Sunny Cars kortingscodes geldig in maart 2024

Ontdek een Sunny Cars kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

-10%

korting

Sunny Cars: pak -10% korting op je volgende autoverhuur

  • 294 keer gebruikt

Met een Sunny Cars account krijg je na afloop van je boeking een unieke kortingscode waarmee je -10% korting krijgt op je volgende bestelling

€ 202

actie

Boek nu jouw Huurauto via Sunny Cars in Italie vanaf slechts € 202

€ 284

promo

Claim nu bij Sunny Cars jouw huurauto's in Italie vanaf slechts € 284

Zie website voor details

-5€

korting

Sunnycars kortingscode voor -5% op je autoverhuur

-15€

korting

Sunnycars.be kortingscode voor -15€ op je boeking

€925

actie

Krijg vandaag een klein -standard citroen C1 in Agios Kirikos haven voor €925 bij Sunny Cars

Hoe gebruik je een kortingscode bij Sunny Cars?

Sunnycars kortingscode pagina

  • Boek nu een huurwagen via sunnycars.be met een kortingscode
  • geef de gegevens en ophaalplaats van je bestemming aan
  • vul je persoonlijke gegevens verder aan
  • bij het afrekenen krijg je de kans om een geldige kortingscode te valideren
  • je kan nu je boeking verder afronden

Meer tips om korting te krijgen bij Sunnycars.be

Over Sunnycars.be

Sunny Cars is een bedrijf dat auto’s verhuurt. Het is een internationaal bedrijf dat in vele (vakantie)bestemmingen actief is, ruim 8.000 in totaal. Sunny Cars werkt via een zogenoemde all-in formule. Dat betekent dat er geen extra verzekeringen, verborgen kosten of vervelende verrassingen zijn. Sunny Cars is in 1990 opgericht in München, in Duitsland. De huurauto’s zijn niet van Sunny Cars zelf, maar van lokale autoverhuurbedrijven waar Sunny Cars mee samenwerkt. Sunny Cars is aangesloten bij de ANVR en SGR. Het bedrijf heeft hoofdkantoren in München en Haarlem, in Noord-Holland.

Deze producten verkoopt Sunny Cars
Sunny Cars is actief in de autohuur. In de webshop kan je een auto huren op vele luchthavens en in vele plaatsen. Via het zoekscherm kan je behalve de locatie waar je de auto wilt ophalen, ook de ophaal- en afhaaldatum invoeren. Als je alles hebt ingevuld, kan je een keuze maken uit verschillende huurauto’s. Alles is inclusief, dus je hebt geen gedoe ter plaatse en je hoeft geen aparte verzekering af te sluiten.

over sunnycars

Tweede bestuurder

Bij de all-in formule is er 1 hoofdbestuurder inbegrepen. Dat is degene op wiens naam het huurcontract staat en die persoon mag dus verzekerd rijden. Een tweede bestuurder kan je er makkelijk bij boeken. Dit kan wel zo handig zijn als je niet heel de tijd dezelfde persoon achter het stuur wilt hebben. Je kan dit in de webshop regelen, of ter plaatse als je de auto gaat ophalen.

Sunnycars extra bestuurder

Hoe hoog is de waarborg?

Het verschilt per auto en aanbieder hoe hoog de waarborg is. De waarborg betaal je niet bij je reservering, maar ter plaatse. Dat is omdat Sunny Cars zelf geen auto’s heeft, maar samenwerkt met verschillende autoverhuurbedrijven. Let op: je hebt een geldige creditcard nodig die op naam van de hoofdbestuurder staat. Zonder geldige creditcard kan je geen waarborg achterlaten en krijg je geen huurauto mee.

Auto met korting huren via Columbus Travel

Als je bij Columbus Travel een huurauto via Sunny Cars boekt, krijg je een korting van €25. Daar moet je wel abonnee voor zijn bij Columbus. Sunny Cars is partner van meer bedrijven uit de reisbranche, dus check dit even als je een vakantie boekt. Wie weet kan je van meer voordelen profiteren.

Flexservice van Sunny Cars

Met de Flexservice van Sunny Cars ben je hartstikke flexibel. Met deze service kan je kosteloos tot een uur voor huuraanvang nog annuleren. Heel 2022 krijg je een mooi cadeau van Sunny Cars. De Flexservice is gratis en wordt automatisch bij je reservering geboekt.

One way huren

Natuurlijk kan je ook een auto huren om van A naar B te komen. Je kan bij je reservering ook meteen de inleverlocatie invoeren. Met de GPS Service huur je er meteen navigatie bij, dus is het geen probleem om je inleverlocatie te vinden. Je kunt ook gewoon je eigen GPS meenemen.

In welke plaatsen is Sunny Cars actief?

In de webshop van Sunny Cars kan je op de wereldkaart zien waar Sunny Cars actief is. Het is duidelijk dat dit in vrijwel de hele wereld is. Het aanbod is gigantisch, van auto’s huren in de USA, Canada, Curaçao en Zuid-Afrika tot Portugal, Spanje en Italië. De lijst met landen en plaatsen is eindeloos. In België is het bedrijf actief op de luchthavens en in de grotere steden.

Het aanbod per stad of land

Als je de plaats van bestemming invoert, zie je meteen welke huurauto’s in die plaats beschikbaar zijn. Ga je bijvoorbeeld naar Barcelona, dan komen er twaalf huurauto’s tevoorschijn en zie je meteen waar je de huurauto kunt ophalen. Dat geldt ook voor landen. Frankrijk is een land dat ideaal is om per huurauto te ontdekken. Op Sunnycars.be kan je reis door La Douce France helemaal plannen.

Huurauto op vakantie

Tijdens je zonvakantie hoef je natuurlijk niet alleen maar op het strand te liggen. Wat is er mooier dan een eiland in Griekenland per huurauto ontdekken? Of via Sunny Cars zien dat Ibiza veel meer is dan een feesteiland?

Heeft Sunny Cars ook een pagina met aanbiedingen?

Ja. Sunny Cars heeft een pagina met aanbiedingen, alleen staan daar weinig tot geen aanbiedingen op. De pagina met actiecodes vermeldt het wanneer er wel actie- of kortingscodes zijn. Wel wordt de gratis Flexservice 2022 genoemd. Ook staan er tips op om zo goedkoop mogelijk een huurauto te reserveren. Hoe vroeger je reserveert, hoe minder je betaalt.

Korting met een persoonlijk My Sunny account

Bij Sunny Cars krijg je na een boeking korting op je volgende huurauto. Daar moet je wel een My Sunny account voor aanmaken. Dat is een persoonlijk profiel dat je vele voordelen oplevert. Met als belangrijkste: je ontvangt exclusieve kortingscodes die je kunt gebruiken voor een volgende reservering bij Sunny Cars. En dat wordt iedere keer weer herhaald. Het is in de webshop niet te vinden hoeveel de korting bedraagt, dus daar zal je toch echt een account voor moeten aanmaken.

Krijg ik korting als ik me inschrijf voor de nieuwsbrief?

Elke twee weken of eens per maand verstuurt Sunny Cars een nieuwsbrief. Daar staan nieuwtjes in over huurauto’s, zoals waar ze te huur zijn. Je leest ook over vakanties en Sunny Cars maakt door middel van tips van jou een klein beetje een autohuurexpert. En in de nieuwsbrief staan ook aanbiedingen en kortingen die je niet wilt missen. Puur de inschrijving voor de nieuwsbrief levert je geen korting op, maar het is zeker de moeite waard om je aan te melden. Het is leuk om op de hoogte te blijven en een korting op zijn tijd is altijd aardig.

De app Sunny2go is je reis assistent

Sunny Cars heeft ook een app. De naam is Sunny2go. Bij je reservering krijg je gratis toegang tot de app, die je onder meer helpt navigeren naar de leukste plekjes. In de app zijn al je reserveringszaken te zien en te regelen. Ook kan je gebruikmaken van een persoonlijke conciërgeservice. Je kan bellen of chatten en geholpen worden met allerlei zaken, zoals het reserveren van tickets voor een museum. De app levert services, maar geeft je geen extra korting.

sunny2go

Doet Sunny Cars mee aan Black Friday?

Dat is nog even de vraag. Zowel in de webshop, als op sociale media is daar weinig over te vinden. Sunny Cars is ook niet bijzonder actief op Facebook en Instagram. Mocht de webshop aan Black Friday meedoen, dan zal dit ongetwijfeld in de nieuwsbrief komen te staan. Dat is namelijk de plek waar je acties en aanbiedingen ontdekt. Het is niet uitgesloten dat Sunny Cars aan Black Friday en Cyber Monday mee gaat doen. In het verleden was dit wel het geval. Toen kon je bijvoorbeeld 15 euro korting krijgen op je huurauto. Dus houd het tegen die tijd in de gaten, en misschien word je wel verrast met een mooie korting.

Hoe haal ik mijn huurauto op?

Sunny Cars heeft niet te maken met verzendkosten, maar het is wel handig om te weten hoe het zit met het ophalen van je huurauto en of daar kosten aan verbonden zijn. Dat is over het algemeen niet het geval. Bij je reservering kan je meteen het ophaaladres selecteren. Als je je auto gaat inleveren, kan dat tijdens de openingstijden. Wil je je auto buiten openingstijden inleveren, dan kan dat in sommige gevallen. Daar zijn dan wel kosten aan verbonden. Ook moet je op locatie altijd een waarborgsom betalen. Deze krijg je terug als je de huurauto weer komt inleveren.

 

 

Tabel: de meest populaire Sunny Cars kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
- €50 Pak meteen tot €50 korting bij Sunny Cars
€ 468 Boek hier jouw Huurauto's bij Sunny Cars vanaf slechts € 468/week
€ 284 Claim nu bij Sunny Cars jouw huurauto's in Italie vanaf slechts € 284
€ 202 Boek nu jouw Huurauto via Sunny Cars in Italie vanaf slechts € 202
€925 Krijg vandaag een klein -standard citroen C1 in Agios Kirikos haven voor €925 bij Sunny Cars
-15€ Sunnycars.be kortingscode voor -15€ op je boeking
-5€ Sunnycars kortingscode voor -5% op je autoverhuur
-70% Enkel vandaag 70% op je huurauto voor geselecteerde bestemmingen
-10% Boek vandaag je huurauto met 10% korting