Black Friday bij Bongo

Black Friday bij Bongo

Goedkope aanbiedingen bij Bongo

Bongo is een webwinkel waar je cadeaubonnen kunt kopen. Deze cadeaubonnen kun je inzetten voor verschillende belevenissen, activiteiten en ervaringen. Bongo zelf noemt hun cadeaubonnen daarom ook belevenisbonnen. Bij Bongo kun je regelmatig goedkope deals scoren. Ze doen bij Bongo namelijk heel veel met verschillende feestdagen. Je kunt genieten van voordelige promoties tijdens de feestdagen zoals Kerst, Pasen en Sinterklaas. Ook doet Bongo mee met andere feestdagen zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag en Black Friday. Hou de website van Bongo goed in de gaten zodat je geen enkele cadeaubon met flinke korting zult missen.

Black Friday deals en promoties bij Bongo

Black Friday is een Amerikaanse winkeldag die bekend staat om de zeer grote kortingen die op de dag zelf worden gegeven. Black Friday vindt plaats na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Thanksgiving vindt altijd plaatst op de vierde donderdag in de maand november. Black Friday is de vrijdag die daar op volgt. Bij Bongo kan je tijdens Black Friday ook gebruik maken van de grote kortingen op heel veel verschillende ervaringen en belevenissen. In elke categorie kan je veel verschillende mogelijkheden vinden met kortingen die wel kunnen oplopen tot 70%.

Voordeling weekendje weg met Bongo

Wil jij ook graag een weekendje weg binnen Nederland of in het buitenland? Boek dan jouw verblijf tijdens Black Friday. Tijdens Black Friday kan je bij Bongo veel verschillende hotel deals vinden. De overnachtingen worden aangeboden in verschillende categorieën. Van romantische overnachtingen op sprookjesachtige bestemmingen tot verblijven in het drukke centrum van een bruisende stad.
Tijdens Black Friday kom je de leukste deals tegen die worden aangeboden voor zeer scherpe prijzen.

Luxe uit eten bij een MICHELIN-ster restaurant tegen een gereduceerde prijs

Ook de gastronomie liefhebbers worden bij Bongo tijdens Black Friday niet vergeten. Je kunt ook een cadeaubon aanschaffen waarbij je heerlijk kunt eten in een Belgisch of Nederlands MICHELIN-sterren restaurant. De cadeaubonnen die worden aangeboden zijn geldig voor 2 personen en je hebt de keuze uit 21 MICHELIN-sterren restaurants in Nederland en België. Het reguliere tarief voor deze Bongo cadeaubon is € 140,-. Deze belevenisbon kan je tijdens Black Friday aanschaffen met een korting van minstens 30%.

Ontdek de wereld van de Wellness met korting via Bongo

Ook zijn er genoeg leuke deals binnen de wereld van de wellness die via Bongo worden aangeboden. Bij Wellness moet je denken aan ontspanning en verzorging. Vaak zijn dit spa's, sauna's en massagesalons. Even alles vergeten en heerlijk tot jezelf komen. Een overheerlijke, rustige dag in een spa doorbrengen waarbij je geniet van de sauna's en stoombaden om vervolgens de dag af te sluiten met een ontspannende massage. Wie wilt dat nu niet? Bongo biedt verschillende opties aan. Het fijne aan de website van Bongo is dat je kunt selecteren voor hoeveel personen je de ervaring wilt aanschaffen en wat je maximaal wilt uitgeven. Ook tijdens de Black Friday kortingsdagen zal je uit een lijst met fijne deals kunnen kiezen. De Wellness deals kunnen worden aangeboden met een korting tot 50%. Zo betaal je voor een overnachting in een Wellness hotel voor 2 personen inclusief gebruik van alle faciliteiten in plaats van € 150,- slechts € 75,- per nacht.

Blijf op de hoogte van alle Bongo Black Friday deals

Wil jij geen enkele deal missen die door Bongo wordt aangeboden rond de Black Friday dagen? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

  • Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt wekelijks per e-mail verstuurd. Je kunt je op elk moment afmelden. Wil je enkel de deals rondom Black Friday in de gaten houden, schrijf je dan begin november in. Begin December kan je jouw afmelding online voltooien.
  • Check regelmatig de website tijdens Black Friday. Er zullen ook nieuwe deals en acties online worden geplaatst die wellicht niet in de nieuwsbrief staan. Dit zijn voornamelijk deals die slechts beperkt beschikbaar zijn. Een aantal keren per dag de website bezoeken is daarom ook zeker slim!
  • Hou de website van kortingscode.be goed in de gaten. Ook hier zal je op de hoogte worden gesteld over alle actuele deals en kortingen. Naast alle Bongo Black Friday deals kan je op deze website ook veel meer toffe kortingen scoren en promoties ontdekken voor andere merken en ervaringen.