Skyscanner kortingscodes geldig in juni 2024

Ontdek een Skyscanner kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

€50

korting

Boek nu een vlucht voor minder dan €50 bij Skyscanner

  • 75 keer gebruikt

- 20%

korting

Skyscanner korting: ontvang 20% korting op vluchten en hotels

  • 380 keer gebruikt

€35

korting

Skyscanner Deal: boek nu je hotel vanaf €35 per nacht

  • 342 keer gebruikt

€ 74

promo

Verken Spanje in Julie via Skyscanner vanaf slechts € 74

  • 62 keer gebruikt

€ 64

promo

Bezoek vandaag Griekenland via Skyscanner vanaf slechts € 64

  • 103 keer gebruikt

€283

korting

Boek nu je vlucht naar Washinton D.C. vanaf €283

€146

korting

Reis nu naar Tivat - Montenegro vanaf €146

€ 45

promo

Boek vandaag Autoverhuren in Amsterdam via Skyscanner vanaf slechts € 45

Zie website voor details

€173

korting

Reis nu een week naar Beiroet vanaf €173

check de last minute deals

€222

korting

Boek je volgende trip naar Abu Dhabi voor €222

Hoe gebruik je een kortingscode bij Skyscanner?

Zo verzilver je een kortingscode bij Skyscanner

  1. Om te starten met het besparen op je vakantie, bezoek je eerst Skyscanner en selecteer je de gewenste vlucht of hotel.
  2. Tijdens het boekingsproces zoek je naar een veld waar je je kortingscode kunt invoeren. Bij Skyscanner kan dit variëren afhankelijk van de aanbiedingen en acties die ze hebben.
  3. Voer de kortingscode in en zie hoe de korting wordt toegepast op jouw boeking.
  4. Ga door met het invullen van je persoonlijke gegevens en betaalinformatie.
  5. Rond je boeking af en geniet van de besparingen dankzij de gebruikte kortingscode.

Meer tips om korting te krijgen bij Skyscanner.be

Skyscanner in een notendop

Skyscanner is een reisbureau dat is gevestigd in Edinburgh, Schotland. Skyscanner is behalve een reisbureau ook een zoekaggregator. De site wordt maandelijks door meer dan 100 miljoen mensen gebruikt en is beschikbaar in meer dan 30 talen. Skyscanner is in 2003 opgericht door drie heren: Gareth Williams, Barry Smith en Bonamy Grimes. Een van de drie IT-professionals, Gareth Williams, was gefrustreerd, omdat hij het moeilijk vond om goedkope vluchten naar skigebieden te vinden. Zo is Skyscanner geboren. Het bedrijf is op verschillende continenten actief en heeft honderden mensen in dienst. Skyscanner werkt samen met duizenden luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties.

Welke producten verkoopt Skyscanner?

Skyscanner is een reisbureau. Dan weet je al een beetje wat je mag verwachten. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in vluchten. Je kunt er ook hotels boeken en een auto huren. Alles wat je nodig hebt om jouw reis soepel te laten verlopen, is te vinden op de website.

Veel bestemmingen

Skyscanner brengt je naar veel verschillende bestemmingen. Spanje vormt een belangrijk aandeel van het aanbod van Skyscanner. Je vliegt bijvoorbeeld naar de bekende zonbestemmingen. Malaga is het zuiden van Spanje, waar het eigenlijk altijd lekker weer is. Dat geldt in principe ook voor Alicante, dat een stukje noordelijker ligt. Barcelona is niet alleen bekend vanwege het lekkere weer, maar ook omdat de stad zo prachtig is. Een populaire winterbestemming is Tenerife. Ook de andere Canarische Eilanden worden door Skyscanner aangeboden. Je vindt jouw volgende bestemming door in de zoekbalk de plaatsnaam in te typen. Je ziet meteen of Skyscanner je hierheen kan brengen.

Hotels

De naam van Skyscanner doet misschien vermoeden dat je alleen vluchten kunt boeken. Dat is niet het geval. Je kunt ook een hotelovernachting boeken en een auto huren. Er zit van alles tussen, van een kleinschalig hotel tot een chique paleis. Zo kan je gemakkelijk alles op hetzelfde platform boeken, zodat je jouw boekingsgegevens snel en overzichtelijk terug kunt vinden.

De prijzen

Skyscanner is zeker niet het duurste reisbureau ter wereld. Voor goedkope vluchten ben je hier dan ook aan het juiste adres. De prijzen zijn altijd al scherp, maar als je een van de aanbiedingen mee kunt pakken, wil je dat natuurlijk niet laten liggen. Een last minute is ook een goede manier om tegen een nog scherper tarief aan boord te stappen. Het leuke van boeken bij Skyscanner is dat je de goedkoopste maand of zelfs de goedkoopste dag om te vliegen kunt vinden. Dit kan voor een retourtje zijn, maar net zo goed voor een enkele reis. Op de website kun je een prijsalarm aanmaken, zodat je een melding krijgt als er een ticket tegen een zeer scherp tarief wordt aangeboden.

Voor welke merken verkoopt Skyscanner?

Skyscanner heeft niks met andere merken te maken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een kledingwinkel worden er geen producten van bepaalde merken verkocht. Je hebt wel te maken met luchtvaartmaatschappijen en hotelketens, maar voor het kopen bij Skyscanner maakt dit geen verschil.

De aanbiedingen van Skyscanner

Bij Skyscanner profiteer je van verschillende aanbiedingen. Deze worden alleen niet op een speciale pagina vermeld. Dat zit zo. Skyscanner biedt al vluchten, hotels en autoverhuur aan tegen scherpe tarieven. Het bedrijf zoekt voor jou de aanbiedingen op. Dat betekent dat in principe elke boeking een aanbieding is. Natuurlijk zit er verschil in de hoeveelheid korting die je meepakt. Daar ga je trouwens zelf niet achter komen. Op de website wordt namelijk niet vermeld hoeveel de korting bedraagt. Niet dat dit iets uitmaakt, het is belangrijker dat de prijzen scherp zijn. Skyscanner heeft dus geen pagina met aanbiedingen, maar wel veel kortingen.

Last minute deals bij Skyscanner

Wat voor de aanbiedingen geldt, geldt ook voor de last minutes. Skyscanner heeft diverse last minutes. Je kunt hier zelfs makkelijk op zoeken. Door een plaats in te voeren, krijg je het complete aanbod te zien. Hierbinnen kun je de last minutes selecteren. Zo zie je direct wat het aanbod is. Een last minute is vaak goedkoper, omdat de luchtvaartmaatschappij wil dat de vluchten vol zitten. Daar kan jij mooi van profiteren.

Krijg ik een kortingscode bij inschrijving op de Skyscanner nieuwsbrief?

Nee, dat is jammer genoeg niet het geval. Bij je eerste bezoek aan de website van Skyscanner krijg je meteen de vraag of je je wilt abonneren op de nieuwsbrief. Ondanks dat dit je geen rechtstreeks voordeel oplevert, is het slim om je aan te melden. Om te beginnen krijg je via de nieuwsbrief allerlei mooie plaatjes van reizen in je mailbox. Daarnaast mis je geen enkele aanbieding meer. En dat is nu net waar Skyscanner om bekend staat. Mocht de nieuwsbrief je toch niet bevallen, dan kan je je eenvoudig weer uitschrijven.

Handig: de Skyscanner app

In de Apple Store en de Google Play Store kun je de Skyscanner app downloaden. Hier zit, net als bij de nieuwsbrief, geen korting aan vast. De Skyscanner app is een handige manier om je tickets en hotelovernachtingen te boeken. De app is duidelijk en werkt net zo goed als de website. Voor mensen die veel onderweg zijn, is de app een absolute aanrader.

Extra voordeel tijdens Black Friday

Black Friday staat bij iedere koopjesjager met dikke letters in de agenda. Je kunt Skyscanner aan je lijst met websites toevoegen. Tijdens Black Friday is het namelijk nog voordeliger om tickets en hotelovernachtingen te boeken. Ieder jaar zijn er extra mooie deals. Hoe die deals er dit jaar uit gaan zien, is nog niet bekend. Door je te abonneren op de nieuwsbrief weet je zeker dat je de kortingen tijdens Black Friday niet mist. Je kunt tegen die tijd ook wat vaker dan gemiddeld op de website kijken. Een andere manier is de socials extra goed in de gaten houden.

Tabel: de meest populaire Skyscanner kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 80 Boek nu jouw verblijven in Brussels via Skyscanner vanaf slechts € 80
€ 17 Boek nu lastminute vluchten naar Wenen via Skyscanner vanaf slechts € 17
€ 45 Boek vandaag Autoverhuren in Amsterdam via Skyscanner vanaf slechts € 45
€146 Reis nu naar Tivat - Montenegro vanaf €146
€283 Boek nu je vlucht naar Washinton D.C. vanaf €283
€222 Boek je volgende trip naar Abu Dhabi voor €222
€173 Reis nu een week naar Beiroet vanaf €173
- 20% -20% korting op last-minute vluchten naar Spanje
- €15 €15 korting bij boeking van een retourvlucht naar New York
- 5% -5% korting op alle hotelboekingen via de Skyscanner app