De promotie pagina bij The park playground

De promotie pagina bij The park playground

De promotie pagina bij The park playground

Wil je graag kennis maken met de virtuele wereld? Dan is The Park Playground de beste plek om dit te kunnen doen. Bij deze park krijg je alle ruimte om met familie, vrienden en collega’s een gezellige tijd te hebben in een levensechte virtuele realiteit. De ervaring bij The Park is een en al verbluffend. In dit artikel word je meegevoerd wat je allemaal kan verwachten van The Park Playground. Krijg je een adrenaline rush van spanning, gevaar of sensatie? Bij The Park Playground geef jij aan wat de koers moet zijn.

Wat valt er te beleven bij The Park Playground?

Zoals eerder aangegeven kun je bij The Park Playground kennis maken met de virtuele wereld. Wie voet aan wal in The Park Playground zet, zal meteen begrijpen waarom het een en al een unieke beleving is. Om je in de sfeer te brengen word je de eerste 30 minuten opgepept met individuele VR minigames. Nadat je een ‘inleiding’ heb gehad ben je klaar om in je rol te springen. Dit is het moment waar je een samenwerking aangaat met je medespelers of juist op een missie gaat om ze het leven zuur te maken. Aan de hand van de VR experience wordt er bepaald hoeveel spelers er tegelijk mag meedoen. Bij elke experience is er aangegeven hoeveel spelers die kunnen zijn. Wil je graag een of meer spelers aan het team voegen, dan kun je contact opnemen met de The Park Playground. Er zal dan gekeken worden als er de mogelijkheid bestaat om je verzoek in te willigen. Voor wat betreft de minimumleeftijd verschilt dit ook per VR experience. Waarop je wel moet letten is dat er geadviseerd wordt om kinderen die jonger dan 16 jaar zijn onder ouderlijk toezicht mee te laten doen.

De blauwdruk van The Park Playground

Wil je graag iets leuks doen met je vrienden, familie, kennissen of collega’s? Dan is het zeker een goed idee om The Park Playground aan te doen. The Park Playground heeft namelijk verschillende groepsactiviteiten waaruit je kunt kiezen. Om een duidelijk overzicht van de verschillende pakketten te krijgen is het beter om contact op te maken met The Park Playground. Je wordt dan op een duidelijke manier ingelicht over de verschillende pakketten en word je, indien gewenst, ook geadviseerd voor welke je het best kunt kiezen. Op de site van The Park Playground bestaat er verder ook de mogelijkheid om middels een online boekingssysteem een VR experience te boeken. Bij The Park Playground is alles voor jou uitgestippeld. Het enige wat je moet doen is om je schrap te zetten om iets exclusiefs te beleven.

Geniet van de promo’s

The Playground The Park denkt aan haar bezoekers en dit vertaalt zich naar promo’s speciaal voor hun. Een van de promo’s waarnaar je zeker mag uitkijken is de ‘Januarydip?’ promo. Met deze promo heb je recht op een gratis drankje bij de bar. Een andere promo waarvan je zeker gebruik moet maken is de ‘Valentijns Giveaway’ promo. De ‘Valentijns Giveaway’ promo stelt je in staat om een uitdagende VR experience voor twee t.w.v. € 100 te winnen. Deze promo mag je zeker niet missen, helemaal niet met het oog op Valentijnsdag. Speciaal voor de mensen die moeite hebben om de week te starten is er de ‘maandag & dinsdagbleus’ promo. Betaal op de maandag en dinsdag maar slechts € 25 voor een Virtual Reality-ervaring. Dit is maar een greep uit de verschillende promo’s die The Park Playground aan zijn bezoekers biedt. Met deze promo’s kun je voor veel minder geld het beste beleven bij The Park Playground.

Mis geen enkele promo!

The Park Playground heeft regelmatig verschillende promo’s. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van deze promo’s, is het goed om de website regelmatig te checken of je aan te melden voor de nieuwsbrief. Een andere manier om op de hoogte te zijn is via de site www.kortingscode.be. Gebruik maken van promo’s bieden je een unieke gelegenheid om te kunnen besparen. Wees dus geen dief van je eigen portemonnee en zorg ervoor dat je gebruik van de promo’s. Bezoek vandaag nog de site en boek je ticket!