Toffe activiteiten met korting bij Bongo

Toffe activiteiten met korting bij Bongo

Toffe activiteiten met korting bij Bongo

Bongo is een Nederlandse webshop waar je cadeaubonnen kunt aanschaffen. Deze cadeaubonnen kan je inzetten voor veel activiteiten en ervaringen. Ze bieden cadeaubonnen aan die je kunt gebruiken voor leuke promoties en deals in de wereld van de Wellness, gastronomie en dagtrips. Hotelovernachtingen voor scherpe prijzen, een kasteelbezoek voor de helft van de prijs of een zalig Michelin-ster diner met een fikse korting. Via Bongo kun je van alles ondernemen en vaak kan je op deze activiteiten ook nog eens een fijne korting scoren. Hoe? Dat leggen we jou graag uit.

Promoties, acties en kortingen via de Bongo nieuwsbrief

Op de website van Bongo kan je jezelf aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt wekelijks per e-mail verstuurd. Het is een gratis nieuwsbrief en wanneer je deze niet meer wilt ontvangen kan je jezelf weer afmelden. Echter is het heel slim om aangemeld te blijven op de nieuwsbrief van Bongo, omdat je hier wekelijks kunt genieten van verschillende kortingscodes, acties en promoties. Er worden regelmatig leuke acties georganiseerd waarbij jij een Bongo cadeaubon met korting kunt kopen. Ook kun je op de website per categorie zien welke activiteiten, belevenissen en ervaringen er met korting worden aangeboden. De kortingen kunnen flink oplopen en het zal je een hoop euro’s kunnen besparen. Lid worden van de Bongo nieuwsbrief is daarom zeker de moeite waard.

Voordelige aanbiedingen bij Bongo

Naast de nieuwsbrief kan je ook op de website zelf alle huidige aanbiedingen, acties en promoties in de gaten houden. Op de website kun je namelijk het tabje aanbiedingen vinden. Onder dit tabje staan alle huidige acties, promoties en aanbiedingen. De aanbiedingen kunnen flink oplopen. Zo kan je een ervaring of belevenis boeken met een korting van wel 50%. Je hoeft hier niks voor te doen en je hoeft ook geen kortingscode in te vullen bij het afrekenen van de activiteit. De korting is al voor jou berekend en zou automatisch worden toegepast tijdens het afrekenen.

Gemiddeld kan je elke week genieten van honderden verschillende aanbiedingen. In elke categorie worden er verschillende aanbiedingen aangeboden.  Zo heb je altijd veel keuze en kan je genieten van een aanbieding met een korting waardoor jij geld zult besparen.

Feestelijke kortingen bij Bongo

Bongo is een bedrijf die graag feesten meeviert met zijn publiek. Zo worden er tijdens veel verschillende feestdagen leuke kortingen georganiseerd op verschillende ervaringen en belevenissen. Of het nu gaat om een Valentijn of een Kerst, of wellicht om een Black Friday of Sinterklaas. Bij Bongo kan je altijd rekenen op een kortingsactie tijdens de feesten. Kortingen beginnen bij 15% en kunnen oplopen tot wel 50%.  Wil jij je partner, geliefde of collega verrassen met een leuke activiteit, maar heb je een beperkt budget? Dan is het zeker een goede tip om de website en de Bongo nieuwsbrief extra goed in de gaten te houden in feestelijke periodes.

Een goedkope Moederdag high tea met Bongo

Je moeder even in het zonnetje zetten is altijd een goed idee, maar met Moederdag mag ze extra verwend worden. Bongo biedt verschillende ervaringen aan die je samen kunt ondernemen. De meest populaire ervaring is de high tea. Er worden meer dan dertig verschillende high tea opties aangeboden die je kunt boeken in Nederland of België. Je kunt deze high tea ervaring met een korting boeken. Houdt ook goed de Bongo nieuwsbrief in de gaten. Hier kan je in de aanloop naar Moederdag toe ook speciale Moederdag kortingscodes vinden.

Circuit rijden voor Vaderdag tegen een scherpe prijs

Ook de papa’s mogen we niet vergeten. Wellicht houdt jouw vader ook van een luxe high tea, dan kan je hem ook verrassen met één van de high tea cadeaubonnen. Als je vader meer van avontuur houdt dan is een dag circuit rijden een leuke activiteit om samen te ondernemen. Een circuit ervaring kun je al boeken voor een prijs van € 39,95,- per persoon. In de weken nét voor Vaderdag zullen hier ook kortingen op worden gegeven. Deze kortingscodes kun je terugvinden in de Bongo nieuwsbrief en op de website van Bongo.

20% korting bij e-Bongo

Bongo biedt regelmatig een speciale kortingsactie aan. Tijdens deze kortingsactie kan je op alle virtuele en digitale activiteiten, ervaringen en belevenissen genieten van 20% korting. Deze e-Bongo korting gaat vaak samen met feestdagen. Denk hierbij aan Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Koningsdag.

Blijf op de hoogte van alle Bongo kortingscodes

Als je zeker wilt zijn dat je geen enkele Bongo kortingscode mist, schrijf je dan in op de Bongo nieuwsbrief en houdt de website van Bongo scherp in de gaten. Ook kan je op de website van Kortingscode een overzicht bekijken van alle actuele kortingen en acties.