Djoser kortingscodes geldig in mei 2024

Ontdek een Djoser kortingscode en ontvang korting op de online aankopen in België

- 25%

korting

Djoser korting: 25% korting op een selectie reizen

  • 97 keer gebruikt

€ 2095

promo

Bezoek Isreal via Djoser vanaf slechts € 2095

  • 259 keer gebruikt

korting

Djoser kortingscode: €50 korting op je boeking

- 20%

korting

Djoser kortingscode: 20% op je safarireis

- €50

korting

Djoser kortingscode voor € 50 korting op jouw Avontuur

Zie website voor details

- € 50

korting

Djowser kortingscode voor € 50 korting op jouw Vakantie Tours

Zie website voor details

- € 50

korting

Djoser kortingscode voor € 50 korting

Gevonden op de "Aanbiedingen" pagina

Hoe gebruik je een kortingscode bij Djoser?

  • Boek nu een reis bij Djoser en maak gebruik van een Djoser kortingscode
  • Surf naar de website van Djoser en ga op zoek naar de reisbestemming van jouw dromen
  • voer alle info in die nodig is om jouw reis te boeken
  • in het veldje ‘actiecode’ krijg je de kans om een geldige kortingscode in te voeren
  • klik op bevestigen om je boeking verder af te ronden

Meer tips om korting te krijgen bij Djoser

Hoe is Djoser ontstaan?

Djoser is een reisorganisatie met meer dan 35 jaar ervaring. In de beginperiode organiseerde het bedrijf enkel reizen naar Egypte. Tegenwoordig is dit prachtige land nog steeds één van hun specialiteiten, al het is aanbod ondertussen enorm uitgebreid.
Djoser staat bekend om het unieke concept dat ze aanbieden. In 1985 begonnen ze namelijk met de zogenaamde ‘andere manier van reizen’. Ze organiseren verschillende reizen waarbij ze de voordelen van een groepsreis met individuele vrijheid combineren. Dit betekent dat de algemene route van de reis vooraf wordt bepaald, maar dat je zelf beslist wat je juist wil bezoeken en waar je gaat eten. Op dit moment kan je bij Djoser voor meer dan 200 reizen naar meer dan 100 landen terecht.
Djoser is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze beschikken over een uitgebreid team van reisspecialisten die weten hoe ze van elke reis een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Het hoofdkantoor van Djoser ligt in het Nederlandse Leiden, in België vind je ze in Gent terug.
Bij Djoser vind je reizen naar alle werelddelen terug. Ze bieden zowel rondreizen als familiereizen en wandel- of fietsvakanties aan. De groepen bestaan uit minimaal 8 en maximaal 20 personen. Elke groep wordt vergezeld door een Nederlandse reisbegeleiding die de lokale cultuur goed kent en je bij onverwachte gebeurtenissen bijstaat.

Wat biedt Djoser juist aan?

De groepsreizen van Djoser kunnen in diverse categorieën onderverdeeld worden. Je hebt namelijk de keuze uit een standaard rondreis, een familiereis, een wandel- of fietsreis en je kan zelfs een groepsreis op maat laten samenstellen.
De standaard reizen van Djoser richten zich voornamelijk op mensen die van actie houden, flexibel ingesteld zijn en over voldoende aanpassingsvermogen beschikken. Djoser stelt de algemene route van deze reizen op, maar jij bepaalt zelf hoe je programma eruit ziet. Rondreizen in Peru of Zanzibar zijn mooie voorbeelden van populaire reizen.
Verder denkt Djoser ook aan de kinderen. Ze hebben daarom speciale familiereizen in hun aanbod opgenomen. Een familiereis bestaat uit interessante excursies voor volwassenen en leuke activiteiten voor de kindjes. Familiereizen naar Thailand of Italië liggen erg goed in de markt.
Ook de sportievelingen onder ons vinden bij Djoser zeker een gepaste trip. Djoser organiseert namelijk ook wandel- en fietsvakanties. Zo kan je bijvoorbeeld door het prachtige Zweden fietsen of urenlang door de bergen in Oostenrijk wandelen.
Ten slotte zijn ook groepsreizen op maat geen enkel probleem. Jij geeft zelf aan wat de bestemming wordt, hoe lang de reis moet duren en waar jullie willen overnachten. D reisorganisatie organiseert op basis van deze informatie vervolgens een gepaste reis op maat. Het bekendste voorbeeld van groepsreizen op maat zijn de bekende studiereizen.

Welke bestemmingen biedt Djoser aan?

Met Djoser kan je naar alle mogelijke continenten reizen. Zo bieden ze heel wat safari’s op het Afrikaanse continent aan en hebben ze diverse reizen in Zuid- en Midden-Amerika in hun aanbod opgenomen. Zeker de reizen naar Namibië en Cuba zijn echte aanraders.
Verder is ook Azië goed vertegenwoordigd. De reisorganisatie organiseert vakanties naar ontzettend veel bestemmingen op dit prachtige werelddeel. Tijdens de reis leer je de lokale cultuur zeker kennen en begrijp je meteen waarom zoveel mensen naar dit deel van de wereld reizen.
Het Midden-Oosten is een continent dat door heel wat mensen vergeten wordt. Een bezoek aan Dubai, een trektocht door de woestijn van Qatar of een prachtige zonsondergang in Marokko blijft je echter levenslang bij.
Natuurlijk mogen ook Noord-Amerika en Oceanië niet in het assortiment ontbreken. De prachtige natuur van Canada, het imposante New York of de indrukwekkende koraalriffen van Australië zijn dingen je zeker eens gezien moet hebben.
Ten slotte beschikt Djoser ook over Europese bestemmingen. Zeker als je van fiets- of wandelvakanties houdt, hebben onze buurlanden ontzettend veel te bieden!

Werkt Djoser met dagaanbiedingen?

Djoser maakt spijtig genoeg geen gebruik van dagaanbiedingen. Ze plaatsen wel regelmatige tijdelijke acties op hun website. Deze geweldige aanbiedingen vind je meestal op de homepage terug.
Op dit moment kan je bij sommige partners een Wereld Waardebon van Djoser terugvinden. Deze coupon geeft je een mooie korting op de prijs van de groepsreis. Zodra je deze kortingscode tegenkomt, kan je deze op de website verzilveren. Juist voor het betalen wordt er namelijk naar de actiecode gevraagd. Voer de promotiecode hier in en boek je volgende reis met een mooie korting.
Kortingscodes van Djoser verschijnen meestal op de website. We raden je aan om de homepage regelmatig te bekijken, zodat je zeker geen enkele Djoser kortingscode mist. Let wel goed op. Elke kortingscode is namelijk slechts tijdens een bepaalde periode geldig. Bovendien zijn er aan elke promotiecode voorwaarden verbonden is de kortingscode niet voor alle reizen geldig.

Beschikt Djoser over een pagina met aanbiedingen?

In de webshop van Djoser vind je geen aparte pagina met alle aanbiedingen en promoties terug. Ze werken namelijk enkel met tijdelijke acties die ze op de homepage promoten.
Sommig reizen worden met een lastminutekorting aangeboden. Djoser heeft ervoor gekozen om hier geen aparte pagina voor aan te maken, maar om de reizen met een speciaal symbool aan te duiden. Als je door de verschillende mogelijkheden van Djoser aan het navigeren bent, herken je deze speciale aanbiedingen aan het groene €-teken voor de vertrekdatum.

Kan je een folder aanvragen?

Djoser plaatst alle reizen in brochures die je gratis kan aanvragen. Ze beschikken over een brochure met alle standaard reizen, eentje voor eenvoudige en uitdagende fiets- of wandelvakanties en een brochure voor gezinnen met kinderen. In deze laatste folder vind je alle vakanties terug die zowel voor volwassenen als voor kinderen geschikt zijn.
Tijdens het aanvragen van de brochures kan je je ook meteen voor de nieuwsbrief inschrijven. De nieuwsbrief is de beste manier om van alle acties om promoties op de hoogte te blijven. Bovendien krijg je na je inschrijven af en toe een unieke kortingscode of Djoser coupon toegestuurd.
Naast brochures werkt Djoser ook met een magazine. In dit magazine staan spannende reisverhalen, beschrijvingen van de mooiste bestemmingen en heel wat handige reistips. In de webshop kan je gratis een abonnement op het Djoser magazine afsluiten. Je krijgt de folder vervolgens twee keer per jaar toegestuurd.
In het magazine vind je af en toe ook unieke kortingscodes terug. Deze Djoser kortingscodes staan niet op de website, maar kan je enkel via het magazine ontvangen. De coupon kan je bij je volgende boeking verzilveren. Kijk de voorwaarden van de Djoser coupon wel goed na voor je de kortingscode toepast.

Heeft Djoser een programma voor trouwe klanten?

Tijdens het boeken van een reis bij Djoser, moet je altijd wat persoonlijke gegevens doorgeven. De reisorganisatie gebruikt deze informatie vervolgens om een account aan te maken. De Mijn Djoser-pagina bevat al je persoonlijke informatie en relevante details over je toekomstige reis. Op deze manier kan je alle gegevens op elk moment rustig bekijken en kan je de informatie niet verliezen.
Djoser maakt van de Mijn Djoser-pagina ook gebruik om je extra informatie te geven. Het kan gaan om een update over je huidige boeking of om speciale aanbiedingen die ze binnenkort uitbrengen. De informatie die enkel met de trouwe klanten gedeeld wordt, vind je nergens anders terug. Hou je Mijn Djoser-pagina dan ook goed in het oog, zodat je geen promoties mist.
De eigenaars van een eigen pagina krijgen tenslotte ook regelmatig extra kortingscodes toegestuurd. Met deze coupons wil Djoser de vaste klanten bedanken om bij hen te boeken. Deze speciale kortingscodes geven je meestal een zeer interessante korting. Elke Djoser kortingscode is slechts tijdens een beperkte periode geldig en ja kan elke kortingscode daarom best meteen toepassen.

Krijg je een kortingscode bij inschrijving op de nieuwsbrief

Op dit moment geeft Djoser je geen kortingscode bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit betekent echter niet dat het geen goed idee is om je voor deze service in te schrijven. De nieuwsbrief is namelijk de beste manier om van alle acties op de hoogte te blijven en om de nieuwste kortingscodes te ontvangen.
Bij deze reisorganisatie heb je de keuze uit drie verschillende nieuwsbrieven. Eerst en vooral heb je de standaard nieuwsbrief. Deze e-mails ontvang je wekelijks en staan vol aanbiedingen en nieuwtjes. Verder hebben ze voor families een speciale nieuwsbrief opgesteld. Deze brochure is speciaal op kinderen gericht en bevat vaak unieke kortingscodes. Ten slotte kan je ook voor de Wandel en Fiets nieuwsbrief kiezen. Deze nieuwsbrief wordt tweewekelijks verstuurd en richt zich specifiek op de sportievelingen.
De nieuwsbrief is de ideale manier om alle geweldige aanbiedingen te ontvangen. Verder staan er ook regelmatig exclusieve Djoser kortingscodes in de nieuwsbrief. Een actiecode die je in deze e-mails terugvindt, kan je gewoon op de website verzilveren. Per boeking kan je wel slechts van één Djoser coupon gebruik maken. De kortingscodes zijn niet cumuleerbaar en je kiest dan ook best de code met de hoogste korting uit.

Heeft Djoser ook een app?

De app van deze reisorganisatie is ontzettend populair. Deze applicatie is namelijk niet alleen gebruiksvriendelijk, maar levert je ook wel eens extra kortingscodes op.
Op de app kan je alle reizen rustig bekijken en kan je ook meteen je favoriete trip boeken. De applicatie beschikt over voldoende veiligheidsfuncties en je kan er dan ook zeer veilig betalen. Het grote voordeel van de app is dat ze je een melding sturen bij speciale aanbiedingen of leuke nieuwtjes. Op deze manier ben je als eerste van alle deals op de hoogte en kan je hier meteen gebruik van maken.
Verder heb je via de app ook toegang tot je Mijn Djoser-pagina. In je account kan je al je vorige reizen bekijken en vind je ook je persoonlijke informatie terug. Omdat Djoser deze gegevens altijd opslaat, kan je je volgende reis sneller en eenvoudiger boeken.
Via de app krijg je bovendien regelmatig een coupon toegestuurd. Op de kortingscode staat vermeld of je de Djoser coupon ook op de website kan verzilveren. Sommige coupons zijn namelijk enkel gericht op de mobiele gebruikers en deze kortingscodes kan je dan ook enkel in de app verzilveren.

Hoe zit het met de Djoser coupons op Black Friday

Net zoals de meeste webshops brengt Djoser rond alle belangrijk data nieuwe kortingscodes uit. Zo vind je rond de feestdagen, tijdens de paasperiode en aan het begin van de zomer steeds erg leuke deals op hun website terug.
Eén van periodes waarin Djoser echter de beste kortingscodes de wereld in stuurt, zijn de dagen rond Black Friday. Black Friday is elk jaar populairder in onze regio´s en heel wat bedrijven bieden hun producten met indrukwekkende kortingscodes aan.
In november vind je regelmatig een Djoser kortingscode terug. De beste kortingen verschijnen echter pas op Black Friday zelf. Ook in de nieuwsbrief en op social media wordt er zeker naar Black Friday verwezen. Het is best mogelijk dat de reisorganisatie op Black Friday een leuke wedstrijd organiseert op hun socialmediakanalen. De winnaars ontvangen een exclusieve kortingscode of kunnen een bepaalde reis gratis boeken. Vergeet alle social media van Djoser tijdens deze periode niet te volgen, zodat ook jij volgend jaar met korting kan reizen!

Tabel: de meest populaire Djoser kortingscodes

Korting Geldige korting Gezien in
€ 2095 Claim hier jouw Rondreizen door Java & Bali via Djoser vanaf slechts € 2095
€ 2095 Geniet van jouw Armenië & Georgië rondreizen bij Djoser vanaf slechts € 2095
- 20% Djoser kortingscode: 20% op je safarireis
Djoser kortingscode: €50 korting op je boeking
- € 50 Djoser kortingscode voor € 50 korting
- € 50 Djowser kortingscode voor € 50 korting op jouw Vakantie Tours
- €50 Djoser kortingscode voor € 50 korting op jouw Avontuur
- €50 Pak nu €50 Djoser korting
- 10% - 10% Ontvang meteen 10% korting op je boeking
- 25% Enkel vandaag 25% korting op safarireizen
€1295 Festivalreizen vanaf €1295
€3095 Reizen door meerdere landen vanaf €3095