Lufthansa kortingscodes geldig in april 2024

Ontdek een Lufthansa kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Pak nu 25% korting op jouw boeking bij Lufthansa

 • 346 keer gebruikt

- €150

korting

Reis naar Spanje met €150 korting op jouw boeking

 • 413 keer gebruikt

€ 61

korting

Ontdek Berlijn voor € 61

 • 251 keer gebruikt

- 0,75%

korting

Krijg meteen 0,75% Lufthansa korting met de gratis Familycard

 • trustpilot

Maak een gratis account aan op familycard.be en krijg meteen 0,75% korting op je aankoop. De korting wordt NA je bestelling op je Familycard account geplaatst. Raadpleeg de website voor de exacte voorwaarden.0,75% Lufthansa korting met de gratis Familycard

€ 127

actie

Boek vandaag jouw trips naar Vienna bij Lufthansa vanaf slechts € 127

 • 366 keer gebruikt

Gevonden op de "Homepage" pagina

€ 112

actie

Boek meteen jouw trips naar Milan bij Lufthansa vanaf slechts € 112

 • 87 keer gebruikt

Gevonden op de "Homepage" pagina

€ 91

actie

Boek nu jouw trips naar Milan via Lufthansa vanaf slechts € 91

€ 116

actie

Geniet nu van Vienna via Lufthansa vanaf slechts € 116

€ 91

promo

Boek vandaag jouw trips naar Milan en Vienna via Lufthansa vanaf slechts € 91

€ 79

promo

Boek jouw vakantie naar Barcelona via Lufthansa vanaf slechts € 79

€ 94

promo

Bespaar en geniet van Madrid via Lufthansa vanaf slechts € 94

Hoe gebruik je een kortingscode bij Lufthansa?

 • Log in op uw persoonlijke ruimte op de Lufthansa-website
 • Boek uw vlucht en/of diensten
 • Op de bevestigingspagina ziet u het totaalbedrag van uw bestelling, inclusief belastingen maar exclusief de Lufthansa-promo
 • Voer op de betalingspagina de beveiligingscode voor uw Lufthansa-promo in
 • De korting wordt onmiddellijk toegepast
 • U hoeft alleen nog maar uw betaling te bevestigen volgens de gewenste algemene voorwaarden

Meer tips om korting te krijgen bij Lufthansa.com

Dit moet je weten over Lufthansa

Lufthansa is de grootste Duitse luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf is in 1926 opgericht en heeft haar hoofdzetel in Keulen. De belangrijkste luchthavens waar vluchten van Lufthansa vertrekken zijn Frankfurt en München. Het is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De vloot bestaat uit honderden vliegtuigen, die je kunt herkennen aan de zwarte letters en het logo van de vliegende vogel. De vluchten van Lufthansa gaan de hele wereld over.

Welke producten verkoopt Lufthansa?

Lufthansa is een luchtvaartmaatschappij. Vandaar dat er voornamelijk tickets worden verkocht. De webshop is, zoals bij vrijwel elke luchtvaartmaatschappij, erg overzichtelijk. Je kunt meteen de gewenste vertrekplaats en de aankomstplaats invoeren, net als de data van aankomst en vertrek. Daarna krijg je direct de opties te zijn.

Verschillende tickets

Lufthansa is een grote maatschappij, met als direct gevolg dat je aan boord volop mogelijkheden hebt. Zo kun je business class en economy class vliegen. Voor het eerste betaal je uiteraard wat meer, maar dan kun je wel volop genieten. Lufthansa is een van de airlines met een uitgebreide vloot. Als je vaker met deze maatschappij vliegt, ga je veel verschillende types vliegtuigen van binnen zien.

Bagage

Op het gebied van bagage is er de laatste jaren veel veranderd. Vroeger was het standaard dat iedereen een koffer en handbagage mee mocht nemen, maar dat is niet meer zo vanzelfsprekend. Handbagage zit er bij Lufthansa standaard bij. Verder is het afhankelijk van het ticket of je ook extra bagage mag meenemen. In de meeste gevallen is dat zo. Alleen als je ‘Economy Light’ boekt, neem je alleen handbagage mee. Dit is ideaal voor mensen die op zakenreis gaan. En uiteraard kun je altijd extra bagage boeken. Ook nadat je gereserveerd hebt is dat mogelijk, via ‘Mijn boeking’. Hier regel je ook de check in.

Hotel

Via Lufthansa kun je ook meteen een hotel boeken. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Booking.com. Stel dat je bij de luchthaven wilt overnachten, dan is dit snel geregeld. Je kunt zelfs meteen inchecken.

Cargo

Lufthansa vervoert niet alleen passagiers, maar ook enkel goederen. De informatie over Cargo vind je op de website. En bij vragen kun je ook altijd de Costumer Service bellen of mailen. Lufthansa is goed bereikbaar en geeft doorgaans snel antwoord.

Welke merken verkoopt Lufthansa?

Lufthansa heeft niks met merken te maken. Het bedrijf verkoopt alleen eigen vluchten, naar allerlei bestemmingen. In het menu van de webshop geef je de gewenste bestemming in, waarna het aanbod te zien is. Diverse luchthavens in de Verenigde Staten worden aangedaan. En wil je een keer naar het land van de rijzende zon? Dan kan dat ook bij Lufthansa. Op de wereldkaart op de website zie je alle bestemmingen.

Neem een kijkje op de aanbiedingenpagina van Lufthansa

Lufthansa heeft een pagina waarop de aanbiedingen staan. De website is in het Engels, je moet dan ook zoeken naar ‘Offers’. Dit is niet de meest duidelijke pagina. In die zin dat het niet duidelijk is hoeveel voordeel je precies krijgt. Het aanbod is daarentegen erg groot. Je kunt op een plek op de wereldkaart klikken of zoeken per continent. Als je bijvoorbeeld op Portugal klikt, word je doorverwezen naar een pagina met de vluchten naar Portugal. Er staan prijzen bij de verschillende vluchten, maar zoals gezegd is niet duidelijk hoeveel het voordeel bedraagt. Op zich geen probleem, het gaat immers meer om de kortingen.

Heeft Lufthansa een pagina met last minute kortingen?

Ja en nee. Lufthansa heeft geen aparte pagina waarop de last minutes staan. Dat betekent niet dat ze er niet zijn. Uiteraard zit niet elke vlucht van Lufthansa vol. Daarom maak je een goede kans op een plekje als je op het laatste moment besluit om een vlucht bij Lufthansa te boeken. De prijzen kunnen heel verschillend zijn. Het is goed mogelijk dat je voor een schappelijk prijsje nog mee kunt. Dat is echter geen zekerheid. In sommige gevallen is het namelijk zo dat je juist meer betaalt als je een dag van tevoren boekt. Dit verschilt per vlucht. Je komt hier dan ook vanzelf achter.

Extra voordeel met Miles & More

Lufthansa heeft een programma voor vaste klanten. Dit programma heet Miles & More en laat klanten van diverse voordelen profiteren. Zo krijg je exclusieve aanbiedingen, op alle boekingsplatforms van Lufthansa Group Airlines. Met je persoonlijke account (Travel ID) kun je eenvoudig je boekingen beheren en gegevens wijzigen. Boekingen verlopen sneller en je spaart per boeking Miles, die je op termijn weer voordeel opleveren. Deze Miles spaar je trouwens bij 40 luchtvaartpartners.

Handig: de Lufthansa nieuwsbrief

Eerst het slechte nieuws: met je aanmelding voor de Lufthansa nieuwsbrief ontvang je geen kortingscode. Toch is het wel de moeite waard om je aan te melden. Via de nieuwsbrief word je namelijk op de hoogte gehouden van allerlei interessante aanbiedingen. Ook word je uitgenodigd voor winacties, krijg je handige reistips en exclusieve informatie van partners. Je aanmelding voor de nieuwsbrief is binnen enkele seconden geregeld. En als het je toch niet bevalt, ben je ook snel weer uitgeschreven.

Heeft Lufthansa ook een app?

Elk groot bedrijf heeft een app nodig, zo ook Lufthansa. De app is te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. Je krijgt geen directe beloning als je de app installeert. Toch is het wel handig om dit te doen. Je kunt met de app op elk moment je boeking bekijken, een nieuwe boeking doen of een reservering wijzigen. Ook word je in de app op de hoogte gehouden van kortingsacties. En met het inchecken is het helemaal makkelijk. Dit kun je bij wijze van spreken in de trein naar het vliegveld doen.

Doet Lufthansa mee aan Black Friday?

Daar lijkt het niet op. Er is geen informatie te vinden over eerdere edities van Black Friday. Er wordt wel verwezen naar de actie, maar dat is niet in de vorm van kortingen. Lufthansa zet rond Black Friday de vluchten naar de Verenigde Staten extra in de picture, omdat Black Friday een van oorsprong Amerikaans festijn is. Misschien dat er dit jaar verandering in komt. Mocht dat zo zijn, dan laat Lufthansa dat weten via social media en de nieuwsbrief. De pagina’s op de socials worden goed bijgehouden. Lufthansa is onder meer actief op Instagram en Facebook. En in de nieuwsbrief is dit soort informatie ook altijd te vinden. Fingers crossed dus en hopen dat Lufthansa je verrast.

Tabel: de meest populaire Lufthansa kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 105 Geniet nu van Rome bij Lufthansa vanaf slechts € 105
€ 96 Bezoek Copenhagen bij Lufthansa vanaf slechts € 96
€ 79 Boek jouw vakantie naar Barcelona via Lufthansa vanaf slechts € 79
€ 91 Boek vandaag jouw trips naar Milan en Vienna via Lufthansa vanaf slechts € 91
€ 116 Geniet nu van Vienna via Lufthansa vanaf slechts € 116
€ 91 Boek nu jouw trips naar Milan via Lufthansa vanaf slechts € 91
€ 94 Bespaar en geniet van Madrid via Lufthansa vanaf slechts € 94
- 20% Enkel vandaag 20% korting op vliegtickets
€ 88 Vlieg naar milaan voor €88
€ 45 Boek nu je tickets voor Berlijn vanaf €45
- 10% 10% korting op je volgende vakantie