgt het aanbod van Interhome te zien. Dat kan je vervolgens nog filteren op speciale wensen, zoals ligging en kenmerken van de accommodatie.

Europa

Je kunt de lijst met bestemmingen van Interhome bekijken. Dan wordt meteen duidelijk dat Interhome vooral vakantiehuizen aanbiedt in Europese landen. Je kunt het dicht bij huis zoeken in België of een van de buurlanden, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Voor de zuiderse zon kan je de vakantiewoningen in Spanje of Italië bekijken. En een rustgevende vakantie in de zomer of wintersport is ideaal in Zwitserland. Als je liever naar Scandinavië wilt, kan je het aanbod voor landen zoals Noorwegen en Denemarken opzoeken.

Citytrip

Interhome is heus niet alleen op puur rustgevende vakanties gericht. Voor een citytrip kan je eveneens in deze webshop terecht. Wat denk je van een verblijf in New York of Kaapstad? Onder het kopje ‘vakantie ideeën’ kan je inspiratie opdoen voor de verschillende reizen die door Interhome worden aangeboden. In die sectie kan je ook vinden of Interhome op dat moment een cadeaubon aanbiedt. Dit wil namelijk nogal eens verschillen.

Welke merken verkoopt Interhome?

Interhome heeft niets met merken te maken. Het bedrijf werkt onder de eigen naam en de producten die verkocht worden zijn niet aan een merk verbonden. Dat is ook een gevolg van het feit dat je bij Interhome geen complete vakanties boekt, maar alleen je verblijf. De vakantiewoningen zijn vrijwel altijd particulier eigendom, en dus niet verbonden aan een aanbieder van vakantieparken.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Interhome

Als je gaat zoeken naar vakantiehuizen, kan je bij je zoekactie ook aangeven dat je aanbiedingen wilt zien. Dat zijn er best veel. Voor alleen België gaat het bijvoorbeeld al om iets meer dan 100 kortingen, terwijl het aanbod in veel andere landen een stuk groter is. De kortingen zijn ook best stevig. Op een verblijf in een appartement aan de kust kan je zomaar 200 euro besparen. Meestal vallen de kortingen wel iets lager uit. Een voordeel is dan weer dat de aanbiedingen doorgaans niet aan een datum gebonden zijn.

Meer besparen dankzij last minute prijzen

Interhome heeft in het menu een apart gedeelte waarop de last minutes worden aangeboden. Dat is een enorme lijst, waarbij je kunt filteren op bestemming. Dit is wel verstandig, omdat je anders overvallen kunt worden door het grote aanbod. Aan de andere kant kan je je ook gewoon laten verrassen. De last minute kortingen zitten gemiddeld op 25%. De ene keer is het wat hoger en de andere keer weer wat lager. 25% op een verblijf van een week kan behoorlijk in de kosten schelen, tot vele honderden euro’s. Behalve op bestemming kan je ook op wensen zoeken. Bijvoorbeeld een huis met zwembad of ligging dichtbij zee.

Heeft Interhome speciale kortingsevents?

Interhome heeft inderdaad een speciaal kortingsevent. En dat is een korting die je ook wel mag verwachten bij een bedrijf in de reisbranche.

Vroegboekkorting

Vroegboekkorting is geen onbekend begrip voor mensen die bij een reisbureau of een online aanbieder een reis of vakantie hebben geboekt. Bij Interhome krijg je deze vroegboekkorting als je ten minste negen maanden voor vertrek je verblijf boekt. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat je geen ontzettend hoge kortingen moet verwachten. Meestal gaat het om zo’n 10%. Maar dat is toch lekker, zeker als je voor een duur verblijf aan de Middellandse zee of een wintersportvakantie kiest.

Nooit meer een aanbieding missen met de nieuwsbrief

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Interhome, weet je één ding zeker. Je mist nooit meer een aanbieding. Dat is meteen het grootste voordeel van het registreren voor de nieuwsbrief. Er zit namelijk geen directe kortingscode aan vast. Wel ontvang je met de mailing leuke tips voor een volgende vakantie. En vanwege de mooie plaatjes is het sowieso al leuk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Heeft Interhome ook een app?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om vakantiehuizen te boeken met een app van Interhome. Het is ook niet duidelijk of het bedrijf dit in de toekomst wel mogelijk gaat maken. Het ontbreken van een app is ook geen probleem. De webshop werkt prima, is makkelijk in gebruik en heel duidelijk. Een app zou puur een extra service van Interhome zijn.

Doet Interhome mee aan Black Friday?

Er is geen informatie te vinden over een deelname van Interhome aan Black Friday. Het bedrijf post regelmatig berichten op de Facebookpagina. Ook daarin wordt niets vermeld over de kortingsactie Black Friday. Je kunt er dus van uitgaan dat Interhome niet aan dit koopjesfestijn meedoet. Om op de hoogte te blijven van andere acties, kun je je het beste aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook is het handig om regelmatig op Facebook te kijken. Daarop worden regelmatig leuke kortingen vermeld. En met de last minutes en vroegboekkorting kan je van veel aangename voordelen profiteren.

Tabel: de meest populaire Interhome kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- 27% Scoor nu tot 27% korting op deze Last minute vakantiehuizen bij Interhome
- 10% Bespaar nu 10% op jouw Vakantie met Jouw Hond in Frankrijk via Interhome
- 10% Grijp nu nog 10% korting op vakantieboekingen via Interhome
-18% Bespaar gelijk 18% op jouw Appartementen in Alpes via Interhome
- 26% Ontvang nu tot 26% korting op deze Aurea Vakantiehuizen bij Interhome
- €50 Interhome kortingscode: €50 extra korting op een verblijf
- 15% Interhome kortingscode: Krijg 15% korting op je boeking
- €5 Pak nu €5 korting per nacht
- €50 Scoor nu €50 korting op je boeking
- 60% Tot 60% korting op last minutes
- 20% Enkel vandaag 20% korting op je verblijf