Voordelig genieten... in het Plopsa Hotel!

Voordelig genieten... in het Plopsa Hotel!

Voordelig genieten... in het Plopsa Hotel!

Genieten hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn vele manieren om voordelig te genieten! Bijvoorbeeld door te wandelen in de natuur, te fietsen langs mooie plekjes, of te picknicken in het park. Ook kun je voordelig genieten door zelf eten te koken in plaats van uit eten te gaan. Of door een dagje uit te gaan naar een gratis museum of een park met een speeltuin. Of door slim gebruik te maken van exclusieve promoties! Ook zo benieuwd geworden?

Promotie

Als abonnee van Plopsa heb je nu de kans om te profiteren van een geweldige aanbieding: 15% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel! Dit betekent dat je nu nog voordeliger kunt genieten van een onvergetelijke vakantie in één van de meest populaire pretparken van België.

Hotel en pretpark

Het Plopsa Hotel ligt naast Plopsaland De Panne, één van de grootste pretparken in België. Hier kun je terecht voor een grote variëteit aan attracties, shows en evenementen. Van spannende achtbanen tot gezellige familieattracties - er is voor ieder wat wils. Misschien heb je al van het nieuwe attractie gehoord dat in samenwerking met Tomorrowland werd gebouwd? Dit is een unicum in Europa! Maar er zijn ook tal van andere spannende attracties! Denk aan de DinoSplash, Anubis The Ride, Heidi The Ride... Bovendien zijn er verschillende themagebieden, waaronder het Wipeout-gebied, Studio 100-gebied en het Plopsa Indoor-gebied.

Dankzij deze promotie kun je nu extra voordelig verblijven in het Plopsa Hotel. Je kunt er genieten van comfortabele kamers, een heerlijk ontbijt en een prachtig uitzicht op het pretpark. Bovendien kun je als gast van het hotel gebruik maken van de Early Ride Time, waarmee je alvast een uur eerder de attracties kunt bezoeken voordat het park voor het publiek open gaat. Dit betekent dat jij als abonnee als eerste de attracties kunt ervaren en de wachttijden kunt vermijden. Mooi meegenomen, niet?

Waterpret

Surprise! Je krijgt niet enkel toegang tot het hotel en het pretpark, maar ook op Plopsaqua! Van Plopsaqua heb je vast al gehoord. Het is één van de meest indrukwekkende waterpretparken in onze land! Met sensationele attracties zoals de Wild River, het Stormbad en zes overweldigende glijbanen!

Nog niet overtuigd?

Niet alleen kun je profiteren van de korting op het verblijf in het hotel, maar ook op toegangstickets voor het Plopsaland park. Zo kun je nog voordeliger genieten van een onvergetelijke dag vol pret en avontuur. Dit is een unieke kans om niet alleen te genieten van alles wat Plopsaland te bieden heeft, maar ook van een comfortabel verblijf in het hotel! Maar dat is nog niet alles! Bovendien kun je als abonnee ook gebruikmaken van exclusieve aanbiedingen en evenementen die Plopsa aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan speciale ontmoetingen met de Studio 100 figuren of unieke backstage tours. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Goedkoop & aangenaam voor iedereen!

Een verblijf in het Plopsa Hotel is niet alleen leuk voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen of koppels die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie! Het hotel biedt een grote variëteit aan kamers (denk aan standaard kamers, suites ...). Dit betekent dat er voor ieders wens en budget iets te vinden is.

Voordelig genieten?

Ben je een abonnee van Plopsa en op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Mis deze promotie dan zeker niet! Boek snel je verblijf en geniet van een onvergetelijke vakantie vol pret, avontuur en exclusieve ervaringen!

Afhankelijk van de periode waarin je het verblijf zal boeken, geniet je van verschillende voordelen. Meer informatie vind je via de website kortingscode.be!