Extra korting op je verjaardag bij Fun!

Extra korting op je verjaardag bij Fun!

25% korting op je eerste bestelling op je verjaardag met fun.be!

Ontdek de beste ervaringen met fun.be en krijg een verjaardagskorting op je eerste bestelling van boven de 50 euro. Je verjaardag is geen normale dag in je leven, dus laten we het vieren! Geniet van een speciale 20% korting op je eerste bestelling van boven de 50 euro als je je aanmeldt bij Fun.be. Daarnaast heeft Fun.be maandelijks verschillende goede acties en deals om nog meer te besparen! Je gebruikt een kortingscode om eenvoudig geld te besparen op het hele assortiment op Fun.be. Wij vertellen je graag meer over hoe je kunt besparen met het winkelen op Fun.be.

Hoe krijg je korting op je eerste bestelling op je verjaardag?

De verjaardagskorting wordt automatisch toegepast op je eerste bestelling van boven de 50 euro, dus je hoeft niets speciaals te doen. Je moet echter wel een geregistreerde gebruiker zijn om de 20% verjaardagskorting te krijgen. Als je geen account hebt, maak er dan een aan om van de korting gebruik te kunnen maken. Dit kun je eenvoudig doen op de website en neemt maar enkele minuten in beslag. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je gemakkelijk producten in de webshop kiezen die je wilt bestellen. De korting die je krijgt met je verjaardag, wordt automatisch ingevuld. Kijk bij het afrekenen wel altijd even of de korting er ook daadwerkelijk vanaf is gehaald. Als dit niet het geval is, is het slim om de klantenservice te benaderen.

Je bestelling wordt verzonden zonder minimum en je ontvangt een tracking e-mail zodra deze aankomt

Je eerste bestelling wordt verzonden zonder minimum bestelbedrag en je ontvangt een tracking e-mail zodra hij aankomt. Wanneer je je aanmeldt bij fun.be, ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail en ontvang je ook een verjaardagskorting die je kunt gebruiken op je eerste bestelling van boven de 50 euro. Je korting verloopt op dezelfde dag als je verjaardag, dus vergeet hem niet te gebruiken!

Waarom winkelen bij Fun.be?

Winkelen was nog nooit zo leuk als bij Fun.be. Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom je zou moeten shoppen bij Fun.be. Wij hebben er enkele op een rijtje gezet.

Altijd voordelig winkelen bij Fun.be

Bij Fun.be kunt u winkelen voor alles wat u nodig heeft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de prijs. Er zijn voordelige winkelopties voor bijna elk artikel, zodat mensen gemakkelijker kunnen kopen wat ze nodig hebben zonder de bank kapot te maken. Je kunt ook profiteren van speciale kortingen en aanbiedingen wanneer je winkelt bij Fun.be, waardoor de winkelervaring nog voordeliger wordt.

Een enorm assortiment

Het beste aan winkelen bij Fun.be is dat het zo leuk is. Je kunt door verschillende categorieën bladeren, het artikel vinden dat je nodig hebt, de prijzen vergelijken, recensies lezen en de aankoop doen. Je kunt het artikel zelfs thuis laten bezorgen zonder dat je de deur uit hoeft. Winkelen bij Fun.be is als een virtuele shopping spree waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt zonder je zorgen te maken over de prijs.

Veilig betalen met veel betalingsmogelijkheden

Naast de voordelige winkelmogelijkheden biedt Fun.be ook een veilig betalingssysteem. Je kunt je aankoop betalen met je creditcard, bankpas of andere betaalmethoden. Dit zorgt ervoor dat je persoonlijke gegevens veilig zijn. De klantenservice van Fun.be is ook zeer behulpzaam en kan al je vragen snel beantwoorden.

Fun.be beschikt ook over fysieke winkels

Fun.be is niet zomaar een webshop. De winkelketen heeft namelijk veel verschillende winkels door heel België heen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een winkel dicht bij je huis. Als je een product besteld hebt in de webshop, kun je deze eenvoudig in een van de winkels retouren. Dit scheelt je veel werk!

Is het de moeite waard om de Fun.be korting op je verjaardag te krijgen?

Ja, het is absoluut de moeite waard om de verjaardagskorting te krijgen op je eerste bestelling bij fun.be. Je kunt de 10 euro korting gebruiken op je eerste bestelling en je krijgt de rest van de korting als je je aanmeldt bij fun.be. Je kunt de verjaardagskorting ook opnieuw gebruiken op je volgende aankoop, zodat je in totaal 20 euro korting krijgt op je eerste bestelling. Laten we je verjaardag vieren met wat leuke aanbiedingen! Hierdoor is het mogelijk om je eigen cadeau te kopen voor je verjaardag. Je weet zelf natuurlijk altijd het beste wat je leuk vindt!